reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny,

Widziałam pecherzyk, za 10 dni kolejna wizyta. Serduszkowa. Teoretycznie z dnia ostatniej miesiączki termin na 28 luty, a w praktyce owulka późniejsza. Takze na ten etap wszystko ok.

reklama
27.06 Lalka: inseminacja
29.06 Enni: podglądanko
1.07 Smerfeta: histero
1.07 kasik36: wizyta
4.07 Milena : podglądanko
4.07 Lalka: beta
10.07 Agaawa: wizyta serduszkowa
Tyle ogarnęłam :)

Emenems jak po wizycie rodziców? Co słychać jakie decyzje?
Enni pewnie już po punkcji?
Co u reszty staraczek?

Milena : u mnie cisza. Zero oznak na @ ani na pozytywny test. Za wcześnie raczej. Tylko cyc duży i sutki wrazliwe
A pozatym dziś zaczełam kurs florystyczny z czego sie bardzo ciesze :D

Lalka kurs florystyczny, super to moja branza. Podsylaj zdjecia swoich dziel z kursu to moze podpatrze jakies nowe pomysly.

Smerfeta myslisz, ze moglabym sama zaczac brac? Ile tego i w jakich dawkach bierzesz? Caly czas czy tylko na czas stymulacji, pozniej 3 dni przerwy do punkcji i dalej po az do pozytywnej bety?

Kasik myślę że możesz. Ja biorę małą dawkę bo tylko 75 mg i siora mówi że mi styknie bo szczupła jestem a Ty przecież masz takie same wymiary jak ja. Może na wszelki wypadek daj sobie z 5 dni przerwy przed punkcją. No i uprzedzam że siniaki częściej się robią przy Acardzie :-)

Lalka ja też chętnie poogladam :-)

Smerfeta z siniakami bedzie problem bo mi sie czesto robia nawet jak ktos mnie mocniej zlapie za ramie ;) W takim razie jutro jeszcze zapytam mojego doktorka i jak nie bedzie mial nic przeciwko temu to zaczne brac. A Ty bierzesz teraz przed histero?

reklama
Ostatnią wzięłam przedwczoraj bo mnie w mostku bolało i jakoś tak się tym przestraszyłam i mimo że już raczej nie powinnam brać przed histero to jeszcze sobie zapodałam. Ogólnie na Acardzie lepiej się czuje bo rzadziej głowa mnie boli

Do góry