kasik36
Fanka BB :)
Queen kariotypy w Invikcie można zrobić prywatnie i na nfz, na bank bo ja robiłam. Rzeczywiście razem z immunologią trochę wyjdzie ale może zrób sobie na razie część immunologii bo to też ważne. W genetyce zazwyczaj wszystkim wychodzi to soma, ja i Smerfeta mamy mutacje w tym samym genie i podobno 70% ludzi ma więc Tobie też może wyjść, nic groźnego. A w immunologii to każdemu wychodzi co innego więc to chyba ważniejsze (moim zdaniem)
Anika myślę, że u Ciebie zdecydowanie za wcześnie na takie badania. Lekarze zazwyczaj kierują na nie po 2-3 nieudanych ivf więc masz czas, zresztą mam nadzieję, że w ogóle nie będzie Ci potrzebna ta wiedza. Ja zaczęłam już drążyć temat po pierwszym nieudanym ivf ale u mnie żadna komórka się nie zapłodniła i to mnie przeraziło więc zupełnie inna bajka.
Kurde jeszcze nie dzwonili, sprawdzam co chwilę telefon, nawet do wc z nim chodzę
Anika myślę, że u Ciebie zdecydowanie za wcześnie na takie badania. Lekarze zazwyczaj kierują na nie po 2-3 nieudanych ivf więc masz czas, zresztą mam nadzieję, że w ogóle nie będzie Ci potrzebna ta wiedza. Ja zaczęłam już drążyć temat po pierwszym nieudanym ivf ale u mnie żadna komórka się nie zapłodniła i to mnie przeraziło więc zupełnie inna bajka.
Kurde jeszcze nie dzwonili, sprawdzam co chwilę telefon, nawet do wc z nim chodzę