reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja też we wrześniu planuję IUI. W Poniedziałek mam się zgłosić na USG i zobaczymy jak Clo na mnie podziałał. Ogólnie to nie miałam po nim żadnych nieprzyjemności.

reklama
SYLHA tak ja też we wrześniu podchodzę do 3 IUI-widzę, że sporo nas będzie w tym m-cu.
Mnie lekarz wspominał o tej podwójnej IUI własnie, że najperw na niepękniętym pęcherzyku i potem na pękniętym podaje się żołnierzyki.
Ja teraz czekam na @ i działam dalej-dziś już mnie brzuch pobolewał więc powinna się nieszczęsna @pojawić.
A dziś sie dowiedziałam, ze znajoma jest w 4m-cu i dopiero sie dowiedziała, bo okres normalnie miała i wiecie co załamana, bo ma juz jedno dziecko 1,5 roku i wróciła do pracy więc powiedzą , ze ukryła przed nimi ciąże, a naprawde nie wiedziała.Kurde jak ja jej zazdroszczę.
No nic pozostaje nam walczyć dalej i nie poddawać sie-trzymam kciuki za Was-oby ten wrzesień był szczęśliwym m-cem

no to dziewczyny znow jest nas troche do IUI i to prawie w tym samym czasie.. jak to sie mowi w kupie sila :) bedziemy sie jakos wspierac.. ja po IUI chce wyjechac, zrelaksowac sie i moze jeszcze "zaszalec" ;p poprawimy po IUI ;p moze do Zawoji :D

Ja to będę miała IUI z mrozaczków i niestety niczym sobie nie poprawie, no chyba że mi się jakiś chłop napatoczy :-D. Oczywiście żartuję ;p. A może i nie ;) :))))

jutro ostatni dzień clo, w piątek usg i rozmowa na temat podwójnej IUI.Mam nadzieję że do podwójnej nie ma żadnych przeciwskazań.
Moje drogie piszcie jak najwięcej, bo im więcej będzie informacji tym będziemy mądrzejsze w temacie.

Jeszcze mnie męczy jeden temat. Mój lekarz powiedział mi że po IUI trzeba jakies 45 minut leżeć-po czym jak mi je zrobił po 5 minutach wyszłam z gabinetu.
Czy wy leżałyście, czy też nie. Chciałabym się jak najlepiej przygotować do 2 IUI.

sonyyy no cos Ty ;p
a tak apropo mrozaczkow... powiem wam cos, moja kolezanka miala problemy z zajsciem no i IUI robila, ale jej facet na delegacje wyjechal na kilka miesiecy za granice i zostawil "material" i ona jezdzila miesiac w miesiac na IUI i w koncu sie udalo... no i w 3 miesiacu juz zaczelo byc widac.. jej tesciowa ja zwyzywala od puszczalskich.. nie mogla uwierzyc ze "tak" sie da i az dzwonila do swojego syna zeby mu wszystko powiedziec.. zanim on jej wszystko wytlumaczyl ostro zjechala swoja ... synową... a nie powiedzieli jej wczesniej bo chcieli razem oglosic ta radosna nowinę... niestety sie wydalo zanim on wrocil z delegacji.. ;p

lindi ja lezalam jakies 5 albo 10 minut po IUI ale nie jest udowodnione ze to pomaga bo z tamtad raczej juz ci nie wyleci nic ;p mi przynajmniej nic nie wylecialo...

Błonka, dobre hehe. Mój pracuje za granicą (dlatego też mrozaki), więc jakby mi się udało to też mogę mieć takie sytuacje, ale nie od teściowej, a od ludzi. Hehe. To by dopiero było plotek. Może bym i na PUDELKA trafila:-D. A tak poważnie......
U mnie dziś była ostatnia tabletka Clo i dopiero w poniedziałek ide na USG. Ciekawe czy to nie będzie za późno....??

reklama
Do góry