reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aha- jak jest owulka to temp skoczy Ci o conajmniej 2 kreski w górę i się wyższa temp (ok. 37) utrzymuje do miesiączki potem na 1-2 dni przed miesiączką spada na normalną- wiesz każda z nas ma inaczej, ja po prawie roku wykresowania- mam to obczajone- i mam nadzieję, że mi temp nie spadnie, za 1,5 tygodnia?!?Bo z kolei jak jest ciąża to się utrzymuje wyższa do ok. 100dni.
Agusia- jak masz jeszcze jakieś pytania odnośnie temp to Ci chętnie doradzę na pw.
Jak się dzisiaj czujesz?
Czy mi pękły nie mam pojęcia- jak to sprawdzić?!?? Albo nie nie będę się nakręcać- wystarczy, że już kwiatki na ogordzie rozplanowałam- które dopiero na jesień dostanę i nawet nie wiem jakie, jak kostkę pokładziemy w podwórku i na ogrodzie, gdzie będzie stała altana:dry:- plany na przyszły rok- ale już nie wiem czym łepetynę zająć!!!!:tak:

reklama
SYLHA-a nie masz się pojawić na usg po dwóch dniach po IUI?Mi lekarz zawsze zaleca usg po IUI aby sprawdzić czy pęcherzyki mi popękały,ja też się nie nakręcam zobacze dziś na usg jak wyjdzie że pękły to będę wiedziała nawet kiedy i będę już spokojniejsza a dalej to będę podchodziła do tego normalnie nie będę nakręcać się tak jak w zeszłym cyklu i szukać w sobie jakiś objawów ciązy bo zwariuje:-)

Nie nie zalecił- gdyż powiedział, że to dodatkowe koszta, a i tak niczego wiele nie zmienią- mamy spokojnie czekać- temu to się łatwo gada!!!:baffled:
Ale lekarz- pierwsza klasa- ja już postanowiłam, że rezygnuję z mojego starego i będę chodzić do tego, gdyż jego podejście do pacjenta jest bezcenne!!!!Wczoraj to normalnie miałam wrażenie jakby on ze mną czekał na tego dzidziusia, deilkatnie z troską i uśmiechem- każdej takiego życzę!!!!

Witajcie :) ja już w domku, jestem po inseminacji.. dziwne uczucie powiem szczerze.. ale najgorsze bylo to ze cewnika nie mogli wlozyc.... 4 cewniki mi wkladali dopiero 4 jakis najtwardszy wszedł... masakra.. bolalo troche przy tym i teraz troche boli brzuch dziwnie, tez tak macie? to chyba nie normalne? ale juz po i teraz czekamy :) z tym ze nie mialam usg i nie wiem czy te pechole pekly czy nie.. ale pani dr mowi zeby sie nie martwic bo po ovitrelle na pewno peknie a jak peklo w nocy to i tak sie lapie godzionowo w komoreczke.. oj zeby Bozia nam dala sliczne fasolki...

Witaj Błonka- najważniejsze, że masz za sobą!!!!Ja czułam jedynie troszkę wzdęty brzuch tak przez 3 h, potem nic.
To co teraz w 3 będziemy dzień po dniu testować?!?:-)
Oby nam wszystkim się udało!!!!!
A jakie były parametry nasienia- wiesz może?

Błonka ja po jednej plamiłam. u mnie dziś 4 dzień po iui więc wszystkie prawie równo testujemy! ale zgranie nie ma co... a robicie bete czy sikańca? ja mam luteinę 3x dziennie dopochwową. najgorsze to czekanie.

Witam Błonka ja nie plamiłam krwią tylko troszkę mi poleciało chyba tego płynu wiesz.Super że masz już to za sobą teraz zostaje nam tylko czekanie,a z tymi cewnikami nie wiem czemu tak miałaś ja nigdy tak nie miałam może też to że byłaś bardzo spięta co?A mówiłam kochana rozluźni się dobrze mi mówić jak sama do pierwszej IUI byłam spięta:-)

reklama
Do góry