Oj dziewczynki gęsta atmosfera się zrobiła;-) Blueskye odpuść Jane, przypomnę, że ona zaszła w ciążę naturalnie, w między czasie była bardzo aktywna fizycznie, nawet przebiegła maraton nie wiedząc, że jest w ciąży, w końcu przygotowywała się do IUI, nie liczyła na naturalsa. Myślę, że nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. Ja też mam dylemat z farbowaniem bo nie wiem czy IUI się udała, zwłaszcza, że to już czwarte podejście i moje nadzieje i szanse maleją z dnia na dzień :-( A skoro pytamy i po poradach nie robimy tego to chyba dobrze, prawda? Od tego jest forum. Ten temat jeszcze nie raz będzie się przewijał. Kiedyś Smerfeta pytała czy można sushi i jakoś nikt jej wtedy nie ochrzanił :-);-)
Ja kiedyś pytałam o pedicure z urządzeniem do masażu z jakimiś tam falami i też uzyskałam odpowiedź. Ktoś wspominał o surowym mięsie i serach pleśniowych, teraz jesteśmy mądrzejsze o tą wiedzę. Tak więc pomagajmy sobie wzajemnie nie kłócąc się dziewczynki. Czasami dla kogoś odpowiedź jest oczywista ale skoro ktoś pyta to znaczy, że tego nie wie albo nie jest pewien. Moim zdaniem lepiej 5 razy zapytać niż raz zrobić coś źle