reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A ja Kobiety jak na złość nie mam jeszcze @. To jest chyba jakieś fatum. Co chce podejść do IUI, zawsze mi coś przeszkodzi. Nie wiem czy już nie myśleć, że to są jakieś znaki?? Dziś 32 dzień i nic, a zawsze miałam od 28 do 31. Nigdy więcej.

reklama
Dziewczyny-przylazła do mnie @ dzisiaj jestem załamana,ja już się poddaje nie mam siły dalej walczyć jestem już tym wszystkim zmęczona dlaczego zajście w ciąże jest tak trudne?Daje sobie teraz trochę czasu na przemyślenia co dalej czy IUI czy też in vitro,ja trzymam za was mocno kciuki i mam nadzieję że już nie długo przeczytamy na forum same dobre nowinki.

Agusia nie poddawaj się. Zrób sobie przerwę, odpocznij, wyzłość się ale próbój dalej. Dziś czytałam wywiad ze Skrzynecką w Gali i jestem podbudowana jej przykładem. Proszę nie poddawaj się.
Dziewczyny nie poddawajcie się!!!

Sony to może weź sobie lutkę. Ja wzięłam sobie w niedzielę i w pon. dostałam @. Jeszcze w przyszłym tyg. chcę zajrzeć do ginki bo 6.09 wyjeżdżam na urlop. HHHUUURRRAAA.

Ostatnia edycja:
Atyde85 jak nic nie przyjdzie to jutro idę do ginekologa. Zrobi mi usg trv i niech zobaczy co tam się dzieje. Wszystko pod górkę.
Agusia a nie myślałaś może zmienić lekarza?? Nowy lekarz nowe pomysły. Chyba, że rozważasz in vitro?
Dziś byłam u koleżanki i bawiłam się z jej małą 9 miesięczną córeczką... Znajoma mi mówiła, że życie jest niesprawiedliwe. Te które bardzo chcą dzieci-zazwyczaj maja trudności, a te które ....... na prawo i lewo to chyba są wiatropylne. Szlak mnie trafia jak widzę laski które nie mają pieniędzy na życie, ale piją i rodzą dzieci jedno za drugim..... Wszystko na przekór. Dziś mi się nawet przyśnił mój lekarz ginekolog. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba było coś o tym, że rozmawiałam z nim i powiedział, że nie ma żadnych przeciwwskazań do IUI i się umawialiśmy na termin. Zawsze mi mówili, że sny są na odwrót :-(

Sony z tymi snami to coś jest, bo mi w nocy przed @ śniło się, że byłam już w zaawansowanej ciąży i jeszcze ten brzuch bardziej wypinałam :-), pamiętam, że byłam z powodu tej ciąży niesamowicie rozpromieniona- i co rano czar prysnął @ przylazła- a ja przez ten sen dostałam jeszcze większego doła!!!!!!!:-(
Jest mi smutno z powodu Agusi- naprawdę wierzyłam w jej sukces- teraz to już sama uważam, że IUI to daremne wywalanie kasy. Ja jeszcze w tym cyklu podejdę, ale potem nie wiem czy starczy mi sił- to wyczekiwanie najgorsze ze wszystkiego!!!!

reklama
&&& liczę że by szybko były efekty :)

rozmawiałam z koleżanką i ma namiary na jakieś ziołowe tabletki które są po to żeby zajść w ciąże zastanawiam się chyba wypróbuję skoro wsio ok a fasolki brak

Ja polecam Castagnus, u mnie zadziałało mimo problemów hormonalnych + żel preseed. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Do góry