reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
AntiZet gratuluję :-) jesteś przykładem na to, że IUI naprawdę niektórym pomaga:tak: Powtórz wyniki za 2 dni, powinna wzrosnąć o minimum 66%

W końcu coś ruszyło na magicznej liście i oby tak już było do końca :-)
AniZet: 05.05.2014. IUI, 19.05.2014. beta 82,14 :tak:
Luize: 08.05.2014. IUI, 22.05.2014. wysoka beta
Emenems: 09.05.2014. IUI, 23.05.2014. wysoka beta
Ate: 09.05.2014. IUI, 23.05.2014. wysoka beta
Milena87: 14.05.2014.
IUI, 28.05.2014. wysoka beta
Annie85: 15.05.2014. IUI, 29.05.2014. wysoka beta

Ostatnia edycja:
reklama
kasik36 tak, lekarz kazał powtórzyć za 48h i przyjść za tydzień na usg, chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie. A jak zadzwoniłam i powiedziałam, że chyba się udało to odpowiedział: "no coś ty" hehe
Oj tak bym chciała żeby magiczna lista się zapełniła :)

:sorry:buuuuu znowu plama! sorkii chciałam pomóc ale mi się pomieszało.:sorry:

AniZet! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Blue :( przykro mi ..
Nie wiem co napisać ,bo i tak nic Cię pewnie nie pocieszy. Trzymaj sie!

AntiZet gratuluję:-)))))) Twoj wynik daję mi nadzieję,ze jednak mimo małych statystyk powodzen iui jak widac udaje się! Super!

Nie pisałam, bo u mnie nic się nie dzialo. Od dzis zaczynam kolejną stymulację, tym razem puregonem.
Oby ostatnią..

Ostatnia edycja:
Blueskay... Ty wiesz...

Dziękuję dziewczyny czytam to i aż płakać się chce podnosicie mnie na duchu tymi kilkoma ciepłymi słowami.Czy mogłybyście napisać coś więcej o procedurze inseminacji?Ja mam wyniki w normie więc na początek myśleliśmy o inseminacji nasieniem dawcy nie ukrywam,że ze względu na koszty:/ Jak to jest czy to lekarz proponuje czy ja mam wysunąć ten pomysł?Jaki okres od podjęcia decyzji do samego zabiegu?Ewentualnie jakie jeszcze badania bądź ''zabiegi'' trzeba przejść?

witaj z nami. życzę szybkiego ujrzenia II :-)

kasica82 zapomniałam, że miałaś mieć badanie. cieszę się ze wszystko oki. kto ci robił? jak się czujesz po?

my byliśmy w piątek na wizycie. rozpoczynamy drugie podejście. 07 czerwca start stymulacji. (pierwsze nieudane podejście zaczęliśmy 07 stycznia hmm...)
no i wybraliśmy fiolkę. znamy tylko wzrost 182 cm, wiek 23 lata skuteczność 3/4, kolor oczu szary, włosy ciemny blondyn. mąż nie chciał wiedzieć nic więcej, aha jeszcze oczywiście grupa krwi dobrana. boszsz, aż mnie muli na samą myśl...

dziękuję że jesteście;-)

reklama
Dziękuję Wam za gratulacje, ja jeszcze nie ochłonęłam....

annie85 to była pierwsza iui :) a staraliśmy się prawie rok od poronienia, które było w lipcu zeszłego roku. Więc teraz udało się zajść mniej więcej w tym samym czasie co wtedy. Mam nadzieję, że ta historia będzie jednak inna.

Razem z betą zrobiłam jeszcze tsh, bo mam niedoczynność i wyszło 5,15 co mnie martwi:/ a wizyta u endo dopiero w czerwcu:/

Do góry