reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Mnie zastanawia tylko to że nie zostały mi przepisane żadne tabletki po IUI jak pytałam lekarza to powiedział mi że nie muszę brać,ciekawe dlaczego jak praktycznie każda dziewczyna po IUI to bierze?Może lekarz nie przepisywał mi tego bo wiedział że IUI się nie powiedzie:-(

reklama
No co ty Agusia. Mi przepisał luteinę chyba dlatego że jak wcześniej robiłam badania to progesteron mi wyszedł niski. U ciebie widocznie było wszystko dobrze.

Sylha jadę do Pobierowa nad morze-odstresuję sie od pracy i wogóle. Jadę z najlepsza koleżnka , która jest w ciąży, ale jej nie mogę winić za Nasze problemy i pewnie będzie mi troszke przykro, bo już ma mdłości i takie tam , ale nie mogę się odizolować od ludzi, bo nie tędy droga-mam nadzieje, ze wypoczne:-)
Ala przykro mi, że tak to u Ciebie się poplątało, ale głowa do góry i mam nadzieję, żę niedługo się wyjaśni i lekarz podejmie dalsze działania. Bardzo nam przyjemnie, że jesteś na Naszym forum
Agusiapela chyba można się przytulać, ale ja bym sie wstrzymała do tego 26

Cześć, ja miałam kiedyś torbiel krwotoczną średnicy ok 5 cm i sama się wchłoneła. Ja idę za tydzień na laparo i strasznie się stresuje. Ale bardzo chcę wiedzieć czy jestem drożna i czy mam endometriozę. Noi mam trochę szycia, które chcę skończyć przed zabiegiem, żeby klientki się nie niecierpliwiły.

Dodatkowo sprzątam, myje okna i piorę żeby zapomnieć o zabiegu ale to i tak nie pomaga, bo cały czas o tym myślę. A jak umyłam okna to zaraz zaczęło padać i zniweczyło całą moją pracę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ala zobaczysz wszyskto się ułoży, tak jak agusia powiedziała zostaw trochę łez na 2 kreski :-).
Agusia może być, że nie dostałaś, bo masz wyniki OK. i pędz na przytulanko do M!!!
Atyde- ja też tak zawsze mam z oknami :-) - czyli wszystko w normie!!!
Magdusia odpocznij porządnie- zobaczysz wszystko w lepszych barwach- jak tak miałam :-D do dzisiaj, ale co tu gadać...

No co ty Agusia. Mi przepisał luteinę chyba dlatego że jak wcześniej robiłam badania to progesteron mi wyszedł niski. U ciebie widocznie było wszystko dobrze.
No kama ma racje bo ja tez czasem dostaje luteine a jak z progesteronem jest ok bo owu byla to nie musze go brac :)

Dodatkowo sprzątam, myje okna i piorę żeby zapomnieć o zabiegu ale to i tak nie pomaga, bo cały czas o tym myślę. A jak umyłam okna to zaraz zaczęło padać i zniweczyło całą moją pracę.
ja jak nie umyje to jest piekna pogoda a w dniu jak umyje to jest burza ;p u mnie tez norma ;p i to wkurza ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja byłam w ogóle zdziwiona, że mi CLO przepisał. Dzisiaj byłam u mojego ginia po receptę- pomarudził zdziwił się troszekę, ale przepisał i już zaprosił mnie jak będę w ciąży poprzedzając faktem, że już kilka kobiet po inseminacji prowadził- 2 zaszły za pierwszym razem :-)

Ja byłam w ogóle zdziwiona, że mi CLO przepisał. Dzisiaj byłam u mojego ginia po receptę- pomarudził zdziwił się troszekę, ale przepisał i już zaprosił mnie jak będę w ciąży poprzedzając faktem, że już kilka kobiet po inseminacji prowadził- 2 zaszły za pierwszym razem :-)
ale to masz isc dopiero po terminie @? bez monitoringu masz przepisane clo?

reklama
Błonka- ja monitoring już kiedyś miałam robiony i jest ok. Tak jak już pisałam- wszystkie wyniki mam ok, cykle regularne, nawet jako takich bólów miesiączkowych nie mam:happy2: i po prostu po badaniu hsg, doktor mi przepisał CLO- które mam brać od 3 - 7 dc potem w dniach 9-11 dc na monitoring by ustalić kiedy najlepiej wykonać IUI, no i samo IUI:-D. Cykle mam zazwyczaj 29dni. To,że mi CLO przepisał to chodziło mi o to, że z wynikami wszystko OK, a mimo to mi dał to CLO, bo jak powiedział jest to zwiększenie szans:tak:

Do góry