reklama
ladybea
Fanka BB :)
kasik za chwilę 16. Powodzenia na wizycie.
Ale dziewczęta jak tu wyłączyć myślenie jak ciągle - w tym dc bierzesz to , w tym tamto, mierzenie tempki, zastrzyki, badanie śluzu i inne takie. Nawet gdyby człowiek bardzo chcial - nie da się i już
Ale dziewczęta jak tu wyłączyć myślenie jak ciągle - w tym dc bierzesz to , w tym tamto, mierzenie tempki, zastrzyki, badanie śluzu i inne takie. Nawet gdyby człowiek bardzo chcial - nie da się i już
Dzień dobry dziewczyny
Jestem po usg genetycznym. Wszystkie parametry możliwe do weryfikacji okazały sie ok. Płci nie dało sie określić.
Nie bede robiła testu genetycznego z krwi(papa), bo podobno przy początkowej ciazy bliźniaczej mogą wyjść przeklamania i stres gotowy.
Drugi zarodek sie nie wchlonal, jest w takim stanie jak ostatnio.
Podobno niczemu to nie grozi, ale ja juz sama nie wiem. Ten stres nigdy sie nie kończy.
Yoanno czy po Twoim zarodku nie ma juz śladu?
Agaawa szczerze Ci zycze, zeby wszystko zakończyło sie pomyślnie. Drugi raz 24 okazał sie dla Ciebie traumatyczna data. Ale optymizm i wiara Cię nie opuszcza, postawa godna podziwu i na pewno zostanie wynagrodzenia
Widze, ze są czekające, są przeklinajace i są te, ktore niedługo zaczną odmierzanie tych cholernych 14 dni. Czyli jak zawsze. Tylko niech juz któraś z listy odpadnie coby sie za bardzo nie wydłużyła...
Jestem po usg genetycznym. Wszystkie parametry możliwe do weryfikacji okazały sie ok. Płci nie dało sie określić.
Nie bede robiła testu genetycznego z krwi(papa), bo podobno przy początkowej ciazy bliźniaczej mogą wyjść przeklamania i stres gotowy.
Drugi zarodek sie nie wchlonal, jest w takim stanie jak ostatnio.
Podobno niczemu to nie grozi, ale ja juz sama nie wiem. Ten stres nigdy sie nie kończy.
Yoanno czy po Twoim zarodku nie ma juz śladu?
Agaawa szczerze Ci zycze, zeby wszystko zakończyło sie pomyślnie. Drugi raz 24 okazał sie dla Ciebie traumatyczna data. Ale optymizm i wiara Cię nie opuszcza, postawa godna podziwu i na pewno zostanie wynagrodzenia
Widze, ze są czekające, są przeklinajace i są te, ktore niedługo zaczną odmierzanie tych cholernych 14 dni. Czyli jak zawsze. Tylko niech juz któraś z listy odpadnie coby sie za bardzo nie wydłużyła...
ladybea
Pole to super, że wszystko po badaniu ok, bo ty też swoje przeszłaś (i przechodzisz). A co do płci to nawet jesli któraś z nas chciałaby chłopca czy dziewczynkę, to najważniejsze jest by dziecko było zdrowe :-)
Ladybea ja tak wlasnie stanelam przed sama sobą i dotarło do mnie, ze ja juz nie mysle chłopak czy dziewczynka.
Mysle, ze chce dziecko. Zdrowe dziecko.
I chyba ludzie na lato wzmozyli starania( urlopy czy większa nadzieja wraz ze słońcem?). Cały parking zajęty, a na korytarzach tłumy, a to bardzo duża klinika.
W jednym z okien na parterze stoi taki drewniany, duży anioł, w takich szatach jakby był w ciazy.
Caly zeszły rok chodziłam i patrzyłam na tego anioła i byłam przekonana, ze nigdy nie wejdę do tej kliniki będąc w ciazy. Ze to nieosiągalna abstrakcja w moim przypadku. A okazuje sie, ze nigdy nie wiadomo co i kiedy nam pisane...
Mysle, ze chce dziecko. Zdrowe dziecko.
I chyba ludzie na lato wzmozyli starania( urlopy czy większa nadzieja wraz ze słońcem?). Cały parking zajęty, a na korytarzach tłumy, a to bardzo duża klinika.
W jednym z okien na parterze stoi taki drewniany, duży anioł, w takich szatach jakby był w ciazy.
Caly zeszły rok chodziłam i patrzyłam na tego anioła i byłam przekonana, ze nigdy nie wejdę do tej kliniki będąc w ciazy. Ze to nieosiągalna abstrakcja w moim przypadku. A okazuje sie, ze nigdy nie wiadomo co i kiedy nam pisane...
Pole, tak, nie ma śladu. Lekarz bardzo dokładnie sprawdzał. Jest tylko jeden człowieczek i jego ciałko żółte ciążowe. Cytując lekarza "wchłonął się albo kto wie co się z nim stało". Ale nie krwawiłam ani nic, więc myślę, że się wchłonął.
Super, że badania ok. Kolejny krytyczny moment za Tobą
Trzymam kciuki za dalszy ciąg. Nam kolejna wizyta wypada w 11t5d i właśnie się zastanawiam czy mi wtedy zrobi genetyczne. Nic nie mówił, a ja sierota nie zapytałam...
Super, że badania ok. Kolejny krytyczny moment za Tobą

Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
pole to super wiesci
Yoanno to bardzo sie cieszę, ze "zniknął" sobie i niech pozostanie jego tajemnica w jaki sposób. Do Aniolkowa pewnie mozna trafić i przez pępek
Mysle, ze moze Ci juz wtedy zrobic usg genetyczne. Tylko, ze u mnie w klinice od tego jest osobny lekarz, ktory poprostu zna sie na tym i w tym praktykuje dlatego wiele rzeczy wylapuje. I sprzęt do usg był inny.
Nawet mój M twierdzi, ze widział wszystko o czym lekarka mówiła.
Kwiatuszek każdej z Was zycze tego stresu...

Mysle, ze moze Ci juz wtedy zrobic usg genetyczne. Tylko, ze u mnie w klinice od tego jest osobny lekarz, ktory poprostu zna sie na tym i w tym praktykuje dlatego wiele rzeczy wylapuje. I sprzęt do usg był inny.
Nawet mój M twierdzi, ze widział wszystko o czym lekarka mówiła.
Kwiatuszek każdej z Was zycze tego stresu...
kasik36
Siedze przed gabinetem. Mialam na 18:20 a tu jeszcze jedna osoba przede mna
Jak zeykle masakra.
reklama
fifiri
Zaciekawiona BB
Witam, jestem tu nowa i początkująca w temacie IUI...niedługo podchodzę do pierwszego zabiegu i zaczynam świrować szukając usilnie wszelkich informacji w tej kwestii. Po krótce może coś o sobie...mam 30 lat staramy się o pierwsze dziecko i tak już trzeci roczek leci bezskutecznej walki...mąż ma wyniki dobre, ja rok temu miałam HSG, przeszłam stymulacje z Clo (3cykle) i doopa
od wczoraj biorę Clo w pn. podglądanie pęcholi w środe liczę na IUI, zbytnio sie nie nastawiam bo mam świadomość że rzaddki za pierwszym razem wychodzi.

Podziel się: