reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta ja uwielbiam mam nawet swoje 20 hektarów :) tylko zapach nie za fajny :/ szczególnie teraz, śmierdzi chlopskimi skarpetkami :) a kwitł prawie 3 tygodnie

reklama
Specjalnie dla Smerfety

Załączniki

• 1404070172380.jpg
    1404070172380.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 48
Oj Milena dzięki tylko nie wiem czemu ale niektórych zdjęć nie widzę na telefonie :-( no i tych nie widzę :-( ale jak wrócę do domu to na pewno cofnę się do dzisiejszego dnia i sprawdze co pięknego wstawiłaś na naszym wątku :-)

Dziewczyny, pozdrawiam Was z wsi spokojnie , wsi wesolej - domu rodzinnego, w którym spędzam początek wakacji! Odpoczywam!;) Weekend we Wro bardzo udany - wszystkim forumowiczkom tam mieszkającym zazdroszcze! Czytam Was z Tel i sie nadziwić nie mogę, ile tego namnozylyscie od pt;) kciuki niezmiennie zaciśnięte za wszystkie! Usciski- profesorka ma wakacje :)

Ostatnia edycja:
:-)Ladybea, cenzurki rozdane,ale Ciebie warunkowo przepuscimy- na pewno masz wiele innych dobrych umiejętności :)
Smerfeta, teraz doczytalam o histero- to dzis? Trzymaj się dzielnie i tylko pozytywnych wiesci!
Yoanno, skoro jest pierwszy zabek i to Ty go wypatrzylas (?), to maz ma teraz obowiązek kupić Ci sukienkę - taki wsiowy zabobon, ale fajny, nie

Dzień dobry :-)
Kasik nie śpi po nocach, bo czyta książki, a ja nie śpię po nocach, bo je pisze;)
Nie nie ;) spokojnie, zeby pisać to trzeba miec cos do powiedzenia, opowiedzenia,przekazania...a ja nie mam nic niestety:(
Smerfeto to kciuki, żebyś sie nie strachala oraz specjalne kciuki, zeby wielki pan psor nie chciał Ci wody z mózgu zrobic...
Swoja droga czy mieliście taka felerną Ibize czy taki urok tych samochodów? Troche jednak przesadna destrukcja jak na jedno małe autko:no:
Ja to kocham wszystkie pola chyba...
Ale faktycznie w Polsce to mamy najpiękniejszy rzepak chyba, bo intensywny kolorystycznie i jak juz pole to zazwyczaj spore.
Ale mamy tez piękne pola czosnkowe, widziałam niestety tylko z daleka.
Slonecznikowe tez niezłe,moje ukochane makowe. Pola lnu( tak to sie nazywa?)Na wszystkich tych grzadkach zawsze M mnie usadzał do zdjecia, a ja teraz to samo czynie z Kiciusiem.
Swoja droga Mileno właścicielko jak wyglada proces obróbki żółtych kwiatków, zeby były żółtym płynem zakorkowanym w butelce? Ciekawa jestem.
Poza tym niezmiernie mnie urzekają lany zbóż, taka sie czuje wtedy słowiańska;)

Yoanno gratuluje zebiszcza, ja tez jak Anika pisała słyszałam o tym obyczaju sukienkowym. Mam wiec nadzieje, ze to Twoja znajda;)
Zabawki dziecięce to tez temat rzeka. Mojego dziecka ulubiona zabawka jest...gazeta. Pół godziny z głowy...gniecie,szarpie,rwie. Pilnuje, zeby nie ładował tego do buzi, bo farba drukarska, ale niestety kiedyś przylapalam Go jak całował wielce szanownego prezesa Kaczyńskiego w usta i powiedziałam DOŚĆ. A myslalam, ze jak był juz na swoich pierwszych wyborach to ma lepiej poukładane...
No i przeczytałam ile Szymonek wazy, wiec znowu do łba mi poszło:( Moja waga piorkowa, nie wazy nawet 5 kg, do tego dopiero teraz przeszłam na pieluchy 2.
Cos jeszcze chciałam napisać, ale sklerozis multiplex sie odezwała...

reklama
Pole. Po kwiatach lataja pszczoly zbieraja miód i przy okazji je zapylaja. Nastepnie kwiaty przekwitaja i zawiazują sie tak zwane łuszczyny (jakby kłosy)w ktorych robia się male ziarenka najpierw zielone gdy sa dojrzale robia się czarne. Przewaznie w drugim tygodniu lipca kosi sie go kombajnem. My sprzedajemy a później te ziarenka trafiają do jakieś tloczarni i są tam "wyciskane":) i w sumie z jednego pół produktu mamy dwa. Miodzik i olej.

Do góry