aha.. no to faktycznie, malo ruchu, w domu siedzisz.. szyjesz pewnie duzo
no to ma prawo.. ale dobrze ze zaraz nie bedzie bolec ;p ja wiem tez co to bol plecow... ja np mam krzywy.. i jak dlugo stoje to prawie mi sie nogi uginają...
reklama
sylha
mama bliźniakowa
ja jutro mam gdzieś o tej porze mam IUI- boję się, że za wcześnie, bo akurat robiłam test owu i jedna kreska :-(, choć doktor mnie wczoraj uspokajał i powiedział, że taki przerobiony plemnik i tak jeszcze żyje sobie w tym jajowodzie 3 dni, to spokojnie sobie poczeka na jajeczko, bo samo jajeczko żyje tylko 24h, więc lepiej jak plemniki na niego czekają. coś czuję,że nie będzie chętny podwójnej IUI :-(
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- mi doktor powiedział, że żyją do 3 dni- pewnie zależy też indywidualnie od osobnika
sylha mi tez gin mowila ze 3 dni a jak powiedzilam o tej teori ze zyja 24 h to powiedziala ze to nieprawda , i ze nie po to je ulepszaja zeby po dobie padly... i powiedziala ze niektore bardzo sline moga zyc nawet do 7 dni...
reklama
sylha
mama bliźniakowa
No mi właśnie gin mówił to samo i że lepiej jak sobie tam zaczekają. Mnie zastanawia jedno dlaczego oni to IUI proponują skoro to i tak tylko 15-20% szans????sylha mi tez gin mowila ze 3 dni a jak powiedzilam o tej teori ze zyja 24 h to powiedziala ze to nieprawda , i ze nie po to je ulepszaja zeby po dobie padly... i powiedziala ze niektore bardzo sline moga zyc nawet do 7 dni...
Podziel się: