reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Milena, taka miałam nadzieję, że w koncu Ty przełamiesz złą passę na forum :(( przykro mi!!

Kasik, ja nie mogę!! takie rewelacje od dzwigania lenora? ;) kuruj się :)

AntiZet, jutro będzie dobrze:) połaczę się z Tobą w oczekiwaniu, bo ja tez jutro do gin na kontrolne usg po ostatnim nieudanym iui - powinnam być już po owu, wiec przynajmniej się dowiem, czy pęcherzyk pękł.aa, i wymaz w kierunku chlamydii będę robić - wiecie może, ile się czeka na wynik?

aktualnie czekamy na zabieg M i zobaczymy, co wtedy. a tymczasem wzięłam się za siebie - od ponad 1,5tygodnia zdrowa dieta i codzienne ćwiczenia:) na lato jak znalazł :) ostatnio nie ćwiczyłam, bo @, bo owu, bo iui, bo może itp itd i są efekty :/ ale teraz nie ma odwetu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
W moim przypadku musi być dwa lata. Poza tym bocian narazie nie ma juz funduszy dopiero od lipca. We wtorek będę wszystko wiedzieć może lekarz jakoś inaczej to widzi.

Niestety byłam u dr nic nie pomógł. Lecze się dopiero od roku i nie wystawi nic wstecznie :/ ale może dr z Białegostoku zdiagnozuje cos u mnie i może będę się kwalifikowac. We wtorek wam napisze po wizycie

mam smutna wiadomość tzn. Ona jest radosna ale ja nie mogę opanować łez. Brat męża będzie tatą. Poròd w grudniu :( :( :(
Zaczęli się starać w styczniu :( :( :( wczorajsza beta nawet mnie tak nie rozwaliła jak to

Emenems, mam dokładnie to samo... Na widok małych dzieci albo kobiet w ciąży czasami aż mi się chce płakać... I najgorsze te pytania w rodzinie: kiedy w końcu się zdecydujemy na to dziecko, że chyba jesteśmy wygodni i nie chcemy dzieci itp... ehhhh, już mam ochotę wszystkim naokoło powiedzieć jak jest naprawdę, żeby już nikt tego tematu nie poruszał...

Dziś mam monitoring - mam nadzieję, że stymulacja się udała i iui już niedługo... denerwuję się strasznie...

reklama
Mariqita- na szczescie moj maz to rozumie i nie ciąga nie w Polsce na spotkania z jego znajomymi dzirciatymi-raz dzieci mnie wkurzaja, dwa tylko o nich gadaja te laski.

Moje kolezanki to inaczej znam je kupę lat i tylko kilka ich mam , znają moja sytuacja i nie pytają i nie gadają o dzieciach wkoło.

Ale jak słyszę ze ta i ta w ciąży czy cos to krew mnie zalewa....

Powiedz to co ja i niektóre dziewczyn tez to robią- powiedz , tsk jedtem wygodnicka, nie chce miec dzieci bo sa sa brudne psują figurę śmierdzą i płaczą i pożerają kase i nie chcesz. I bedzie spokoj:)

Do góry