reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzisiaj zmieniam fryzurę, proszę trzymać kciuki żebym nie płakała przed lustrem:):) Mam włosy do połowy pleców, proste, blond (pasemka ale jest ich dużo) a dzisiaj chce je pocieniować i przyciemnić. Kiedyś mialam czarne i żeby uzyskać jasne zajęło mi to stopniowo jakieś 3 lata. Także albo wóz albo przewóz:):) jeszcze mam czas żeby sie odmyśleć, fryzier na 19 sta;):)
kwiatuszek ja mam codziennie lenia heheh

Enni kiedyś poszłam zmienić fryzurę, to jeszcze na fotelu chciałam zwrot mojej poprzedniej i ryczałam całą drogę powrotną do domu, jedna zła decyzja i błąd "zapuszczałam" dwa lata:-D

Pole fajnie że wszystko jet oki:)
fifiri zycze żeby jednak udała się ta pierwsza iui:) na początku jest to stres i pytania, jak to wygląda, czy boli? okzauje się że to trwa chwilkę i nie boli ( mnie troszkę zakuło ale tylko 2 sekundy) a najgorsze jest czekanie za zrobieniem bety, sa długie 2 tygodnie:):)

dziękuję, no nie ukrywam że chciała bym się znaleść w tej garstce szczęśliwców którym powiodło się za pierwszym podejściem:-) tak w ogóle chciałam tylko raz do tego podejść żeby tylko "odbębnić" i nie żałować że się nie spróbowało wszelkich dostępnych możliwości...no ale nie wiem zobaczymy co gin powie, jaką będzie miał opinie po moich wynikach stymulacji, czy warto dalej w to inwestować czy podjąć kroki w kierunku iv...

a tak spytam bo Wy na bierząco...słyszałam że pregnyl wycofują i podają ovitrelle, prawda to? I i jak cenowo to wygląda bo ovi słyszałam że droższy ?

dziękuję wszystkim za dobre słowo, wszystkim oczekującym życzę II kreseczek, Pozdrawiam!

fifiri ja w październiku 2012 za pregnyl, strzykawkę, iglę płaciłam niecałe 10zł, a ovitrelle nie brałam.
Co do odważnych zmian to ja zawsze miałam długie włosy i chodziłam w kucotku. Ale jak obcięłam na krótko (i za każdym razem coraz krócej), to póki co jest mi z tym dobrze, ale mam sprawdzonego fryza.

fifiri ja miałam ovitrelle, a czy wycofuja pregnyl tego nie wiem. Jedne dziewczyny mają pregnyl zapisane inne ovitrelle. nie wiem jak jest między nimi różnica, może w cenie:)))
Nati ja też juz na fotelu u fryziera ryczałam hehe, ale wtedy z długich opitoliłam na dosyć krótkie:) ale dzisiaj z gługości nie ścinam ale cieniuje, więc pewnie dużo zleci))
Ladybea ja tylko w domu śmigam w kicie, jakoś mi sie nie podoba jak mam kuca, wydaje mi się że mam odstające uszy:) i zakola:) mówią że sobie wmawiam, ale ja iwem swoje;)

ENNI JA W KUCOTKU ODSŁANIAŁAM CAŁĄ MOJĄ "PEŁNIĘ KSIĘŻYCA", ALE NIE ZNOSZĘ WŁOSÓW NA TWARZY I TERAZ JEDNĄ STRONĘ MAM NA 6MM A Z DRUGIEJ LWIĄ GRZYWĘ, ŻEBYM MOGŁA WZIĄĆ ZA UCHO.:happy2:

Ladybea to chyba wiem jaka masz fryzurkę, modną i na czasie:) ja mam prste włosy z przedziałkiem na środku i wydaje mi się że wyglądam jak sierotka marysia:) Muszę coś z nimi zrobić bo nastolatką już nie jestem:) Mi się wydaje że jak włosy mam na buzi to ta gęba jakaś mniejsz jest, tzn szczuplejsza;)

reklama
Do góry