Smerfeta niech żyje klima w aucie
Jak się czujesz? Cały czas leżysz w domku czy możesz trochę wyjść? Ja się oczywiście stresuję bo piersi jakoś sflaczały ale tak sobie myślę, że to może od spadku progesteronu bo w czwartek miałam 43,33 a w sobotę tylko 25,96. Wiesz może jaki powinien być optymalny poziom? Coś kojarzę, że około 40 ale pewna nie jestem. Jutro powtórzę betę i progesteron i w końcu poinformuję mojego doktorka bo w nieświadomości chłop żyje ;-)
Milena tak jak napisała Smerfeta na tym poziomie wysokość bety nie ma znaczenia, przyrost się liczy. Z moich statystyk wynika, że niektóre dziewczyny miały nawet wyższe bety od Twoich a ciąże pojedyncze a te, które miały mniejsze bliźniacze więc reguły nie ma na tym etapie. Moja beta też nie należy do najniższych, zwłaszcza, że ja miałam podany zarodek 1BB a 3AA więc mniej więcej 12 godzin różnicy w rozwoju zarodka. Najważniejsze, że przyrasta prawidłowo a czy będzie pojedyncza czy bliźniacza to się niedługo okaże i nie mamy już na to wpływu. Przyjmiemy werdykt jaki by nie był ;-)
Anika współczuję gotowania dzisiaj no ale czego się nie robi dla teściów ;-) Może chłodnik im przygotuj
Zazdroszczę wyjazdu na wieś, ja co prawda prawie na wsi mieszkam bo to bardzo mała mieścina ale nie wiejska, tylko turystyczna a chętnie bym sobie posiedziała na leżaczku w cieniu np. wiśni czy orzecha, pojadła owoców prosto z krzaczka, warzyw z ogrodu, jajecznicy z jajek od kur chodzących po podwórku, ach rozmarzyłam się ...
Ladybea czekamy z niecierpliwością na wieści i zdjęcia Hani :-)
Blue link powalający i mega optymistyczny
Twój bociek też pewnie już dla Ciebie coś szykuje, zobaczysz, doczekasz się i Ty
Wierzę w to z całych sił.
MagdaM może się zapomnisz jak Smerfeta i naturalsik Cię zaskoczy
już takie cuda na naszych forach się ostatnio dzieją, że niedługo nasi M chyba w ciąże będą zachodzić ;-)