reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej dziewczyny,
Sony te testy są OK- ja też na początku się na nie wkurzałam, ale po kilku próbach dokładnie wiesz o co biega!!!!
Clo nie powinno mieć na nie wpływu, jeżeli 2 kreska jest bledsza znaczy się jest jeszcze negatywny, zrób jutro, pojutrze. Clo może właśnie jedynie @ przyspieszyć u mnie tak właśnie wyszło i dzisiaj mam 10 dc i pęcherzyk 22,1mm w czwartek IUI już jestem po ovitrelle i właśnie lekarz mi tłumaczył, że tak działa CLO a to już mój drugi cykl nim sterowany to wzmacnia działanie. Ostatnio miałam tak wielki pęcherzyk w 12dc. Endometrium mam 6,5mm- niby dobre, bo do czwartku jeszcze spokojnie podrośnie- hmmm jak dla mnie trochę małe w porównaniu do pęcholi- drugi ma 19mm

reklama
Błonka masz racje ale fajnie się mówi ale gorzej robi :-D
Wczesniej nie myślałam że tak się nakręcę ale im bliżej to wpadam w obsesję.
Myślę non stop o tym.
Tak bardzo bym chciała już mieć fasolkę.

wiem wiem.. po 2 latach ciągłego "czekania" znam to wszystko... niestety przekonalam sie ze jak sie bardzo chce to nie wychodzi.. musimy "odpuscic" wyluzowac, nie myslec zajac sie czyms... ja np po IUI jade na kilka dni w gory z moim emkiem :) poprawimy jeszcze po IUI :D
To chyba jakas blokada... to tak jak z czekaniem na okres.. jak bardzo na niego czekasz i chcesz zeby przyszedl to jego nie ma, tez tak macie? heh :) trzymam kciuki i cierpliwosci dziewczyny... znajdzcie sobie jakies "zajecie" moze ksiazki? zeby oderwac mysli od tego.. ja teraz tak robie bo wczesniej to byla paranoja..

No właśnie, trzeba nazywać rzeczy po imieniu...Paranoja ;-) Mnie to chyba to forum tak nakręca....jestem uzależniona.....działa jak narkotyk.....chyba się naćpałam, bo mi się jakaś głupawka włączyła......:)))))))))))))))))))))))))))))))

Muszę się przed jutrzejszą robotą zregenerować. Idziemy spać.....kolorowych snów. Buziaczki

Ostatnia edycja:
sylha ale Ci dobrze, ja tez juz bym chciala byc po.. najgrosze dla mnie bylo to ze nie moglam sie po IUI zalatwic mimo pelnego pecherza... okropienstwo. Trzymam kciuki za Twoja IUI :)

Cześć, u mnie oskrzela ok, po urlopie idę jeszcze na spirometrię. Ból krzyża się trochę zmniejsza. Ginka mówiła, że to może po wymuszonej pozycji podczas laparo coś sobie naciągnęłam, więc nikt nic nie wie. Ale możemy się starać w tym cyklu, bo sie pogoiło w środku. Byłam wczoraj u kręgarza, ponastawiał mi odc. szyjny, piersiowy ,prawy bark( kiedys miałam uraz). Dał mi jeszcze prądy. Dziś odc. krzyżowo-lędźwiowy i będę całkiem naprawiona. A najbardziej cieszy mnie myśl, że w poniedziałek wyjeżdżamy na urlop. Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie, które podchodzą do iui.

reklama
Błonka, te sprawy z kręgosłupem to ciągną mi się od dawna. Ja mam siedzącą pracę, garbię się, w domu szyję więc też się garbie, więc co jakiś czas muszę naprawić sobie kręgosłup. A krzyż zaczął boleć mnie tydz. po laparo więc to z tym łaczę ale dokładnie nie wiem co mi się stało. Czekam aż przestanie boleć.

Do góry