reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
aha.. no to faktycznie, malo ruchu, w domu siedzisz.. szyjesz pewnie duzo :) no to ma prawo.. ale dobrze ze zaraz nie bedzie bolec ;p ja wiem tez co to bol plecow... ja np mam krzywy.. i jak dlugo stoje to prawie mi sie nogi uginają...

reklama
ja jutro mam gdzieś o tej porze mam IUI- boję się, że za wcześnie, bo akurat robiłam test owu i jedna kreska :-(, choć doktor mnie wczoraj uspokajał i powiedział, że taki przerobiony plemnik i tak jeszcze żyje sobie w tym jajowodzie 3 dni, to spokojnie sobie poczeka na jajeczko, bo samo jajeczko żyje tylko 24h, więc lepiej jak plemniki na niego czekają. coś czuję,że nie będzie chętny podwójnej IUI :-(

Mój M ma słabe żołnierzyki. A czytałam gdzieś że po zrobieniu spermiogramu i wyselekcjonowaniu prawidłowych i super dobrych plemników do IUI żyją one trochę krócej, bo 24 h. Czy to prawda?

sylha mi tez gin mowila ze 3 dni a jak powiedzilam o tej teori ze zyja 24 h to powiedziala ze to nieprawda , i ze nie po to je ulepszaja zeby po dobie padly... i powiedziala ze niektore bardzo sline moga zyc nawet do 7 dni...

reklama
sylha mi tez gin mowila ze 3 dni a jak powiedzilam o tej teori ze zyja 24 h to powiedziala ze to nieprawda , i ze nie po to je ulepszaja zeby po dobie padly... i powiedziala ze niektore bardzo sline moga zyc nawet do 7 dni...
No mi właśnie gin mówił to samo i że lepiej jak sobie tam zaczekają. Mnie zastanawia jedno dlaczego oni to IUI proponują skoro to i tak tylko 15-20% szans????

Do góry