reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hehehe tak w norweskim:)
Generalnie problemow nie mam chociaz raz było śmiesznie bo jednego słowa nie zrozumiałam, bo bełkotał, wiedziałam ze cos mam zrobic, a potem pytam pielęgniarki co ja mam zrobic? A ona roześmiala sie i mowi ze mam współżyć z mezem dzis :) hahahaha gamon:D
Ale jest ok, na pierwszej wizycie ginekolog wzial rysunek i wszystkie czesci kobiecych wnętrzności opisał po norwesku i dał potem zebym mogła sie oswoić.

reklama
Yyyyy...a co tak o mnie beze mnie?;-)
Taaa czuje sie ostatnio jak Greczynka...ktora zjadła za duzo oliwy z pierwszego tłoczenia,doprawila oliwkami i kozim serem, a zagryzła wszystko chałwą...tak tak Kiciusiu mama Cię kocha...
Wiec niewyjsciowa jestem, a właściwie wyjściowa, bo ledwo na zdjęciach sie mieszczę:-p
Album jest, ale nieruszany. Pole i zwierzęta....no mogłabym wstawić nowe wszak ostatnio zostałam sokolnikiem;) I z delfinami pływałam:) Moze przy lepszym nastroju wstawie, na razie mam poczucie "nie wyglądam dzis przesadnie ładnie".

Oj to ja nawet nie wchodzę na tamten wątek, zeby sie nie denerwować. W Polsce nie ma prawnej możliwości zrzeczenia sie praw rodzicielskich, co prawda wiem, ze mozna taki wniosek napisać do sadu, ale nie słyszałam, zeby został uwzględniony. Mozna wnieść o przysposobienie, to taka adopcja ze wskazaniem mówiąc najogledniej. Oczywiscie prawa rodzicielskie mogą zostać odebrane lub ograniczone, ale na wniosek drugiego rodzica, organu państwowo-społecznego itd
Taka umowa cywilno prawna bywa najcześciej traktowana w wyrokach sadowych jako handel ludźmi, SN nawet wydał jakis czas temu orzeczenie w tej sprawie.

oj co ja sie rozpisuje, widze, ze Blue ładnie wszystko skądś wkleila
Po surogatki jeździ sie podobno na Ukrainę i głownie do Indii.

Ostatnia edycja:
Emenems to ty zdolniacha jesteś. Szybko język przyswoilas ja to mam problem z angielskim ;) choc dogadam się ale boje sie mówić ale nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek leczenia w obcym języku. Podziwiam

Agaawo mamo siódemeczki żyjątek to nasze gratulacje, pięknie sie zaplodnily!!! Troche odpoczywaj...gadam jak ciotka-dobra rada...a sama w wir rzeczywistości ruszyłam...

Szczesc Boże Młodej Parze!

No to kochana, najwyższy czas sie przełamać :) znasz 3 słowa? Swietnie, użyj ich!
Moj maz to ex nauczyciel angielskiego, 8 lat pracował w szkole a mnie uczył na korkach do matury :) hehehe
Takze mamy swoje przemyślenia odnoscie uczenia języków obcych w Polsce.... Ciagle grama grama a nikt słowa z siebie nie wydusi- samavtez uczyłam angielskiego( studentów ) to widac to jak na dłoni - ćwiczenie kazde zrobią, duzo rozumieją ale 3 zdan o sobie nie powiedza...
Trzrba próbować:)
Myslisz ze ja to raz z siebie debila zrobiłam?? Hahaha palców zabrakloby.

Teraz mam taka prace ze musze sie dogadac i koniec bo w biurze pracuje i na słuchawce pol dnia spędzam ...

Pole...a jak miałysmy o Tobie bez Ciebie jak nie pisałaś:D no inaczej się nie dało:)ja myslałam ze są gdzies jakies zdjecia ukryte mojego tygryska o których nie wiem :)))

dobrze ze juz jesteś...

Blue tylepatycznie czy cóś;)
I Ty mnie nie stresuj...krew...zawsze musi byc cos? Zamiast grzeczne odlewy pochwy to ta zabarwione...Wielkanoc juz była i kolorowanie jaj tyż!

A co tam u Mafiji? Bo wiesz chomik gdzieś spierdzielil i szukaj wiatru w polu( nomen omen).

no..sie dzis wystrachałam..ale widzisz..to tylko pęknięcie:)

napisałam do novum z dwoma pytaniami..bo mnie troszke hope nastraszyła...
jedno o stymulację do crio..a drugą o słusznosc wykluczenia nas z programu nie stosując na przykłąd długich protokołów...ciekawe co odpiszą...

Mafia jest...szczeka..i gania królika...szukali razem ostatnio chomika ale własnie nie mogli znaleźć i zaniechali.

wiesz ze ja do grzecznych to tak średnio...
z odlewów pochwy to pomyślałam ze świeczniki będe robić...
co Wy na to ?:)

reklama
Do góry