reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole czyzby szczesliwa 12-tka? A o zabach nie wiedzialam, czlowiek uczy sie cale zycie :) Robakow na moich hektarach pod dostatkiem wiec beda mialy all inclusiv ;)

Takie korki, ze przejechalismy 60 km w 2,5 h :( Mamy jeszcze 183 km :(

reklama
Kasik znam 12 gniewnych ludzi, Parszywą 12, 12 małp. Ale szczęśliwej 12 nie...moze byc wiec Twoja.
Się chciało się ma, ja jechałam o 6 rano i korków nie było:p
No ale jak sie okazało po nic, złe wyniki i chemii nie dali, no i juz chyba nie dadzą jak powiedział Wielki Doktor...

Kasik36 wypoczywaj kochana, nabieraj sił. O tym ośrodku słyszałam same superlatywy. Pole oby wszystko jeszcze zmieniło się na dobre- dużo sił dla całej waszej rodzinki.
Dzięki dziewczyny za wasze opinie o pregnylu. Na razie nie czuje roznicy. W poniedziałek jadę do Szczecina sprawdzić czy pecherzyk pękł a pożniej od razu na kilkudniowe wczasy do Miedzyzdrojów ( do rodzinnego domku na działkach) bo mój wreszcie dostał urlop.

Pole kochana jestem z wami. Wizyta poniedziałek albo w wtorek bo musze iść bez kolejki bo u dr już nie było miejsc. W niedziele mam potwierdzic kiedy mam przyjść. Nie wiem czy tam coś zobaczy idę głównie po leki bo mi się we wtorek kończą.
Kasik36 kiedy testujesz? Za nikogo tak mocno nie trzymam kciukow jak za ciebie.
No nie obrazajcie się za resztę też mocno trzymam ale za kasik najmocniej :)

Pole nie wiem co napisac ... ale wiesz, ze jestem z Wami ...

Milena to bardzo mile :) Planuje testowac 1 sierpnia w urodziny M :)

Gorace pozdrowienia ze slonecznej Doliny Charlotty :) W kolo same gwiazdy, wczoraj Okrasa, Billgun, Urszula i Feel. Dzisiaj od rana spotykam na kazdym kroku ekipe z Ani mru mru a ma byc tez Grabowski i Pazura :)

Ostatnia edycja:
Pole jestem z Wami, &&&&&.

Kasik, napisz mi pls namiary gdzie jedzecie, bo ja chcalam sie z mamą wybrac od 14 sierpnia na kilka dni nad morze i nie znalazłam ani jednego hotelu w Medzyzdrojach. Normalnie z mężem zawsze ryzykowalismy i hyc nad morze, potem jakiś pokoj sie znalazło, ale teraz to nie chce tak całkiem w ciemno, bo to kawał drogi. A Kropek nie zawsze jest grzeczny i czasem mu sie nie podoba i buszuje.

My dzisian na grilla na imieniny Anny. Jak są tutaj jakies Anny to zycze sto lat radości i uśmiechu. :-D

Hej!
Dziewczyny dziś rano zrobiłam testa i wyszły mi 2 dość wyraźne kreski, mam 32 dc a moje cykle ostatnio wynosiły ok 27 dni. Boje się czy wszystko ok bo w tym mies robiłam wszystko co zabronione tj solarium, alkohol choć nie dużo, tańce, sushi. Trochę się cieszę ale uspokoje się po wizycie u lekarza :-)

reklama
Smerfeta moj Boze nie moge uwierzyc w to co piszesz, tak bardzo sie ciesze kochana :) Czyzby pomogla histeroskopia? Kochana pedz na bete i jak najszybciej daj nam znac. To niesamowite ale ciesze sie jak glupia, jakby to byla moja ciaza :) Czyli jednak mnie wyprzedzilas ;)

Do góry