reklama
nati35
Fanka BB :)
Witam się i ja miało być słoneczko a są chmury...
Znowu nie mam neta w chacie!!!!! To jest jakiś obłęd!!! Dzwoniłam mieli przyjechać i znów olali
Asita i nie taki diałeł straszny co??, dobrze,że Twojemu m poprawiły się wyniki
Znowu nie mam neta w chacie!!!!! To jest jakiś obłęd!!! Dzwoniłam mieli przyjechać i znów olali
Asita i nie taki diałeł straszny co??, dobrze,że Twojemu m poprawiły się wyniki
SMERFETA to można powiedzieć, ze jedziemy na tym samym wózku, a miałaś już IUI robione???
KASIK81 i takie podejście rozumiem
NATI35 no nie taki straszny naprawdę jest taka dumna z męża i na dodatek stwierdził po tym jak lekarz powiedział mu, że palenie ma duży wpływ na ilość plemników, ze od dzisiaj rzuca papierosy definitywnie do czasu kiedy uda się nam zajść w ciążę
KASIK81 i takie podejście rozumiem
NATI35 no nie taki straszny naprawdę jest taka dumna z męża i na dodatek stwierdził po tym jak lekarz powiedział mu, że palenie ma duży wpływ na ilość plemników, ze od dzisiaj rzuca papierosy definitywnie do czasu kiedy uda się nam zajść w ciążę
Ostatnia edycja:
nati35
Mój też pali, a do tego pracyje jako spawacz, więc to też nie służy plemnikom, ale ma stosunkową dużą ilość, więc jest w czym wybierać....ale jak narazie nic z tego nie wychodzi:-(
nati35
Pole a sięgnęłaś kiedyś książki Larssona Stiega, z seri millenium??? Superasko pisze i trzyma w napięciu do samego końca!!!! Tak samo Robert Crais dobry kryminał
No a mój M nigdy nie palił i raczej nie pije a plemników miał mało i słabe. Ale zabieg na żylaki powróżka pomógł i teraz jest ok ale i tak ciaży nie ma. No niestety teraz to u mnie wyszło że sa problemy bo u niego jest dużo i dobrej jakości plemniczków.
smerfeta
Asita, miałam dwie iui, ostatnia 19 stycznia i od tamtego czasu ciągle coś się nie składa na kolejną :-(
Pole, Twoja firma przyjęła Cię na nowo do pracy? no i jak "hotel"? wysprzątany?
Kasik36, z sanepidem uporałaś się już, czy dalej gnębią?
Pole, Twoja firma przyjęła Cię na nowo do pracy? no i jak "hotel"? wysprzątany?
Kasik36, z sanepidem uporałaś się już, czy dalej gnębią?
reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Kwiatuszek bardzo dobrze Smerfeta prawi, najpierw masz dostac skierowanie do poradni genetycznej, bo lekarz pierwszego kontaktu nie moze Ci kariotypow wypisać.
Nati od Larssona zaczęłam przygodę z literatura szwedzka, kurcze, ale to było lata temu...nawet potem pojechałam do Stokholmu...śladami Salander Filmy wszystkich produkcji zaliczylam tyż
Kasik ja tam uważam, ze Nesbo jest lepszy, moze norweska dusza bardziej mroczna
Mnie Larsson zbyt męczył wewnętrznymi sprawami Szwecji. Polityka, wewnętrzne tarcia, elementy gry środowisk mi obcych. Moze dla autochtona ok, ale dla mnie niekoniecznie. A Moze niedostatek intelektu.
Kwiatuszek bardzo dobrze Smerfeta prawi, najpierw masz dostac skierowanie do poradni genetycznej, bo lekarz pierwszego kontaktu nie moze Ci kariotypow wypisać.
Nati od Larssona zaczęłam przygodę z literatura szwedzka, kurcze, ale to było lata temu...nawet potem pojechałam do Stokholmu...śladami Salander Filmy wszystkich produkcji zaliczylam tyż
Kasik ja tam uważam, ze Nesbo jest lepszy, moze norweska dusza bardziej mroczna
Mnie Larsson zbyt męczył wewnętrznymi sprawami Szwecji. Polityka, wewnętrzne tarcia, elementy gry środowisk mi obcych. Moze dla autochtona ok, ale dla mnie niekoniecznie. A Moze niedostatek intelektu.
Podziel się: