Tymonka- na tym etapie to już się nie da wyluzować. Ja jestem tuż przed 30tką i czas mnie goni, ale najbardziej to chyba jest fakt, że się bardzo chce. Dziś to już sny miałam (byłam na wakacjach nad morzem razem z dzieckiem od koleżanki, które traktowałam jak własne) rano się obudziłam to miałam piękne odczucie miłości do dziecka. Jak to czasami jest pięknie się rozmarzyć.....
reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, to ja chyba najstarsza wtym gronie, bo 31 lat na karku-właśnie lekarze mówili zeby się nie przejmować więc tak robiłam(do głowy mi wtedy nie przyszło, że moge mieć jakieś trudności z zajściem w ciąże-przecież, to takie proste)Jednak okazało sie trudne i załuję tylko tego , że wczesniej nie trafiłam na odpowiednich lekarzy, ale cóż takie jest życie.
sylha
mama bliźniakowa
Dziewczyny- nie co się nad tym zastanawiać, tylko trzeba patrzeć do przodu!!!!Bo będziemy przez to gdybanie nieszczęśliwe, a to nam na pewno nie pomoże!!!!W PL tak mentalność, że dziecko do 30, bo potem za stara. W niemczech dziecko przed 30- to wpadka, po 30, a najlepiej koło 40- to odpowiedni moment na dziecko, także nie ma reguły i fakt że 1 dziecko powinno się mieć do 30 żaby było zdrowe to mit. M ma wielu w Niemczech znajomych, którzy po 30 dorobili się dzieci i wszystkie są zdrowe.
Ja mam niestety doła- znowu mi temp spadła do 36,7- czyli już teraz mogę myśleć o następnej IUI :-(
Ja mam niestety doła- znowu mi temp spadła do 36,7- czyli już teraz mogę myśleć o następnej IUI :-(
Agusiapela
Witam:-)
Kochane jeżeli chodzi o dziecko że powinno się robić do 30 lat to bzdura ja mam sąsiadkę która ma 48 lat i zaszła w ciąże urodziła zdrowego ślicznego synka,także z tym nie ma reguły czy się ma 20 lat czy też 40 kobieta do puki jest płodna to może mieć dzieci takie jest moje zdanie.Ja byłam w poniedziałek i miałam usg lekarz mi powiedział że pęcherzyki mi pękły prawdopodobnie kilka godzin po IUI bo już nie miałam jakiegoś płynu,nie wiem o co chodzi z tym płynem czy to jest ten co wylatuje z pęcherzyka?Trzymam za was kochane kciuki i życzę szczęśliwych 9 miesięcy :-)
Kochane jeżeli chodzi o dziecko że powinno się robić do 30 lat to bzdura ja mam sąsiadkę która ma 48 lat i zaszła w ciąże urodziła zdrowego ślicznego synka,także z tym nie ma reguły czy się ma 20 lat czy też 40 kobieta do puki jest płodna to może mieć dzieci takie jest moje zdanie.Ja byłam w poniedziałek i miałam usg lekarz mi powiedział że pęcherzyki mi pękły prawdopodobnie kilka godzin po IUI bo już nie miałam jakiegoś płynu,nie wiem o co chodzi z tym płynem czy to jest ten co wylatuje z pęcherzyka?Trzymam za was kochane kciuki i życzę szczęśliwych 9 miesięcy :-)
reklama
Agusiapela
SYLHA-tak jak ci pisałam na priv to temperaturą się nie przejmuj i bądź dobrej mysli
Podziel się: