anika11
Fanka BB :)
Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za wsparcie i słowa otuchy! przybita jestem ogormnie, bo nie wiem, co dalej :-( cudem pękł pęcherzyk, nasienie prawie nas wykluczało, po iui trafiłam do szpitala - to wszytsko za dużo:-( nie ogarniam. nie wiem, co dalej, bo gin mówi, ze z takim nasieniem, to mamy myśleć o invitro. jest nadzieja, ze laparoskopia zylaków przyniesie poprawę nasienia, ale na to musimy czekać i nikt nam pewności nie da, ze tak się stanie:-( we wtorek mąz ma wizytę u urologa i pewnie podejmą jakąs decyzję. naturalnie mogę czekać tylko na cud. kolejne iui raczej mijają się z celem, a dodatkowo nie ma pewności, czy znów nie dostanę podobnego wstrzasu jak ostatnio:-( brak mi słów na to:-(
Blue, mam nadzieję, że nowi lokatorzy zostaną z Tobą juz na zawsze i dostarczą Ci samych pozytywnych wzruszeń!
Agaawa, jutro Twój dzien
małaMii, zaciskam kciuki za jutrzejsze testowanie - w koncu ktoś musi uruchomić lawinę ciąż po tak intensywnym czasie iui
Blue, mam nadzieję, że nowi lokatorzy zostaną z Tobą juz na zawsze i dostarczą Ci samych pozytywnych wzruszeń!
Agaawa, jutro Twój dzien
małaMii, zaciskam kciuki za jutrzejsze testowanie - w koncu ktoś musi uruchomić lawinę ciąż po tak intensywnym czasie iui