reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tymonka- na tym etapie to już się nie da wyluzować. Ja jestem tuż przed 30tką i czas mnie goni, ale najbardziej to chyba jest fakt, że się bardzo chce. Dziś to już sny miałam (byłam na wakacjach nad morzem razem z dzieckiem od koleżanki, które traktowałam jak własne) rano się obudziłam to miałam piękne odczucie miłości do dziecka. Jak to czasami jest pięknie się rozmarzyć.....

reklama
Błonka- zależy jak na to patrzeć. Biję się tylko w pierś, że tak długo zwlekałam z wizytą u specjalisty. Poprzednia moja lekarka mówiła, że się mamy nie przejmować i próbować. Teraz wiem, że miałam jej nie słuchać.

wiesz to sie tak tylko mowi ze do 30 roku zycia bo potem ciezko, moja ciotka urodzila jak miala 40 lat zdrowa coreczke, wie nie ma regoly :) zwlaszcza ze jak sie czlowiek czuje mlodo i na silach i ma owu to czemu nie :)

Hej dziewczyny, to ja chyba najstarsza wtym gronie, bo 31 lat na karku-właśnie lekarze mówili zeby się nie przejmować więc tak robiłam(do głowy mi wtedy nie przyszło, że moge mieć jakieś trudności z zajściem w ciąże-przecież, to takie proste)Jednak okazało sie trudne i załuję tylko tego , że wczesniej nie trafiłam na odpowiednich lekarzy, ale cóż takie jest życie.

Dziewczyny- nie co się nad tym zastanawiać, tylko trzeba patrzeć do przodu!!!!Bo będziemy przez to gdybanie nieszczęśliwe, a to nam na pewno nie pomoże!!!!W PL tak mentalność, że dziecko do 30, bo potem za stara. W niemczech dziecko przed 30- to wpadka, po 30, a najlepiej koło 40- to odpowiedni moment na dziecko, także nie ma reguły i fakt że 1 dziecko powinno się mieć do 30 żaby było zdrowe to mit. M ma wielu w Niemczech znajomych, którzy po 30 dorobili się dzieci i wszystkie są zdrowe.
Ja mam niestety doła- znowu mi temp spadła do 36,7- czyli już teraz mogę myśleć o następnej IUI :-(

Witam:-)
Kochane jeżeli chodzi o dziecko że powinno się robić do 30 lat to bzdura ja mam sąsiadkę która ma 48 lat i zaszła w ciąże urodziła zdrowego ślicznego synka,także z tym nie ma reguły czy się ma 20 lat czy też 40 kobieta do puki jest płodna to może mieć dzieci takie jest moje zdanie.Ja byłam w poniedziałek i miałam usg lekarz mi powiedział że pęcherzyki mi pękły prawdopodobnie kilka godzin po IUI bo już nie miałam jakiegoś płynu,nie wiem o co chodzi z tym płynem czy to jest ten co wylatuje z pęcherzyka?Trzymam za was kochane kciuki i życzę szczęśliwych 9 miesięcy :-)

reklama
Do góry