reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anika trzymaj się, strasznie mi przykro :zawstydzona/y:

Blue jakie dobre wiadomości, oby za 13 dni zakończone były happy endem :-) Niech Ci się w końcu uda &&&&&&&&&& ---------------------------------------------------- i kopniaki od Hani na szczęście.

Agawa brawo tyle pęcherzyków, musisz miec w sobie niezłe środowisko do hodowli, oby zarodeczek tez się pięknie zadomowił :tak:.

reklama
Blue ciesze się, że wszystko poszło gładko. Teraz mocne kciukasy za powodzenie&&&&&&&&&& Fajna jest relaśka nie? ;-) Coś na rozrzedzenie krwi też bierzesz?

Anika trzymaj się. Jeszcze troszkę i plan sam przyjdzie do głowy

Dzieki Ladybea! Niby środowisko piekne, od półtora roku sie wszyscy lekarze zachwycaja, że piekna macica, endometrium jeszcze piękniejsze, pecherzyki tez super i co... i nic... Ale moze teraz w końcu sie uda. Ko wie? Musze być dobrej myśli.

ta...ja też...
okazało sie ze komórki są niedobre.
ktos kiedyś odebrał mi czystosć...wraz z nią kobiecość.
odebrał mi wszytsko.

Smerfeta...chyba nie lubiię relanium...bez emocji czowiek jest...dziwny...chyba wolę te swoje nad wyraz niz zadne...
biorę estrofem,encorton i fragmin. no i lutkę na gipsowe odlewy pochwy ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
Mam takie pytanie jak oceniacie skuteczność IUI? Ostatni jak byłam w klinice usłyszałam taką opinię, iż skuteczność tej metody jest naprwadę niewielka? Mój lekarz stwiedził na wizycie przed pierwszą IUI, iż u nas powinny wystarczyć 3-4 zabiegi. Niestety jak widać życie weryfikuje nasze plany.:-(
Ja jestem na forum od niedawna. Czy wielu dziewczynom z tego wątku się udało?

Luize odkąd jestem na watku czyli od lutego to chyba zadnej a bylo nas trochę. choć moglam o kims zapomniec. Ktore to twoje iui?

Milena, to moja czwarta iui. Może dlatego tracę trochę wiarę. Ja czytam ten wątek od początku marca i tez zauważyłam, że żadnej dziewczynie się nie udało. A Twój to który raz będzie?

Hej dziewczyny a ja? mi się udało za pierwszym razem, choć nie utrzymana i za drugi również. Mam 2 znajome, jednej się udało za piątym a drugiej za czwartym razem więc nadzieja jest:)

reklama
Demollka - zupełnie zapomniałam :-) Pocieszyła mnie informacja, że się udało Twoim znajomym, po tylu próbach. Dzięki.

Do góry