reklama
Lindi77
Fanka BB :)
Mnie kazali przyjechać w piątek 02/9/2011 na USG, dlatego też podejrzewam że mi zrobią IUI w poniedziałek albo we wtorek. Zobaczymy.
Sony idż w ptątek na USG -osobiście mi się wydaje że lepiej wczesniej to skontrolować niż póżniej.Czasami może być za póżno i miesiąc w plecy.
Sony idż w ptątek na USG -osobiście mi się wydaje że lepiej wczesniej to skontrolować niż póżniej.Czasami może być za póżno i miesiąc w plecy.
Atyde85
Lindii77, tak byłam w Ferti- Med. Prywatną praktykę prowadzi tam Niemka Yvonne Giesner. Ja nie mam zbyt do niej zaufania. Oczekiwałam miłej atmosfery, wsparcia, dobrego słowa, a tu nic widocznie zbyt dużo oczekiwałam. A przy drugiej wizycie, wszystko pomyliła, bo ja przyszłam z wynikami, ustalić co dalej, a ona zaczęła mi wypisywać leki do iui, a ja miałam dopiero dostać skierowanie na laparoskopię. To zamieszanie bardzo mnie zdenerwowało. Nie usłyszałam nawet przepraszm, a winę zwaliła na pielęgniarkę, że źle jej powiedziała. Teraz jestem miesiąc po laparoskopi(udrożnili mi jajowody) i postanowiliśmy,że spróbujemy naturalnie do końca roku. M ma dobre parametry nasienia więc liczymy na sukces. A jak nie to będziemy musieli tam wrócić, oby nie.
reklama
Lindi77
Atyde dzięki za info, kurcze-mam nadzieję że nie będę musiała tam jechać ale bywa różnie...
Sony jak masz taką super możliwość to nawet się nie zastanawiaj.Będziesz wiedziała na czym stoisz i nie będziesz przez weekend miała myśli typu: mogłam iść, albo co jak już jest za późno.
Sony jak masz taką super możliwość to nawet się nie zastanawiaj.Będziesz wiedziała na czym stoisz i nie będziesz przez weekend miała myśli typu: mogłam iść, albo co jak już jest za późno.
Podziel się: