reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Sie Blue nie nerwuj:szok:
Wiekszosc z nas przeszła drogę przez piekło, zeby mieć dziecko. Tabuny lekarzy, ogromny stres każdego miesiąca, poronienia, stymulacje i inne metody nie obojętne dla zdrowia i na koniec kasa.
Moze nie dla każdego ciąża była tak bardzo okupiona i nie dociera do niego, ze to CUD.

Poza tym za chwile możemy mieć modę rodem z Ameryki. Gdzie jak kobiety zachodzą w ciaze przechodzą na dietę i zwiększają trening na siłowni, a potem mdleja na potęgę i trafiają do szpitala, bo organizm jest skrajnie wycienczony.
I druga moda czyli cesarka nie pózniej niż w 8 miesiącu, bo potem najbardziej sie tyje i największe prawdopodobieństwo rozstepow.

No mnie takie rzeczy tez ruszają, ale przecież każdego wolna wola.

chyba właśnie dziewczyny .... do mnie to nie dociera ale nie będę już denerwować przyszłych mam będę siedzieć na dupsku... :tak:
enni masz wyniki cytologi?? ładna tempka;-)

jane dopiero o 17 mam dzwonieć, ale nie wiem czy dzwonić i zowu się kompromitować bo co tydzień dzwonie:) albo poczekam jak sami zadzwonią że coś jest nie tak:)
No tempka dzisiaj skoczyła, ale rano obudziłam się mokrutka, tak mi było gorąco, słoneczko jak wstaje to świeci mi prosto w okno i nie wiem czy przez to że mi tak gorąco było to tempka taka wysoka?:)
Jane mówię Ci poczujesz że jesteś w ciąży dopiero jak maleństwo zacznie się ruszać:):)

enni nie przejmuj się, że dzwonisz już któryś raz ... przecież to twoje wyniki. Co do tempki to ciężko stwierdzić... zobaczysz co jutro będzie.

moja beta dzisiejsza 1741

smerfeta on wlasnie nawet skierowania do poradni mi nie chcial wypisac bo stwierdzil ze nie ma podstaw a pokazywalam mu nasze wyniki mial takie pismo od naszego prowadzacego dlatego pojde do tego kierownika

Piękna beta, ciekawe czy ja się jeszcze kiedyś doczekam...?:)już zaczynam w to wątpic, ale jak już mówiłam świat się nie zawali bo jedną latorośl juz mam:) Dzisiaj idę z małym do psychologa, ciekawe czy następna nawiedzona baba będzie heheh
Zadzwonie dzisiaj do tego gina ale jak nie będzie miał to go chyba rozwale!!:)
Wracając do dzieci to jak wychodziłam ze szpitala po porodzie powiedziałąm tak"już mnie tu więcej nie zobaczycie, nie chce już dzieci i nie chce rodzić" i Bóg mnie chyba za te słowa pokarał;)

oj gorąco się zrobiło u tu na forum i u mnie za oknem :tak: dziewczyny zobaczycie, że każdej z nas się uda jednej szybciej innej troszkę dłużej ale się uda:tak:
JANE piękna beta :-)
KWIATUSZEK ja Ci powiem ile mnie kosztowało znaleźć dobrego gin. masakra :wściekła/y: ale w końcu znalazłam, co prawda prywatnie ale jestem mega zadowolona z niego :tak:

reklama
Asita u mnie tez gorąco a ja musze w robocie siedzieć wrrrrrrrr:))))) Wczoraj była niedziele czyli wolne, chciałam wystawić dupsko na słone i co??? słoneczko niby było ale takie jakieś zamglone że nie było sensu sie opalać, a dzisiaj juz nici z tego. Zostało mi 5 dni urlopu, wszystko wybrałam na lekarza i ani ciązy ani wakacji:)

Do góry