reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny-tak jak pisałam wcześniej testowałam sikańca i wyszła jedna krecha ale @ jeszcze nie mam dziś jest mój 31dc a IUI miałam w 15dc cholernica pewnie mi się spóźni chodź mam ciche marzenia że test pokazał kłamstwo i za jakiś czas zobaczę te dwie krechy ale przy moim szczęściu nic się pewnie nie zmieni i @ przylezie jutro lub dziś w nocy.W zeszłym cyklu miałam jak w zegarku dwa tygodnie po IUI dostałam @.Normalnie już zaczynam mniej wierzyć w skuteczność IUI.:-(

reklama
SONY-Dziękuję za bocianka
SYLHA-jak podejście do IUI kiedy idziesz do lekarza?
KAMA-trzymam mocno kciukaski za ciebie bo jak mi przylezie @ to tylko ty nam teraz zostaniesz z dobrą wiadomością

No Aga- czuję nochalem dobre wieści od ciebie....
Ja nie wiem w poniedziałek, alebo we wtorem myknę na 1 USG, dzisiaj ledwo co pamiętałam o CLO:confused:, nie wiem jak się mam nastawoć na kolejne IUI, nawet nie potrafię określić mojego podejścia do sprawy w chwili obecnej!!!!!

Hej dziewczyny!
Mam nadzieje, że test u Agusi sie pomylił i że nam obwieści jeszcze dobrą wiadomość jak równiez kama napisze za tydzień, że się udało.
Ja jak narazie łykam leki na to żeby ten mój pęcherzyk z tamtego cyklu sie wchłonął i w nast. tyg. powinna pojawić sie @ i będę brać kolejne leki.Chciałam zamówić ten menopur w aptece, ale mogli mi tylko sprowadzić 5 ampułek za ponad tysiąc złotych jak mnie są potrzebne 3 ampułki-jutro przejdę się po innych i zobaczę czy mi sprowadzą(czytałam o tym leku, że stosują go przy in vitro też)
Tak jak pisałam wcześniej , że jeśli teraz się nie uda, to podejdę jeszcze do 4 IUI,a potem już będę się nastawiać ku in vitro chociaż moja teściowa mówi żeby spróbować gdzie indziej, ale znowu mi będa zlecać kolejne badania i czas będzie leciał, a na karku 31 lat-może jakoś to się poukłada wkońcu-zobaczymy, czas pokaże.....

Dziewczyny poczytałam sobie troszke wczoraj to forum od początku(oczywiście nie byłam w stanie wszystkiego wyczytać)ale muszę przyznać, że w wielu przypadkach IUI sie powiodła więc musimy wierzyć, że z nami też tak będzie:-)

Hej dziewczyny!
Mam nadzieje, że test u Agusi sie pomylił i że nam obwieści jeszcze dobrą wiadomość jak równiez kama napisze za tydzień, że się udało.
Ja jak narazie łykam leki na to żeby ten mój pęcherzyk z tamtego cyklu sie wchłonął i w nast. tyg. powinna pojawić sie @ i będę brać kolejne leki.Chciałam zamówić ten menopur w aptece, ale mogli mi tylko sprowadzić 5 ampułek za ponad tysiąc złotych jak mnie są potrzebne 3 ampułki-jutro przejdę się po innych i zobaczę czy mi sprowadzą(czytałam o tym leku, że stosują go przy in vitro też)
Tak jak pisałam wcześniej , że jeśli teraz się nie uda, to podejdę jeszcze do 4 IUI,a potem już będę się nastawiać ku in vitro chociaż moja teściowa mówi żeby spróbować gdzie indziej, ale znowu mi będa zlecać kolejne badania i czas będzie leciał, a na karku 31 lat-może jakoś to się poukłada wkońcu-zobaczymy, czas pokaże.....
&&& liczę że by szybko były efekty :)

rozmawiałam z koleżanką i ma namiary na jakieś ziołowe tabletki które są po to żeby zajść w ciąże zastanawiam się chyba wypróbuję skoro wsio ok a fasolki brak

reklama
Dziewczyny wiecie co ja nadal kibicuję agusi, bo ona jedyna z naszej 4, która razem podchodziła do IUI nie ma jeszcze @!!!!!Kama- za ciebie również&&&&&&&&&&&&&&&
Magdusia- ja nie miałam czasu czytać, ale odkąd tutaj jestem to tzn od czerwca to nie wyczytałam żeby się któreś w tym czasie się udało!!!!! Mi koleżanka mówiła, że po leki do invitro jeździła do czech- bo tam podobno o wiele taniej.
Ja od dzsiaj na Clo i mi się tak trochę przed oczami ćmi- nie wiem może to tą pogodą spowodowane też- ale w końcu lato mamy:-)
Lopop- ja też tak to przeżywam, napisz namiary na te tablety, ja brałam femifertil, ale sobie odpuściłam

Do góry