reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Milena jeszcze raz gratuluję!!!!!!! :-D:-D:-D

Enni wiem że lekarze tak odpowiadają. Mój też tak zawsze mi mówił. Pewnie co do niektórych z nas jest to prawda. Mój lekarz jednak chciał u mnie zwiększyć szansę i chciał sprawdzić wszystko bo u mnie krucho z zapłodnieniem mimo że jesteśmy z mężem okazami zdrowia.

Wczoraj dostałam wyniki hist pat ze szpitala. Z opisu rozumiem tylko to że endometrium zgodne z fazą cyklu. Jeszcze w rozpoznaniu jest pewna dziwna nazwa podana i musze ją rozszyfrować

Mileno
cholernie mocne gratulacje:-)Uważaj na siebie dbaj o Was! I czekamy na dalszy rozwój wydarzeń;) Az do rozwiązania:happy:
Kasik ​doczytalam i czekam juz teraz na pozytywna betę:tak:

Pole najpierw transfer musi się odbyć ;-):-D Dzisiaj ewakuowano Medisona w Gdańsku gdzie mieści się Invicta z powodu maili o podłożeniu bomby. Alarm oczywiście fałszywy ale nie mogli zleceważyć czym utrudnili pracę wielu ludzi. Dziewczyny, które dzisiaj miały punkcję lub transfer mają przez to pewnie spore opóźnienia. A ja czekam na telefon co z moimi zarodkami, mam nadzieję, że alarm bombowy im nie zaszkodził ;-) i w ogóle do mnie zadzwonią w tym zamieszaniu :zawstydzona/y:

Milena gratulowałam już na zakwalifikowanych ale powtórzę też tutaj, że cieszę się razem z Tobą :-) i od tej chwili masz zakaz wszelkich prac fizycznych i dźwigania a za to musisz dużo odpoczywać i dbać o swojego kropka. Koniecznie powtórz betę za 48 h.

Edit: właśnie dzwonili z kliniki i moje oba zarodeczki się rozwijają, jeden jest 16 komórkowy a drugi 12 komórkowy. Ciekawe czy ten 12 komórkowy będą chcieli zamrozić. Jak znam życie to będą mnie namawiali na podanie dwóch chcąc się mnie pozbyć ale jka się nie dam ;-):-D

Ostatnia edycja:
Co ci ludzie maja w głowach.... bomba. ....brak słów
Dziękuję wszystkim. Normalnie Kocham was
Kasik to jak zarodki atak bombowy przeżyły to musi być dobrze. Bete na pewno powtórze. Czekam na telefon od doktorka

reklama
Do góry