reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej.....
Długo mnie tu nie było...staram sie nadrobić....
Emenems,Luiz,przykro mi,że sie nie udało:-(...walczcie nadal!!!!!!!!!!!:tak:
Blue....................nie napiszę nic,bo nie mam pojęcia co??!!!...Po prostu PRZYKRO MI:-:)-(
ja zastanawiam sie nad wizytą u psychologa,chcę sie jakos ogarnać w tym wszystkim,a sama kompletnie nie dam rady....może psychologmi pomoże?!

reklama
Kasica a wiesz, że przy ivf przysługuje Ci psycholog? Tzn. nie wiem jak w komercyjnym ale w rządówce można skorzystać za free :tak:

A wiecie co ja wczoraj sobie zrobiłam, durna baba ze mnie :zawstydzona/y: Byłam w Rossmanie a tam promocja na Lenora 2 litrowego za 8,99 więc się połaszczyłam i wzięłam 10 (dla siebie i mamy). Do tego 4 płyny ajax bo też połowa ceny, 2 lakiery, 2 balsamy i jeszcze kilka rzeczy. I to wszystko chyba w 10 reklamówkach niosłam około 300 metrów do samochodu. Czułam, że drętwieje mi palec u lewej dłoni, mimo, że ciężej mi było na prawej. No i tak mi zdrętwiał środkowy palec, że nie czuję opuszka palców już od wczoraj. Boję się, że to nie przejdzie. Czuję w nim takie mrowienie. Mam nadzieję, że nie zrobiłam sobie jakieś poważnej krzywdy. Aż wstyd, żeby człowiek był taki głupi, przecież mogłam iść 2 razy do auta ale nie bo się nie chciało :zawstydzona/y: Umówiłam się dzisiaj na 13 do rodzinnego bo mam stracha, że to nie przejdzie, nawet na klawiaturze nie mogę pisać tym palcem :-(

Ostatnia edycja:
Będę żyła :-) i mój palec chyba też ;-) Pani doktor mówi, że czasami się tak zdarza, że to bardzo wrażliwe miejsce ale przejdzie. Dała maści do smarowania (lotion 1000 i ketonal 25) oraz laktomag6. Dostałam też 10 zabiegów lampą solux, dzisiaj pójdę pierwszy raz, może coś pomoże. Martwi mnie tylko czy na pewno powinnam smarować ketonalem po ostatnich naszych rozważaniach o lekach? :confused: Blue może Ty pomożesz w tej kwestii? Nie znam się na tym i czy taka maść też szkodzi? Przy okazji dostałam skierowanie na morfologię, potas, magnez, glukozę oraz badanie moczu po moim ostatnim przeziębieniu pęcherza. Tak więc zrobię sobie za free :-)

Blue dzięki za info o maści. Byłam przed chwilą na tej lampie solux, 10 minut nagrzewania, nawet pielęgniarka w nią nie wierzy no ale mam 400 metrów do przychodni i mogę iść kiedy chcę od godz 7 do 17 więc będę chodzić. Pytałam pielęgniarkę o maść ketonal to powiedziała, że maść jeszcze szybciej przejdzie do organizmu niż tabletka i jeżeli nie wskazane to lepiej nie stosować i tak zrobię. Może sam lioton pomoże.

smerfeta niestety biopsja nie wchodzi w grę,ponieważ Dr mówi,że to strata czasu i pieniędzy,a dodatkowy ból i stres.Jego jądro nie pracuje już wcale,to tak jakby kobieta przeszła menopauzę:/

Beta <0.100
Wiedzialam. Nie załamuje się. Właśnie zrobilam sobie popcorn, kupilam whisky, sprite i papierosy. Mam zamiar dziś zanieczyscic sobie organizm. Nie bójcie sie man plan i siły do walki. we wtorek Białystok do rzadowki się nie kwalifikuje także wydatek przede mną.

reklama
Do góry