reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hello :-)

Kasik, czekałam na te cudowne wieści :tak: Bardzo się cieszę! A Ty na pewno jesteś spokojniejsza, ale pamiętaj, żeby się oszczędzać ;-) Acha, żyły widoczne na piersiach to jak najbardziej ciążowy objaw :tak: Będzie ich coraz więcej coraz bardziej widocznych, aż tak trochę strasznie :sorry:

Pole, dobrze czytać, że Kiciuś się obejdzie bez rehabilitacji i że razem z D zmieniliście otoczenie na chwilę :-) Czekam zatem na zdjęcia Kiciusia ;-) Ja wiem, że miałam wstawić, ale Ty wiesz, że u mnie to zawsze trwa…

Smerfeta, już jutro ucieszymy się z Twojego Kropkowego serduszka. Zaciskam kciuki i nie mogę się doczekać &&&&&

MagdaM, tak baaardzo Ci życzę tego cudu. Mam nadzieję, że wcześnie wstaniesz i zrobisz ten test, bo będę sprawdzała od świtu :tak:

Wiem, że to pytanie nie było do mnie, ale Anika jakoś nie odpowiada (haloooo, Anika, jak tam?), więc o targu śniadaniowym przeczytasz co nieco tutaj: Targ Śniadaniowy | Naszym celem jest popularyzowanie idei wspólnych śniadań. Chcemy stać się częścią lokalnej społeczności i razem z nią przyjmować na Żoliborzu gości i wystawców., a o naszym poznańskim tutaj: https://pl-pl.facebook.com/targsniadaniowywpoznaniu

Naprawdę polecam :tak: My bywamy średnio co 2 tygodnie. Można coś zjeść coś pysznego na miejscu, zrobić jakieś zakupy do domu, wziąć udział w warsztatach, opcji jest wiele. Dla nas to zazwyczaj piknik ze znajomymi. Fajne jest to, że część wystawców jest co tydzień, ale część się zmienia, więc i nowości zawsze jakieś się znajdą. Uwaga! Slow Food, więc do najbardziej obleganych stoisk można postać w kolejce ok. 40 min. (w godzinach szczytu), żeby dowiedzieć się, kiedy już jest Twoja kolej, że trzeba poczekać pół godzinki bo coś się właśnie skończyło :sorry2:

Nati, Lena, oczywiście, że kciuki &&&&

reklama
Ja tak znowu na szybko bo wpadłam na chwilę do pracy a tu mam stacjonarnego kompa więc mi łatwiej. Opis z wizyty: "W jmie macicy obecny jeden pęcherzyk ciążowy wielkości odpowiadający wiekowi ciąży (GS-13,3 mm), echo płodu: CRL = 2,0 mm, ASP - TAK, Pęcherzyk żółtkowy - TAK, YS - 3,6 mm, Doczesna - OK, JP i JL prawidłowe." Zmniejszył mi lutkę do 3 x 150 dowcipnie i 3 x 150 podjęzykowo, reszta leków bez zmian. Kolejna wizyta 19.08.2014. już u niego w gabinecie w Elblągu o godzinie 19:30 :-)
Fotka dla cioteczek ;)
usg 12.08.2014..jpg

Załączniki

• usg 12.08.2014..jpg
    usg 12.08.2014..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 129
Kasik- super widok :-D Gratuluję! Może ja też się tego doczekam ech...

Smerfeta - kciuki zaciśnięte za jutro, aby wszystkie strachy poszły precz ;-) :-)

Pole - bardzo dobre wieści ostatnio u Was i oby tak zostało na zawsze, super, że Kiciuś obejdzie się bez rehabilitacji :-)

Magda - &&&&&&&& za jutro

Yoanna, Anika - ja nigdy nie słyszałam o targach śniadaniowych, chyba jakaś zacofana jestem :-D
No właśnie Anika, gdzie Cię znowu wywiało?

Pole bardzo sie ciesze, ze Kicius sam nadrobil i nie potrzebuje rehabilitacji. Chlopak sobie pomyslal, ze skoro ma tak dlugo czekac to sam sie za siebie wezmie ;) Zauwazylas, ze dziewczyny niechcacy przechrzcily Twojego M? Od "D" czyli pewnej czesci ciala stal sie panem D ;)

Oj to nawet jakbym wstawiła zdjecie Kicia jak stoi na głowie w szpagacie to nie przebije tych 2 mm szczescia:-)
Ze tez kawałek ciemnej plamki potrafi przyprawić nas o drżenie serca, ja nieustannie łapie sie na tym, ze tak wyglada zmaterializowany cud...jeszcze raz gratulacje dla przyszłej mamy:happy2: Tak Kasik, wiem, ze dziwnie to dla Ciebie brzmi, ale chodzi o Ciebie:tak:

Ze niby D mojego M czyli W;-)

Pole dokladnie tak jak piszesz, Twoj M zostal przechrzczony z K na D :) A moje 2 mm szczescia sa najpiekniejsza rzecza jaka mi sie w zyciu przytrafila wiec oszczedz Kiciusiowi szpagatu ;)

Smerfeta na ktora masz jutro wizyte? Juz Ci zazdroszcze, ze juz jutro uslyszysz najpiekniejszy odglos swiata. Kolejnym bedzie placz zmaterializowanego CUDU po porodzie :)

Ostatnia edycja:
To bez szpagatu;-)
W sumie kilka zdjeć tylko, bo jakos nie mam potrzeby utrwalania Go ciagle w kasku, a zdejmujemy tylko z ważnych powodów.

reklama
Oj dziewczyny widzę że gubicie się w swoich literowych żartach :-D W został przemianowany na K ale nawet i na D ;-) co i przez kogo, nie wnikajmy ;-)

Kasik wizytę mam na godz 15 i mam nadzieję że będą mogła przekazać Wam same dobre info

Pole masz rację, właśnie tak wygląda zmaterializowany cud :-) A Twój CUD niech nie robi szpagatów bo Cud Kasik nam wystarczy do tego by buzie same się śmiały :-)

A my właśnie mieliśmy nagłą wycieczkę kąpielową do rodziców bo odcięli nam wodę bez żadnej info! Ja to pikuś, mogę umyć ząbki i dzień dziecka ale mąż idzie do pracy, a woda ma być dopiero jutro o godz 10! Najlepsze jest to że nie tylko my robiliśmy wyjazd z osiedla. Sąsiad z ręcznikiem leciał do auta, i ogólnie pełno aut wyjeżdżało o godz 22 z osiedla :-) no prawie korek się zrobił :-D

Edit:
Pole zdjęcia jak zwykle super :tak: ubranka Kiciusia to normalnie cud miód malina ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry