reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
wiecie ja już tak tydzień temu stwierdziłam że trzeba nam tutaj dobrych wieści bo ich już długo nie było ale nic nie pisałam bo po co posysać jeszcze nerwowość już samo czekanie jest dużym wyzwaniem i stresem

sylha &&& spokoju życzę i jak najszybciej uwolnienia sie od nerwowego towarzystwa
wiecie ja po IUI uważałam na siebie nie dźwigałam , starałam się nie denerwować( nie zawsze tak szło) bo to rzeczywiście w XXI w . przeszkadza w zaciążeniu
cały czas jestem z wami:) i mocno wam kibicuję chociaż wiem na pewno że do 3 IUI nie podejdę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Bardzo mi przykro dziewczyny:-(
Która jeszcze została z testowaniem? Ja obecnie czekam na @, jakoś jej się nie śpieszy, a chciałam już zaczynać pierwsze szykowanie do IUI. Pewnie coś się z organizmem dzieje, bo mi się spóźnia. Od razu piszę, że w ciąży na pewno nie jestem, bo partner za granicą.

Ostatnia edycja:
Błonka- :-(.....
Została jeszcze Agusia- mam nadzieję, że ona znajdzie się w tych 15% szans......&&&&&&&
Zdaje się jeszcze kama miała IUI?!?!?, ale później od nas także ze nią też bardzo &&&&&&
I jak człowiek ma pozytywnie widzieć przyszłość?!??

A miało być tak wesoło w tym tygodniu na forum, a tu znowu się robi smutno:-( Mi do testowania został jeszcze tydzień, ale chyba zbyt dużych szans nie ma na pozytywny wynik, tak więc cierpliwie czekam. Trzymajcie się i zbierajcie siły na nowy cykl.

reklama
Do góry