reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nati dziękuję za pamięć :) Trzymam za Was kciuki, sikańca to bym nie robiła, ale betę tak ;-).
Witam nowe koleżanki i żebyście długo nie musiały tutaj siedzieć :tak:.

Nie udzielałam się, ponieważ wyjechałam nabrać siły psychicznej na wioskę do moich rodziców. Dzisiaj idę do gina, zobaczymy co mi powie. Mam taką cichą nadzieję, że w następnym cyklu będę mogła wrócić po moje mrożaczki. Tylko że dr idzie na cały lipiec na urlop, a dzisiaj się okaże. Chciałabym na sierpień chodzić z mrożakami, bo wziewałabym sobie urlop letni, bo teraz to 3 tyg. L-4 moi klienci myślą, że jestem w ciąży. Mówiłam Wam, że mojemu prezesowi powiedziałam, że podchodzę do inv i powiedziałam, że musimy czekać ok 2tyg. żeby się dowiedzieć czy jestem w ciąży czy nie. Oni zatrudnili nową osobę na zastępstwo a moim klientom mówiła, że jestem w ciąży i teraz weź to odkręć :wściekła/y:.

reklama
ladybea ma racje Nati zrób ten test chociaż dla nas:):):):-):tak:
kasiulekk nie mam pojęcia ile takie plamienia inplantacyjne mogą trwać, najlepiej poszukacj coś na ten temat w necie.
Kurede miałam 2 miesiące pod rząd stymulacje, wiecie że mi 4 kg przybyło:szok: czy to możliwe że od tych leków? albo moja tarczyca znowu daje znać o sobie

ladybea ja też nie wierzę u siebie w naturalsa, tyle okazji juz było. W morde ja nie mogę pojąć tego że mam dziecko, wyniki wszystkie oki i nic....o co tu biega, czy faktycznie ten śluz? albo nie miał lekarz do czego sie przyczepić do zwalił na śluz. A może faktycznie ta tarczyca? te moje przeciwciała antyTPO są winne h...wie. Ciekawe ile mi wyjdzie tych przeciwciał jutro będę mieć wynik

dziewczyny

wlasnie napisalam posta na swoim blogu o wplywie cukru na jakosc komorek jajowych. mysle ze warto poczytac zeby zobaczyc czy cos nie da sie zrobic zeby nie zaszkodzic komorkom zanim przystapiamy do inseminacji/IVF... zapraszam na bloga i zachecam do komentarzy.

bede co jakis czas tam pisac o wplywie roznych czynnikow na ivf... wiecie ze to moj konik:) a jak juz tyle czytam to sie chce dzielic tym co przeczytam....

linka do blogu macie w mojej sygnaturce

jak macie pomysly na to co byscie chcialy wiedziec a propo stylu zycia/diety a ivf - dajcie znac to popiszemy razem:)

reklama
Do góry