reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wracam do domku, przede mna 110 km. 7 dni Menopur, 3 lipca monitoring i badania krwi wiec powtorka z rozrywki ;) 5 lipca IUI - wszystko zgodnie z planem :) Moj gin od 6 lipca ma dwa tygodnie urlopu wiec super :)

reklama
Pole fajnie że wszystko jet oki:)
fifiri zycze żeby jednak udała się ta pierwsza iui:) na początku jest to stres i pytania, jak to wygląda, czy boli? okzauje się że to trwa chwilkę i nie boli ( mnie troszkę zakuło ale tylko 2 sekundy) a najgorsze jest czekanie za zrobieniem bety, sa długie 2 tygodnie:):)
kasik twardzielko kochana:):):) no myślę że teraz to już sie uda?:) Też do Łodzi miałam daleko 130 w jedną stronę i wiem że ta jazda jest upierdliwa, tym bardziej jak jechałam 3 razy w tyugodniu.
Dzisiaj byłam zrobić badania estradiol i fsh, do tego anyTPO, TSH, PRL. Ciekawe co mi tam wyjdzie znowu:):)

Cześć laseczki:) wkońcu słoneczko:)

Pole aby tak dalej:), najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze:)

Kasik to teraz już ostatni raz będziemy trzymać kciuki&&&&!!!!!!:)

Yoanna Tobie też życzę wszystkiego dobrego i niech suwaczek ładnie pędzi do przodu:)))

Fifi witaj i życzę Ci abyś tu u Nas krótko była:)

A u mnie to samo, prawie... testu nie zrobiłam czekam nadal na rozwój wydarzeń, popadłam w jakąś obojętność...:( tempka 36,9st, brzuch bolał mnie całą noc na @ ale krwawienia @ brak....dziś rano coś się rozkręciło ale to nadal nie jest @.

hej dziewczyny. u mnie chyba niestety pierwsza IUI się nie udała:-:)-:)-( dziś jestem 10 dni po, mam 22 dzień cyklu i zaczęły mi się plamienia:( zastanawiam się czemu tak szybko, do okresu jeszcze jakieś 5 dni, wydawało mi się, że luteina wydłuża drugą fazę cyklu i zazwyczaj okres nawet się spóźnia parę dni po niej,a u mnie chyba przyszedł wcześniej:( nie wiem czy mam dalej brać tą luteine i duphaston, czy odstawiać już, brzuch mnie boli dokładnie tak jak w czasie okresu, więc pewnie lada moment zacznie się na dobre:-(

Nati35 dlaczego sama się katujesz niepewnośćią?:) Ja na Twoim miejscu już bym chociaż sikańca zrobił, leć na bete albo rób test domowy, tak jak mówiłam, nie ma krwawienia to nic nie wiadomo.

kasiulekk - a może to plamienie i ból to implantacja zarodka?:) bo dużo czytałam ze czasem tak się dzieje, a to by się mogło zgadzać bo to 10 dzień po iui:):)

kwiatuszek zawsze tak jest że jak się za czymś czeka to czas sie strasznie dłuuuuuuuuży, mi najbardziej się dłuzyły 2 tygodnie po IUI:)

Enni już się nie katuję, po prostu jestem wkurzona, że @ się nie chce rozkręcić!!!! A test w sumie chciałam zrobić dzisiaj, ale zaspałam, poszłam zrobić siusiu i wtedy mi się przypomniało o teście:baffled:. Wiesz ja mogę wstac nawet o 3 w nocy, ale budzę się dopiero koło 10rano...jak tofik chodzę jak w amoku... Mój M się zawsze się śmieje, że póki się nie obudzę to lepiej ze mną nie rozmawiać....bo warczę:-)

kasik36 do boju. Też Ci życzę żeby to był ostatni i skuteczny raz. :tak:
nati, ale ty jesteś cierpliwa. Ja bym pewnie nie mogła spać :-) może chociaż dla nas zrób tego sikańca
kasiulek do póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja :-D
fifiri witaj i powodzenia, bo są przypadki udanej pierwszej iui ;-)

reklama
enni przeszło mi to nawet przez myśl przez mała chwilkę...ale mam jakieś przeczucia że to jednak będzie okres:-( bo bóle mam takie same jak przy okresie:-( piersi tylko trochę mnie bolą, a pewnie na 5 dni przed terminem okresu bolałyby bardzo, gdybym to miała być ciąża. a wiesz może ile trwają takie plamienia? zobaczymy do wieczora czy to się rozkręci czy nie..

Do góry