reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny beta to pikuś, to tylko potwierdzenie a lutki przecież i tak nie biorę więc potwierdzenie testem i lekkie bóle brzucha chyba wystarczą na potwierdzenie. Nie wiem co z tarczycą i te wyniki mnie bardziej obchodzą. A najbardziej boje się czy zarodek jest w macicy więc usg i zalecenia co do leków to jest to na czym mi zależy. Jutro rano zrobię badania

Mam jeszcze pytanie, czy przy badaniu TSH dzienną dawkę euthyroxu brać po badaniu czy przed?
Zobacz załącznik 635916 a to test :)

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta!!!!!! poryczłam się!!!! co za nowina! podczytywałm Was przez kilka ostatnich dni i gdzieś kiedyś napisałas, że masz już któryś dzien cyklu i przez głowę mi wtedy przeleciała mysl o cudzie! niech trwa!!!!! bardzo się cieszę:)))

Milena, i u Ciebie szczęście się pojawiło:)jak się czujesz?

Kasik, cały czas myślę i &&&&& zaciskam za Twoje dwa maluchy! niech już pozostaną pod maminym serduchem:) ps. po drodze z wybrzeża widziałam sporo bocianów - są Twoje! ps. Pole, od Ciebie ten pomysł podchwyciłam ;) ps2. Pole, kibicuję Twojemu M!!!

radosny czas nastał na forum - niech będzie początkiem dla wszystkich!!! tak teraz osbie pomyślałam, że na Trójmiejskim spotkaniu wcale nie były obecne tylko 4 forumowiczki i Kiciuś, ale też całkiem sporo Istotek z Waszych brzuszków:) ale czad!!!

ja lekko osłabłam w staraniach, ale o tym później, nie psujmy radosnych chwil :)

ps3. ale się dzisiaj na to forum wkurzałma!!! cały dzien próbowalam się zalogowac i nici! w koncu napisalam do nich wiadomośc, odpisali, ze dzialają, no i w koncu się udało!! i dobrze, bo bym tu oszalalam, gdybym tylko czytała, a nie pisała ;)

Hej dziewczyny!
HEJ SMERFEEEEEEEETA! :-) :-):-) Ale wiadomość!! Kochana, ogroooomnie się cieszę i przesyłam w Twoim kierunku wszystkie moje pozytywne myśli, oby wszystko potoczyło sie jak należy, zaciskam za Ciebie - za Was :happy2: mocno kciuki! Niesamowicie się cieszę! Cudownie!! :happy2:
Kurcze, a ja akurat teraz przez tydzień będę odcięta od internetu :baffled: Dobrze, że jeszcze dziś na odchodne wpadłam sprawdzić co u Was - a tu takie rzeczy! ;-) No nic, może uda mi sie wpaść chociaż na chwilkę, wyjeżdżam na tydzień do babci, a w związku z tym, że internet mam tylko stacjonarny w domku to w tym czasie będę co najwyżej korzystać z komputera gdzieś z doskoku. Jak tylko będę mogła to będę wpadac po najnowsze wieści.
Buziaki dla Was wszystkich!!
P.S. Dziekuję za imieninowe życzenia ;-)

Dzisiejsza wiadomość dnia (a właściwie wczorajsza bo już po północy) tak mnie optymistycznie nakręciła, że mój plan B został lekko zmodyfikowany, Jak nie uda się tym razem ivf będę chciała najpierw zrobić histeroskopie a dopiero pojadę do Bociana :-) Takie wiadomości dają wiarę i nadzieję, że nawet takie trudne przypadki jak Smerfeta (podobne do mnie bo przecież za pierwszym razem nam obu żadka komórka się nie zapłodniła a za drugim zarodek się nie zaimplantował) mogą zakończyć się szczęśliwie i to w najmniej spodziewanym momencie, Cały dzień michę jarzę aż się znajomi pytają co się stało, że mam taki dobry humor. A ja cieszę się jakby to były moje dwie kreski na teście. Od początku ja goniłam Smerfetę i może w końcu ją dogonię ... a co pomarzyć sobie nie można ;-):-D Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa i za to, że wierzycie, dajecie mi nadzieję. To dla mnie bardzo ważne. Tym razem nikt z naszego bliskiego grona znajomych nie wie o transferze. Mówię, że nie piję bo biorę antybiotyk ;-) Powiedzieliśmy tylko tym znajomym, którzy są z nami w Charlotcie ale to są ludzie z drugiego końca Polski więc nie ma obawy o jakiś przeciek ;-):-D Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i jutro po południu już wracamy, tzn dzisiaj bo przecież już po północy.

Smerfeta !!!!! co za nowina :-D:-D:-D Od wczoraj tąpałam żeby Ci pogratulować i nie mogłam się pół dnia zalogować, ale wreszcie się udało i GRATULACJE :):):) widzę że zabieg zrobił swoje :tak:nie masz pojęcia jak się cieszę :):) lolololo super!!;) Jesteś następną osobą która daje nadzieje że cuda się zdarzają :tak::tak:

reklama
Dzięki dziewczyny :-) jestem jeszcze ostrożna z radością. Brzuch mnie dziś od rana pobolewa, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje.
Rano byłam u wampira w invicta i czekam na wyniki. Pielęgniarka powiedziała że wyniki będą o 17! Masakra, co im się stało? Zawsze były po 2 godz
Dzwoniłam też do lekarza. Pogratulawał i kazał brać leki tak jak dotychczas a na wizytę kazał zgłosić się w środę - już się zarejestrowałam. Zalecił wykonać badania z krwi ale wszystko co zalecił to zrobiłam rano więc nie muszę nic dorabiać :-)

Kasik w histero najwazniejsze było chyba pobranie wycinka endo bo wtedy jak wiemy endometrium jest mocno aktywne. Tak samo działa zarysowanie endo przed transferem. Coś mi się zdaje że to piszę tylko dla potomnych bo Tym razem się uda. Encorton działa cuda ;-)

Anika co Cię gryzie? Pisz śmiało bo nie lubię być w centrum uwagi ;-)

Pole kciuki za Was by wyniki się poprawiły. Napisz jak się udały wakacje nad jeziorkiem?

Ps. Anika to prawda, na spotkaniu były 2 ciężarne i widać "zaraziły" mnie. Może i Kasik zaraziły? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry