reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik cudna beta:-D odpoczywaj dużo.

Magda, my dzis bylismy na targu śniadaniowym. Wiem, ze organizowane sa w kilku miastach Polski - ciekawa inicjatywa, sporo pyszności. polecam!

a na czym polega taki targ??

ja jestem straszny łasuch. lubię dobrze zjeść.

MagdaM przyszła @? tak milczysz i milczysz... a ja taka ciekawska ;-)

jeszcze nie przyszła. dziś 40 dc. cały dzień był spokój, a teraz mam lekkie bóle brzucha na @ typowo. martwię się że przez te stymulacje cykle mi się porąbały i:-(
zaczynam się denerwować. niedługo wyniki z genetyki. dobrze że mam teraz wolne do końca tygodnia. w środę przyjeżdża mój brat:-)
mąż buczy pod oknami kosiarką... jak miło mieć ogród:szok:

reklama
Magda robiłaś może test? Bo trochę martwi tak długi cykl. Już lepiej aby wyszedł sikaniec ;-)

Kasik przy takiej becie to jutro będzie piękny widok na usg :-) Trzymam kciuki by dr przyjął Cię na wizytę i by panie w recepcji nie robiły problemów

Smerfeta doktorek odpisal, ze jednak we wtorek nie jest w stanie mnie wcisnac ale jak napisalam o niepokojacych plamieniach kazal przyjechac jutro o 14:10 czyli po wszystkich pacjentkach bo przyjmuje do 14-tej :)

MagdaM zrob sikanca, mam dobre przeczucie, ja przed beta mialam bole identyczne jak na @, pozniej jeszcze kilkakrotnie sie pojawily niepokojac mnie. Masz moze widoczne grube zyly u gory na piersiach? Ja mam takie a wczesniej ich nie mialam wiec to tez chyba ciazowy objaw :)

MagdaM - ale trzymasz nas w niepewności...

Kasik - super, że udało Ci umówić ma wizytę, fajny lekarz :-)

Smerfeta - a Ty kiedy masz kolejne spotkanie z kropkiem?

hey test robiłam w 31dc. wynik znacie. nie robiłam więcej. dziś 41 dc. wczoraj napisałam Wam że boli mnie brzuch, a za chwilę przeszło całkowicie. nie mam żadnych objawów poza tymi jak na @ bólami chwilowymi.
może powinnam zrobić test. ale wiecie same jak jest. wczoraj wieczorem myślałam, że dziś kupię test, ale później zaczęłam myśleć o złych parametrach nasienia, o braku zarodków, o słabych komórkach... następnie o tym, że dr powiedział na pierwszej wizycie, że nie wyklucza że zajdziemy naturalnie... ehhh gonitwa myśli. dlatego trudno mi uwierzyć że się udało. ale nic to trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. kupię dziś test. jutro zrobię. znając moje szczęście to pewnie coś się napieprzyło...

Kasik fajnie że dziś masz spotkanie z kropkiem, a może kropkami:-)

Magda - moja koleżanka miała tak samo, starali się o dziecko ponad 3 lata. Spóźniał Jej @ ponad tydzień, zrobiła test i jedna kreseczka, po następnych dwóch tygodniach poszła do lekarza, bo zaczęła się martwić, że coś jest nie tak. Dr zrobił usg i okazało się, że jest w 5tc. Nigdy nie moża tracić wiary. Trzymam kciuki :-)

dziękuję dziewczyny. zmykam do miasta.

Kasik zajrzę popołudniu żeby poczytać relację z wizyty u dr:-) ja się nie mogę doczekać to co Ty musisz czuć:-)

Pole, Blue gdzieście się podziały?

reklama
Magda na początku test mógł jeszcze nie wyjść. Wiesz już tu są dwie takie którym nie wyszło ivf ;-), bo albo brak zapłodnienia, albo zarodki nie dotrwały a później pojawiła się naturalna ciąża. Była tu też Pełna_nadziei która mimo słabych żołnierzy zaszła naturalnie przed samym ivf. Wiesz różne takie chodzą po ludziach ;-) Mocno trzymam kciuki by TO było TO :-)

Luize jutro mam wizytę. Mam nadzieję że będzie serduszko. Cały czas mam stracha

Do góry