reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
sony ja dzis 2 dzien jestem na clo i tez w poniedzialek ide na usg... bede miala jakis 12 dc chyba.. wiec nie wiem jak Ci kazali przyjsc? ktory bedziesz miala dc?

reklama
Lindi77 a który masz dziś dzień cyklu? Coś wam powiem śmiesznego. Ja to dziś odczuwam jakbym miała owulację, nawet śluz już miałam jak kurze jajko...A to dopiero 6 d.c.

W poniedziałek będzie 12 d.c. Clo brałam od 2 d.c. przez 5 dni i właśnie dziś był ostatni dzień z Clo. Tylko że ja mam zazwyczaj cykle 31 dniowe.

aha no to tak samo bedziemy mialy 12 dc.. ja bralam akurat od 5 dc w tym cyklu ;p
a masz mozliwosc isc wczesniej na usg? jak tak to ja bym poszla... w sumie bierzesz clo wczesniej niz ja

Mnie kazali przyjechać w piątek 02/9/2011 na USG, dlatego też podejrzewam że mi zrobią IUI w poniedziałek albo we wtorek. Zobaczymy.
Sony idż w ptątek na USG -osobiście mi się wydaje że lepiej wczesniej to skontrolować niż póżniej.Czasami może być za póżno i miesiąc w plecy.

Lindii77, tak byłam w Ferti- Med. Prywatną praktykę prowadzi tam Niemka Yvonne Giesner. Ja nie mam zbyt do niej zaufania. Oczekiwałam miłej atmosfery, wsparcia, dobrego słowa, a tu nic widocznie zbyt dużo oczekiwałam. A przy drugiej wizycie, wszystko pomyliła, bo ja przyszłam z wynikami, ustalić co dalej, a ona zaczęła mi wypisywać leki do iui, a ja miałam dopiero dostać skierowanie na laparoskopię. To zamieszanie bardzo mnie zdenerwowało. Nie usłyszałam nawet przepraszm, a winę zwaliła na pielęgniarkę, że źle jej powiedziała. Teraz jestem miesiąc po laparoskopi(udrożnili mi jajowody) i postanowiliśmy,że spróbujemy naturalnie do końca roku. M ma dobre parametry nasienia więc liczymy na sukces. A jak nie to będziemy musieli tam wrócić, oby nie.

reklama
Atyde dzięki za info, kurcze-mam nadzieję że nie będę musiała tam jechać ale bywa różnie...

Sony jak masz taką super możliwość to nawet się nie zastanawiaj.Będziesz wiedziała na czym stoisz i nie będziesz przez weekend miała myśli typu: mogłam iść, albo co jak już jest za późno.

Do góry