reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Miłości cierpliwości i wytrwałości kochana.
Jestem wq.... śluz rozciagliwy az mam mokro brzuch mnie trochę boli. Coś czuję ze jutro juz będzie po zawodach. Zaczyna mnie wkurzac ten mój lekarz. Czego mi dzis nie kazal przyjść na monitoring pewnie dlatego ze w tej mojej dziurze jest jeb..... zacofanie i iui tylko rano robią i on ma w dupie wieczorem przychodzić. Śluz za obserwowałam kolo 14 to mam nadzieje ze o 10 nie będzie jeszcze za późno. Sory ze znowu to pisze ale no plakac mi sie chce

Milena spokojnieskoro brzuch boli tzn. że pęcherzyki jeszcze są, może się rozciągają i lada moment pękną. Gdyby już pękły poczułabyś taką ulgę i na pewno już wówczas brzuch nie boli. Brałaś zastrzyk na pęknięcie więc powinny pęknąć po 36 h.

Emenems sto lat w szczęśliwym małżeństwie Wam zycze!

Milena - musisz sie uspokoić, nerwy nic nie pomogą. &&&&&& za to, by pękły pecherzyki jutro rano.

Blue - &&&&&&& bardzo mocno! Dalej:)

A do mnie w końcu dzwonił doktorek. Z 9 komórek 7 sie zaplodnily i ładnie sie dzieli. We czwartek bedzie dr dzwonił jak tam nadal sytuacja wyglada. Tylko jeszcze wciąż nie mam wyniku E2 i prg z soboty. Podobno nic nie zaniepokoiło doktora, wiec nie pamięta. Ale obiecal, ze w czwartek sprawdzi wyniki. Poza tym dzisiaj niby jestem na zwolnieniu, ale miałam angielski, pracowałam na kompie, miałam conf- calla 1,5 h z moim szefem. I coś czuje ze sie lekko brzuszek mi naprezyl i planuje troszkę polezakowac. Ale poza tym czuje sie bardzo dobrze po tej punkcji.

caluje Was wszystkie gorąco. Milego dnia.

Dziekuje za życzenia :)

Milena - ja tez sie o to denerwuje zawsze a mi moj lekarz mowil ze to nie ma znaczenia ta dokładność co do minuty ze absolutnie nie ma to związku ze skutecznością....

reklama
Do góry