reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny:-) Wróciłamz kiludniowego relaksu w górach:-) Trochę było do czytania forum, Agusia w takim razie dalej trzymam kciuki, może faktycznie za wcześnie robiłaś test, mi dwukrotnie nawet nie dano szansy na to bo od razu dostawałam @ i to przed terminem...
Wysyłam Wam pozytywną energię ;-)

reklama
Witam czwartkowo

Ja narazie mam świetny humor. Znalazłam w necie art. mówiące że lekarz nie może odmówić nam skierowania na badania, wydrukowałam to i dałam M. pojechał do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni genetycznej i jak jego Pani doktor zobaczyła ten wydruk to zmieniła gadkę i dała nam skierowanie, i wizytę w poradni genetycznej mamy 23.08 na godzinę 10 :-)

Witam was dziewczyny:-)Tak rzeczywiście jak miałam robione badania to u mnie wszystko jest ok,progesteron w porządku nawet miałam to badanie(zapomniałam jak się nazywa)z dna macicy i też wyszło ok,pęcherzyki mi rosną co cykl i normalnie pękają.
SYLHA-Ja też przed IUI byłam stymulowana CLO i ENCORTONEM mimo że owulka jest ale mi tez lekarz powiedział że na cyklu stymulowanym jest większa szansa na powodzenie i z tym masz rację.
GIZAS-Super że wypoczęłaś należało ci się kochana.Teraz w tym cyklu podchodzisz do IUI?
DOROTKA-Super że ci się udało z tym skierowaniem,chciałabym zobaczyć minę tego lekarza jak twój m dał mu ten artykuł wydrukowany he he
BŁONKA-jak samopoczucie nie boli już?

Agusioa- ja dostałam tylko CLO, a jak u WAS jest: ty masz jakiekolwiek problemy, czy tylko twój M?!?
Bo u nas właśnie tylko mój ma obniżone parametry?
Dorota_b- u mnie wczoraj też gin marudził- bo on nie jest od leczenia niepłodności, to nie powinien wystawiać takiej recepty, ale na końcu i tak wystawił- ach oni poprostu czują władzę nad nami i chcą pomiatać.

Sylha-tak jak pisałam wcześniej ze mną jest wszystko ok,wszystkie badania wyszły pozytywnie oraz mam owulkę co miesiąc,mój M ma obniżone parametry bo ma tylko przeszło 5mln żołnierzyków morfologię oraz ruchliwość armii ma w porządku,tylko ta ilośc jest mała a gdy miałam robioną IUI to po selekcji miał tylko 2mln.

Czyli Agusia dokładnie jak u mnie- jedynie parametry M troszeczkę inne: ilość większa, bo 12mln, ale znowy tylko 40% prawidłowe- reszty tera nie pamiętam. Ciekawe jek to wyjdzie po selekcji u niego

reklama
A powiedzcie mi dziewczyny jaka jest minimalna ilość żołnierzyków do IUI po selekcji bo szukam tego na necie i nie mogę znaleźć?Z góry dziękuje

Do góry