reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Pole na Kartuskiej też wyły, a paker ignorant głupie teksty sypał że za dużo kasy mają i wyją :-/ nie wiem co kasa ma do tego? Mi było miło że w Gdańsku też syreny wyją. Lubie czytać wszystko na temat powstania :-)
Ladybea lekkiego porodu! Będzie wszystko dobrze i wkrótce Wasz Skarb będzie z Wami a my czekamy na wieści od Ciebie :-)
Ladybea lekkiego porodu! Będzie wszystko dobrze i wkrótce Wasz Skarb będzie z Wami a my czekamy na wieści od Ciebie :-)
anika11
w Poz też syreny! w temacie: https://www.youtube.com/watch?v=RJprGd5-DpQ
MagdaM33
nareszcie udało mi się zalogować, czytałam ale nie mogłam pisać
przez ostatnie trzy strony Waszych wpisów ryczę. taka kumulacja emocji, że nie mogę. tyle szczęścia
Pole kochana jak ja się cieszę, Bóg istnieje
Kasik wiedziałam, poprostu wiedziałam, taki wysyp bocianów musiał zadziałać. bardzo Cię tulę
Ladybea zaciskam kciuki i z niecierpliwością oczekuję na fotkę Hani
dziewczyny Wasze Kropki cudowne, gratuluję
nie pisz że zostajesz sama. jest nas wiele. widzisz jak wspaniałe cuda się dzieją. doczekamy się. nie widzę inaczej;-)
przez ostatnie trzy strony Waszych wpisów ryczę. taka kumulacja emocji, że nie mogę. tyle szczęścia
Pole kochana jak ja się cieszę, Bóg istnieje
Kasik wiedziałam, poprostu wiedziałam, taki wysyp bocianów musiał zadziałać. bardzo Cię tulę
Ladybea zaciskam kciuki i z niecierpliwością oczekuję na fotkę Hani
dziewczyny Wasze Kropki cudowne, gratuluję
Smerfeta i Kasik...graltuluje...i bardzo sie ciesze...choc z drugiej strony...przykro ze zostaje sama.... :*
nie pisz że zostajesz sama. jest nas wiele. widzisz jak wspaniałe cuda się dzieją. doczekamy się. nie widzę inaczej;-)
O to i ja swoja ulubiona piosenkę w temacie https://m.youtube.com/watch?v=p21jSBxK3n8
Ja mam taka "nierodzinną" historię z PW.
Miłość mojej babci zginęła w Powstaniu i ...wyszła za mojego dziadka.
A to nie była miłość zycia...
Za to jak opowiadała o "swoim" Tomku to przestawała byc babcia, a znowu stawała sie 16letnia dziewczyna, w kwiecistej sukience i włosach za tyłek zaplecionych w dwa warkocze. Jej fiolkowe oczy zaczynały sie iskrzyć i odpływala gdzieś daleko. Wtedy siadał do pianina i zaczynała grać i śpiewać rozne powstańcze piosenki albo stare szlagiery o miłości.
Ja mam taka "nierodzinną" historię z PW.
Miłość mojej babci zginęła w Powstaniu i ...wyszła za mojego dziadka.
A to nie była miłość zycia...
Za to jak opowiadała o "swoim" Tomku to przestawała byc babcia, a znowu stawała sie 16letnia dziewczyna, w kwiecistej sukience i włosach za tyłek zaplecionych w dwa warkocze. Jej fiolkowe oczy zaczynały sie iskrzyć i odpływala gdzieś daleko. Wtedy siadał do pianina i zaczynała grać i śpiewać rozne powstańcze piosenki albo stare szlagiery o miłości.
kasik36
Ledybea bede pamietac date urodzenia Hani bo to urodziny mojego M Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiazanie i czekamy na fotki
Jak Kasik zauważyła mamy dzis 7 miesiac( niestety dziecko z dziadkami nad jeziorem, bo my dzis skończyliśmy dopiero chemie), wiec jak Hania zdąży to tez bede pamietać datę...oby była szybciutka...
Magdo to Ci sie nieszczęście trafiło, brak dostępu do netu ałć
To teraz czekamy tylko jak cudy sie rozpełzną na inne dziewczyny
Magdo to Ci sie nieszczęście trafiło, brak dostępu do netu ałć
To teraz czekamy tylko jak cudy sie rozpełzną na inne dziewczyny
Ladybea &&&&&& za szybciutki i bezproblemowy poród. Usciskaj Haneczke od Ciotek.
Witaj Magda, dawno Cie nie było. W następnej turze będziesz zbrzuchacona razem z Blue i Queen.... Hehe.... Ulubione słowo mojego T. Ciagle mi dokucza ze mnie dziewkę zbrzuchacił! Haha....
Witaj Magda, dawno Cie nie było. W następnej turze będziesz zbrzuchacona razem z Blue i Queen.... Hehe.... Ulubione słowo mojego T. Ciagle mi dokucza ze mnie dziewkę zbrzuchacił! Haha....
reklama
Podziel się: