reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik, wlasnie sobie uświadomiłam, ze dla mnie zawsze najszczęśliwszy była cyfra 7. Mieszkam 7/7, rocznik 77, wszystko co wychodzi to jakosz 7- ką;-)

Moze to dobry znak?

reklama
Koleżanki numerolozki, Wy w medycynę macie wierzyć;)

Tak sobie mysle, ze moze chomik z niami chciał odbyć kurs sokolnictwa i potraktowali Go jako przynętę...najszybszy sokół na swiecie osiągał szybkość ataku ponad 300km/h, bo jego trener skakał ze spadochronem i tak go trenował. Myślicie, ze chomik tak szybko popyla?:-(

Blue...tylko pęknięcie...dla mnie aż pęknięcie...świeczki od razu możesz ozdabiać...

Hejka!

Numerologia kolarzy mi się jedynie z Harym Potterem :-D

Blue współczuję bo też miałam przy lutce jakieś pęknięcie i mega szczypało ale nie było krwi :-/ a później wdała mi się grzybica :-( Jak to leczysz? Masz info od lekarza, czy sama wiesz po co sięgnąć?

Pole może sokół szybki ale czy wiadomo czy nie ma wady wzroku? Bo jeśli ma, to nie wypatrzy małego chomika ;-)

Milena przy stymulacji często jest więcej śluzu więc nie przejmuj się

Emenems najlepszego z okazji rocznicy!

Ta ta Smerfeto Ty mnie nie pocieszaj, sokoly maja znakomity wzrok. Widzą szczegóły i kolory z takiej odległości jak żaden inny ptak. Chyba stad powiedzenie- sokoli wzrok.
Chyba, ze ma ten kapturek ubrany na głowę. Podobno jak czegoś nie widzi to to nie istnieje, nie ma wyobraźni. Widzicie jaka jestem mądra :-) Tadam podróże kształcą.

Jaka wy lutke bralyscie? Ja brałam Lutinus i jakos takich sensacji nie miałam aż. A taka zwykła luteina to tylko pod język.

Pole, czy Ty sie ze mnie i z Kasika naigrywasz? :szok: Ja myśle ze obie jestesmy wyjątkowo racjonalne, patrząc na wpisy Kasika :)) ale nie zaszkodzi zauważyć prawidłowości numerologicznych, co nie? A moze na głowę troche pomoże nawet? ;-) Kasik, bronimy sie - wiadomo, ze medycyna jest naj.... Ale w cyferkach tez coś jest! Hehe...

powiem Wam coś szczerze - chyba w ogóle do mnie nie dociera, ze mamy 7 dzieciów. To jest dla mnie takie abstrakcyjne...

Agaawa ja mogę wierzyć nawet w czarne koty, kominiarzy czy inne przesądy, oby tylko się udało;-) :-D A na głowę takie "głupoty" właśnie pomagają :-)

Pole nie chcę Cię martwić ale chomiki żyją chyba około 2 lat i może odszedł bidulek do krainy wiecznej szczęśliwości :-( Ale może jakieś potomstwo po sobie zostawił z przesłaniem? Przydaje się taki obrońca czasami ;-):-D

Kasik moja tesciowa to mistrzyni przesądów, raz jak jej powiedziałam ze maz mi buty kupił ( mamy wspólne piniadzebi tak) to sie popłakała zadzwoniła do niego i kazała zebym ja mu za nie zapłaciła bo inaczej na pewnobod niego odejdę - bushahahahahaha laliśmy dwa tygodnie :D

Smerfeta...wiem ze luteina wysusza sluzówkę...wiec na razie smaruję zwykłym linomagiem to pęknięcie...zwyczajnie natłuszczam..dzis jest juz lepiej.
wiesz..te zewnetrzne partie:-p

ale czuję ze coś nie do konca jest ok..bo przy wejsciu do pochwy tez mnie mocno szczypie..wiec trzeba bedzie abo jechac zobaczyc czy to nie grzyb jakis czy tylko podraznienie...

Pole..luteina dowcipna...ta od gipsowych odlewów pochwy...
200mg 3 razy dziennie..Ty chyba tez tak miałas..ale niektórzy nie bardzo tolerują..jak widac ja cos tym razem gorzej..poprzednio dawałam radę z tymi 4 tabletkami..teraz mam jedną wiekszą a jest trudniej.kara za ta cenę która zapłaciłam za wygodę ;)

Emenems... z tymi butami znam..moja babcia to samo...nie wolno mezowi kupywac butów bo się rozejdziemy ;) i nie wolno butów stawiac na stole..nie pamietam dlaczego... ale pamnietam ze jak moi mali bracia lazili i sciagali kapcie i gdzies stawiali własnie na stole to babcia bardzo dbala o to by tam nie staly nawet kilku sekund:)
kocham moją babcię..wiec nie nabijam się z niej:)ma prawo wierzyc w co chce:) na wszelki wypadek butów nie kupuję mezowi..niech sam sie pofatyguje jak juz potrzebuje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Juz po żołnierze znowu idealne ruchliwosc super. Mam jakieś dziwne uczucia ze ten lekarz pomylil strony. dopochwowo jak robil usg to mowil dwa na prawym czyli ok bo drozne. Dzis przylozyl do brzucha bardziej z lewej i mowi ze jeszcze jeden na prawym nie pękł. Zgupialam w koncu nie wiem mam drozny prawy moje prawo czy prawy jego prawo czyli lewy???? :/a może obywda pecherzyki były na tym nie drożnym :/ ? Oczywiście nie spytalam bo niczym przemyślalam co powiedzieć o lekarza juz nie było :/

Do góry