reklama
Lotinda
Fanka BB :)
Ja miałam iui 23.08 więc 5.09 ide zrobić bete ale jakoś specjalnie się nie nasatwiam, byłam stymulowana puregonem i tylko jeden pęcherzyk. Jak się nie uda będziemy próbować dalej bo co nam innego pozostaje...
Sylha piszesz, że jesteś po 8 iui i chcesz próbować do skutku? Pytam bo sama nie wiem co robić... słyszałam, że po szóstej nieudanej trzeba pomyśleć nad in vitro. Załamuję się powoli
Sylha piszesz, że jesteś po 8 iui i chcesz próbować do skutku? Pytam bo sama nie wiem co robić... słyszałam, że po szóstej nieudanej trzeba pomyśleć nad in vitro. Załamuję się powoli
sylha
mama bliźniakowa
Lotinda- źle to ujęłąm odkąd tutaj jestem to wśród naszych forumowiczek było w sumie 8 IUI, moja to była pierwsza. Dzisiaj porozmawiam z doktorem co i jak, narazie mi napisał, że po 3 nieudanych lepiej myśleć w kierunku Invitro, dlatego mam kilka do niego pytań bardzo ważnych, bo 1 IUI- wzięłam na luzie żeby nie gdybać i analizować za mocno, ale i tak się nie udało :-(.
Błonka- to jesteśmy razem i w IUI i pod względem humoru
Je też jestem zdołowana, że nie wyszło- nie nastawiałam się na to, ale zawsze jakaś nadzieja gdzieś zostanie
Błonka- to jesteśmy razem i w IUI i pod względem humoru
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- ja chcę właśnie dzisiaj o to doktora wypytać, bo podobno to nie zwiększa skuteczności- a Tobie tak doktor polecił? Jestem ciekawa co mój na to powie, ale boli ta przegrana
Lotinda
Dziewczyny nie można się załamywać (wiem, fajnie się mówi) zamiat myśleć ile było nieudanych to pomyślmy ile kobiet cieszy się z macierzyństwa między innymi dzięki iui. W klinice gdzie się leczę 60% kobiet zachodzi w ciążę w ciągu dwóch pierwszych inseminacji więc głowa do góry a i Wam się uda. Ja teraz będę mieć albo trzecią nie udaną... albo się uda:-) w co STARAM się wierzyć, w końcu raz się udało, a z drugiej strony jeden pęcherzyk ciążowy... Clo na mnie nie działał w ogóle, puregon 25 też cudów nie zdziałał
Lindi77
Sylha ja wyczytalam to na forum ze tak mozna.Ciekawe co powie doktor jak mu to powiem. On mi nic takiego nie proponowal. Ale ja tak chce. Poza tym umowilam sie na wizyte w Bielsku w klinice ale najblizszy termin na 04/10/2011 . Jak mi sie nie uda u nas to jade do PL.Ale cena za IUI 800,00pln. Szok.
Jak bedziesz miala info od swojego to prosze podziel sie informacjami.
Jak bedziesz miala info od swojego to prosze podziel sie informacjami.
Atyde85
Lindi a jak nazywa się ta klinika w Bielsku, bo ja jestem z Bielska- Białej i ciekawa jestem czy to ta sama co ja byłam.
reklama
Podziel się: