reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pole jak dobrze czytać ze kicius juz bokserem długo nie bedzie :) no ale to mądre dziecko po mamusi :) no i w rozwoju wyprzedza wszystkie dzieciaczki w swoim wieku wiec czego sie dziwić :)
Kasik ładna mamusia to postawa !!!!! wiec rób sie na bóstwo :)
M kupują mi nowy samochód 1,5 roku temu kupował z myślą o powiększeniu rodziny, niestety troszke to nam zajęło ale pewnie chciał przyspieszyć tą sprawę autem ze niby szybciej sie uda hahaha no i kupił mi Kia sportage , ale ja mam kolor biały , bo uwielbiamy takie bez koloru, wcześniej miałam Skodę fanów białą z czarnym dachem ale M stwierdził ze wózek sie nie zmieści hahaha i zakupił większy , a na mojej białej kijance z przodu na masce mam czarnego wąsa bo ja uwielbiam wąsy, nawet znalazłam materiał w wąsy i zrobię kocyk dla obcego z dresówki i wąsa:) ImageUploadedByForum BabyBoom1407314896.909380.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1407314896.909380.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1407314896.909380.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 48
Genna sliczne autko :) ale tego wąsika to nic nie przebije hehehe co do koloru to ja tez mam białe auto takie jakie sobie wymarzyłam :tak:;-):-) Wózek jak najbardziej w kijaneczkę zmieścisz.

Pole super że u Kiciusia takie postępy :tak: tylko się cieszyć i wkrótce nastąpi uroczyste pożegnanie kasku ;-)

Kasik no najwyższy czas by paluszek doszedł do normy :tak: kciuki za bete, już nie mogę doczekać się by zobaczyć jak pięknie poszybowała w górę
Milena my z Kasik mamy konkretne zalecenia immunologiczne do brania encortonu, więc nie możemy sobie od tak odstawić bo to może oznaczać koniec naszego szczęścia. Niestety nasze organizmy są trochę pokręcone :baffled: A o działaniu tokso-coś tam na dziecko już pisałam, więc wiemy o tym, jednak nasi lekarze wiedzą co robią i jesteśmy pod stałą kontrolą

Magda mnie też ciągnie na zakupy... eh choruje na przeceny sukienkowe ale cóż mogę zrobić... jedynie zakupy przez internet ale tu nie mogę na nic trafić. W Tchibo podoba mi się bluzka i zegarek, ale Tchibo ma zawyżone numeracje więc ciężko kupować bez mierzenia, już nie raz się nadziałam i musiałam zwracać. Co do testu, to lepiej kup i sprawdź. Lepiej wiedzieć z czym się mierzysz. A ja po cichaczu trzymam za Ciebie kciuki:tak: Daj znać jak zakupy się udały

Dziś weszłam na wagę a tu szok. Waga pokazała 59,7 a jeszcze niedawno dochodziła do 63. To chyba przez te upały. W sobotę czeka nas wesele. Trochę drętwo dla nas będzie - ja muszę siedzieć, mój małż też ;-) ale nie chciałam już odwoływać po tym jak koleżanka ucieszyła się, gdy potwierdzałam naszą obecność.

no i się obkupiłam:-D dwie pary spodni, bluzkę, koszulę dżinsową i lakier do paznokci w kolorze, którego nie mogłam określić, ale teraz już wiem fiołkowy:-). testu nie kupiłam myślę że @ tuż tuż:angry::happy:

no to milutko z tymi autkami macie. ja wolę małe zgrabne bo mam totalny brak umiejętności parkowania. jeżdżę mishubisi colt, mąż ma mazdę kombi i jak nią jadę to jakbym ją ciągnęła na plecach a colt'cik zgrabna pszczółka:-)

mykam obiadek robić. dziś zupa szczawiowa i gulasz z pęczakiem:-)

miłego popołudnia. Kasik ja wciąż&&&& no i co z ledybea??

Ja tak na szybko, bo nie wiem ile Hania da mi czasu. Mała urodziła sie przez cc bo wody mi cały czas odchodziły a nie było akcji porodowej i było podejrzenie zamartwicy wewnątrzmacicznej płodu i wiek pacjentki (ciągle mi go wypominali :-)) Wazyła 3800 i mierzyła 55cm i jest po prostu cudna. Yoanno rozumiem co przezywałaś, bo u nas też ciężko. Dopiero 1 noc mialyśmy taką w miarę, ale cóż wszystko się przezyje.
Miejsce zwolniłam. Gratuluję wszystkim zaciążonym i życzę tylko spokoju, a za niestrudzone w walce staraczki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
Zdjęcie0140.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0140.jpg
    Zdjęcie0140.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 67
Genno moje dziecko to jakos specjalnie sie nie rozwija...nawet nie raczkuje...ma tylko nadmiar wrażeń niedostępny dla rówieśników. Część z musu a część z głupoty rodzicow...jedno co ma na prawdziwy plus to fakt, ze jest bardzo grzeczne:happy:
No a mnie M tez kupuje samochód...nie bardzo widze powód i potrzebę...wczoraj nawet powiedział, ze widać ja gołym okiem( chemia niemiecka...).

Mysle, ze Ladybea ma to co ja, tez zaraz po porodzie sie nie odezwalam. Z jednej strony nagle znajdujemy sie w zupełnie innym swiecie, a z drugiej nie pasowało mi np.lezenie w pokoju z dwoma innymi dziewczynami i nawijanie bez przerwy przez telefon( jedna tak miała) albo co juz tu kiedyś pisałam mężowie siedzący od 8 do 20 przy żonach...zeby chociaż pomocni, a tu jeden książkę czytał a potem konwersowali miedzy sobą. Mnie to jeszcze wnerwialo podwójnie, bo miałam środkowe łóżko i byłam jak wieża stereo...poza tym tamte jak chciały to dzieciaka do karmienia czy przytulania brały i do ściany, a ja albo na jednego faceta albo na drugiego mogłam patrzeć. Ucieka wiec człowiek we własna intymność i nie ma ochoty na kontakt ze światem zewnętrznym.
Wiec mysle, ze wszystko przebiegło w najlepszym porządku i niedługo świeżo upieczona mamusia sie do nas odezwie:)))

No wlasnie i zguba sie znalazła w tej samej chwili:-)
GRATULACJE OGROMNE DLA MAMUSI:happy::happy::happy:
A dziewczynka prześliczna, a bynajmniej nie jest to standard;-)

reklama
Do góry