reklama
nati35
Fanka BB :)
Właśnie w tamtym m-cu latałam po aptekach i we wszystkich tylko pod zamówienie i takie ceny. Sama się zdziwiłam, myślałam że w klinice zdzierają na ovitrelle a okazało się odwrotnie.
fifiri
Zaciekawiona BB
Faktycznie przegięcie z tą ceną 170
... Mam nadzieje że na ten pregnyl się załapię bo chyba działanie mają takie same...w sumie zawsze mi pękały pęchole, ale chce żeby podali bo jeśli to nie zaszkodzi a może pomóc to wole na 100% dopomóc temu zabiegowi..no i mam nadzieję że lutkę albo dupka też przepisze na "wszelki wypadek" 

O ja tez mam takie wrażenie, ze odsłaniam w kucyku " pełnię księżyca". A mam poldlugie włosy proste , zprzedzialkiem na środku, więc jak sierotka czasem wyglądamENNI JA W KUCOTKU ODSŁANIAŁAM CAŁĄ MOJĄ "PEŁNIĘ KSIĘŻYCA", ALE NIE ZNOSZĘ WŁOSÓW NA TWARZY I TERAZ JEDNĄ STRONĘ MAM NA 6MM A Z DRUGIEJ LWIĄ GRZYWĘ, ŻEBYM MOGŁA WZIĄĆ ZA UCHO.![]()
Nati - no siknij w końcu! &&&
Fifiri - mam nadzieje ze Ci sie uda juz za pierwszym razem. &&&
Kasiulekk - &&&& żeby to było zagniezdzenie, bo coś za wcześnie na @.
A ja juz po wizycie u gina. Wszystko pięknie sie samo skończyło. Mam bardzo obolale jajniki, otóż ostre zapalenie jajniorow mi sie wydało, biorę antybiotyk. A hormony ładnie spadły. Więc czas zaprzestać smutków i zbierać sie do żywych, a potem znowu do walki. Czekają mnie badania genetyczne, ale to za jakiś czas. Jak odpocznę.
kasik36
Ja 2 dni temu kupiłam Ovitrelle i zapłaciłam 177 zł.
no ale w normalnej aptece, u mnie w miasteczku, oczywiście sprowadzali go bo nie mieli na stanie więc nie mogłam się już wycofać bo głupio by było;-) Wcześniej dostałam Gonapeptyl i zamiennie Diphereline, które kosztowały około 50 zł. ale w klinice a ostatnio Choragon za 35 zł. ale ten był domięśniowy więc nie chciałam teraz.
Nati rób jutro rano sikańca albo betę bo my tu już nogami przebieramy i kciuki cały czas zaciśnięte mamy a pracować trzeba ;-):-)

Nati rób jutro rano sikańca albo betę bo my tu już nogami przebieramy i kciuki cały czas zaciśnięte mamy a pracować trzeba ;-):-)
fifiri
Zaciekawiona BB
nati jeśli można wiedzieć, które to Twoje podejście do IUI? Zaciskam kciuki za pozytyw:-)
kasik36 widzę że w podobnym czasie będziemy miały zabieg
kasik36 widzę że w podobnym czasie będziemy miały zabieg

dziewczyny, u mnie plamienia jakby ustały, były baaardzo skąpe, ale brzuch ciągle boli. zastanawiam się czy te plamienia to nie po duphastonie, bo w ulotce jest napisane, że mogą wystąpić, ja nigdy wcześniej dupka nie brałam, więc nie wiem.. miałyście kiedyś plamienia po dupku? zobaczymy jak jutro będzie wyglądał dzień i co to jest...
Nati i ja już się stresuje co u Ciebie, czy się udało czy nie, więc nie trzymaj nas dłużej w niepewności!!:-)
Nati i ja już się stresuje co u Ciebie, czy się udało czy nie, więc nie trzymaj nas dłużej w niepewności!!:-)
fifiri
Zaciekawiona BB
kasiulek ja raz brałam dupka, ale plamień nie miałam
mniejmy nadzieje że to jednak u Ciebie dzieć się klimatyzuje
kiedy betka?

kasik36
Fifiri witaj bo jeszcze nie miałam okazji :-) Który masz dzień cyklu i jak długie masz? Ja mam dzisiaj 3 dc i 26 zazwyczaj, ostatnio przeciągnęłam celowo luteiną na 28.
A mi menopur jednak kończy @. W poprzednim cyklu brałam go od 1 dc i @ trwała 2 dni a normalnie 7 ;-) W tym cyklu biorę od 2 dnia i @ trwała 2 i pół dnia
Chyba, że jutro wróci ale od popołudnia już tylko małe plamienie.
Enni jak zmiana fryzurki, udana?
A mi menopur jednak kończy @. W poprzednim cyklu brałam go od 1 dc i @ trwała 2 dni a normalnie 7 ;-) W tym cyklu biorę od 2 dnia i @ trwała 2 i pół dnia

Enni jak zmiana fryzurki, udana?
reklama
fifiri
Zaciekawiona BB
Fifiri witaj bo jeszcze nie miałam okazji :-) Który masz dzień cyklu i jak długie masz? Ja mam dzisiaj 3 dc i 26 zazwyczaj, ostatnio przeciągnęłam celowo luteiną na 28.
Hej Kasik

w jakich dniach cyklu przeważnie wypadała Wam insemka?
Podziel się: