A ja Kobiety jak na złość nie mam jeszcze @. To jest chyba jakieś fatum. Co chce podejść do IUI, zawsze mi coś przeszkodzi. Nie wiem czy już nie myśleć, że to są jakieś znaki?? Dziś 32 dzień i nic, a zawsze miałam od 28 do 31. Nigdy więcej.
reklama
Agusiapela
Fanka BB :)
Dziewczyny-przylazła do mnie @ dzisiaj jestem załamana,ja już się poddaje nie mam siły dalej walczyć jestem już tym wszystkim zmęczona dlaczego zajście w ciąże jest tak trudne?Daje sobie teraz trochę czasu na przemyślenia co dalej czy IUI czy też in vitro,ja trzymam za was mocno kciuki i mam nadzieję że już nie długo przeczytamy na forum same dobre nowinki.
Atyde85
Fanka BB :)
Agusia nie poddawaj się. Zrób sobie przerwę, odpocznij, wyzłość się ale próbój dalej. Dziś czytałam wywiad ze Skrzynecką w Gali i jestem podbudowana jej przykładem. Proszę nie poddawaj się.
Dziewczyny nie poddawajcie się!!!
Sony to może weź sobie lutkę. Ja wzięłam sobie w niedzielę i w pon. dostałam @. Jeszcze w przyszłym tyg. chcę zajrzeć do ginki bo 6.09 wyjeżdżam na urlop. HHHUUURRRAAA.
Dziewczyny nie poddawajcie się!!!
Sony to może weź sobie lutkę. Ja wzięłam sobie w niedzielę i w pon. dostałam @. Jeszcze w przyszłym tyg. chcę zajrzeć do ginki bo 6.09 wyjeżdżam na urlop. HHHUUURRRAAA.
Ostatnia edycja:
Atyde85 jak nic nie przyjdzie to jutro idę do ginekologa. Zrobi mi usg trv i niech zobaczy co tam się dzieje. Wszystko pod górkę.
Agusia a nie myślałaś może zmienić lekarza?? Nowy lekarz nowe pomysły. Chyba, że rozważasz in vitro?
Dziś byłam u koleżanki i bawiłam się z jej małą 9 miesięczną córeczką... Znajoma mi mówiła, że życie jest niesprawiedliwe. Te które bardzo chcą dzieci-zazwyczaj maja trudności, a te które ....... na prawo i lewo to chyba są wiatropylne. Szlak mnie trafia jak widzę laski które nie mają pieniędzy na życie, ale piją i rodzą dzieci jedno za drugim..... Wszystko na przekór. Dziś mi się nawet przyśnił mój lekarz ginekolog. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba było coś o tym, że rozmawiałam z nim i powiedział, że nie ma żadnych przeciwwskazań do IUI i się umawialiśmy na termin. Zawsze mi mówili, że sny są na odwrót :-(
Agusia a nie myślałaś może zmienić lekarza?? Nowy lekarz nowe pomysły. Chyba, że rozważasz in vitro?
Dziś byłam u koleżanki i bawiłam się z jej małą 9 miesięczną córeczką... Znajoma mi mówiła, że życie jest niesprawiedliwe. Te które bardzo chcą dzieci-zazwyczaj maja trudności, a te które ....... na prawo i lewo to chyba są wiatropylne. Szlak mnie trafia jak widzę laski które nie mają pieniędzy na życie, ale piją i rodzą dzieci jedno za drugim..... Wszystko na przekór. Dziś mi się nawet przyśnił mój lekarz ginekolog. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba było coś o tym, że rozmawiałam z nim i powiedział, że nie ma żadnych przeciwwskazań do IUI i się umawialiśmy na termin. Zawsze mi mówili, że sny są na odwrót :-(
sylha
mama bliźniakowa
Sony z tymi snami to coś jest, bo mi w nocy przed @ śniło się, że byłam już w zaawansowanej ciąży i jeszcze ten brzuch bardziej wypinałam :-), pamiętam, że byłam z powodu tej ciąży niesamowicie rozpromieniona- i co rano czar prysnął @ przylazła- a ja przez ten sen dostałam jeszcze większego doła!!!!!!!:-(
Jest mi smutno z powodu Agusi- naprawdę wierzyłam w jej sukces- teraz to już sama uważam, że IUI to daremne wywalanie kasy. Ja jeszcze w tym cyklu podejdę, ale potem nie wiem czy starczy mi sił- to wyczekiwanie najgorsze ze wszystkiego!!!!
Jest mi smutno z powodu Agusi- naprawdę wierzyłam w jej sukces- teraz to już sama uważam, że IUI to daremne wywalanie kasy. Ja jeszcze w tym cyklu podejdę, ale potem nie wiem czy starczy mi sił- to wyczekiwanie najgorsze ze wszystkiego!!!!
reklama
&&& liczę że by szybko były efekty
rozmawiałam z koleżanką i ma namiary na jakieś ziołowe tabletki które są po to żeby zajść w ciąże zastanawiam się chyba wypróbuję skoro wsio ok a fasolki brak
Ja polecam Castagnus, u mnie zadziałało mimo problemów hormonalnych + żel preseed. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Podziel się: