reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bede , tylko jak wyslalm maila z info o miesiączce to dostalalm maila ze moge podejść do trzeciej IUI a jak chce sie spotkac z lekarzem e celu szczegółowych badań i konsultacji to po wakacjach dopiero - wiec nic i tak nie tracę- minusy Norwegii - urlopy sa święte... I tak mam za darmo to se pojade :)

Milena - przykro mi :-( Zajedz i zapij smutki i wracaj do walki.

Ja mam wizytę 5.06 u swojej gin u której leczę się od kilku lat, może uda mi się zdobyć jakieś papiery do rządówki.

Milena 87, tak mi przykro... :( ale wierzę, że na drugim końcu Polski w końcu Ci się uda - widzę, że jesteś zdeterminowana, tak trzymaj!

Milena przykro mi! Ja testuje w piatek i coraz bardziej zaczynam sie bac wyniku, bo co chwile czytam, ze znowu sie nie udalo...:(

Milena bardzo mi przykro i tule mocno. Ale widze, ze masz plan i bedziesz za wszelka cene go realizowala. Tak trzymac!
annie trzymam kciuki za piatek! musi byc dobrze!
ja jutro ide na pierwsza wizyte, wiec Wasze kciuki mile widziane....stresa mam...

reklama
Mala218 w jakiejś dobrej klinice jesteś? Nie wiem jak u Ciebie z PCO, ale przy takim zaawansowanym to też niełatwo z iui :zawstydzona/y: Dlatego tak dopytuje, bo być może będzie trzeba stanąć przed ivf i tu przypomina mi się odcinek programu na TLC „Czekając na dziecko”, gdzie jednej parze udało się ivf a nasienie pobierane było przy pomocy biopsji. Po prostu może jest nadzieja...

Kasik w Pudziana chciałaś się bawić to teraz masz za swoje ;-) nie pudzianuj już więcej ok? fajnie jednak że badania zrobisz

Blue tak całkiem równo pod sufitem to też nie można mieć ;-)
Milena współczuje... dobrze że idziesz do przodu, tak trzeba. Dzięks za linka ;-)

Do góry