reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
wiesz co nie wiem czy clo ma jakiś wpływ ale chyba tak, bo po clo dostałam szbciej @. Ja kiedys kupiłam testy owulacyjne i było ich kilka w opakowaniu. Zrób sobie taki test, zobaczysz co pokaże jak pokaże te dni to idż na USG.

Właśnie zrobiłam, nic nie pokazało:) Mam nadzieję, że nie będę miała owulacji za wcześnie, bo mój lekarz przyjmuje od poniedziałku do czwartku, a chciałabym żeby to on mi wykonywał IUI. Muszę mu jakoś na wizycie szepnąć słówko. Ktoś miał może IUI w Provicie u dr Cholewy?

To spoko, mamy ten sam dzien cyklu-mnie lekarz kazal przyjsc w piatek wiec myślę że jak w piątek pójdziesz na USG a do swojego lekarza w poniedziałek rano to będzie idealnie, bo może w poniedziałek powie Ci że we wtorek masz przyjść na IUI.
Zaraz jak tylko w piątek wróce z USG to napisze na kiedy mam termin IUI.

Te testy owulacyjne są do du...y. Teraz poszłam go znów odczytać i jest druga jasna kreska, a to ponoć oznacza wynik negatywny. Pamiętam kiedyś, że też tak miałam, aż dopiero za 5 testem(robiłam 1 raz dziennie) wyszły dwie krechy o takiej samej barwie. Jak tak samo ma wychodzić test ciążowy to chyba mnie szlak trafi.

Lindi77 - czyli że nasze pęcherzyki będą rosły łeb w łeb :-) To czekam na wieści... Tak myślę czy już od jutra nie iść na usg, może mi sprawdzą czy wszystko po clo jest ok. Tylko obawiam się, że to już pod jakiś obłęd podchodzi :) ??

W poniedziałek to idę, ale dopiero o 17 tej.

Jak masz taką możliwość to idź na usg nawet jutro, ja też często wpadam w panikę .Ale zawsze jak potwierdzi mi osoba która np. robi badanie a ja to zobacze na własne oczy to jestem spokojniejsza..aż lepiej się śpi.
Ostatno miałam taki przypadek z zębem że jeżdziłam każdy drugi dzien po 200km do mojego stomatologa a on mi kazał nie panikować, bo wszystko jest ok.
nie należę do cierpliwych osób i już odliczam dni do piątku....i biorę pod uwagę wszystkie opcje.Ciekawe czy po tej IUI mój test będzie na Tak czy na NIE. Jak na NIE to zmieniam program i jury. Zaryzykuję w innej klinice.

reklama
dziewczyny wyluzujcie troche ... nie tedy droga ;p idzcie w piatek na usg i bedzie wszystko jasne i czyste :) po co panikowac :) tylko spokoj nas teraz uratuje :) trzymamy sie w kupie :)

Do góry