reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole - dziękuję za propozycje książek, niestety Potem ani Siostry nie mają w mojej bibliotece :wściekła/y:, muszę poszukać gdzie indziej. Pożyczyłam sobie Tess Gerritsen - Bez skrupułów, mam nadzieję że będzie wciągająca :tak:

Jane - ja lubię się wygrzać na słońcu, ale nie opalałabym się ani nie smarowała balsamami brązującymi dla dobra maleństwa.

Kasik36 - też dostałam info w sprawie programu.

reklama
hej!!!!witam się po kilkudniowej przerwie....
Jene...według mnie ........................to odpuść sobie z tym balsamem brązującym//////,czy opalenizna jest najważniejsza??i brązowy odcień skóry???????:sorry2:,bo według mnie NIE!!!!!!!!!!!!!Ja,jakbym była na twoim miejsu to słońca i balsamów brązujących bym unikała.....SERIOOOOO!!!!!!!!!!ale to moje zdanie!!
Kobietki,mój maż ,ma badanie nasienia.................chodzi o badanie ogólne,o ruch plemników itd.................,a,ja juz cała w stresie!!!!!!!!!!!24 czerwac jedziemy do Warszawy do androloga z wynikiem.........

kasica wyobraź sobie, że dla mnie też nie jest najważniejsza opalenizna... planowałam się opalać zanim jeszcze się dowiedziałam o ciąży.... po prostu zadałam pytanie...nie znam się na wszystkim a że czasy się zmieniają i jak kiedyś włosów nie można było farbować w ciąży to teraz są bezpieczne farby....ciąża to nie choroba:-p

kciuki za wynik m&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Jane Oczywiscie ciąża to nie choroba, ale chyba miałas problemy, zeby w nią zajść stad Twoja obecność na tym wątku, prawda?
Tak samo jak reszta dziewczyn, ktore jesli by trzeba było pewnie leżały by plackiem przez 9 miesięcy, jadły tylko ryż i uzywaly tylko pasty do zębów z kosmetyków.
Więc sie nie dziw skoro Ty fokusujesz sie na tym czy możesz biegać i sie opalac, ze dziewczyny tak na to patrzą.

ok pole masz rację tylko ja się czuję bardzo dobrze jak na razie i jakoś nie umiem się przestawić tak z dnia na dzień, że mam się oszczędzać (choć myślałam dokładnie tak jak piszesz zanim się udało, że mogłabym całe 9 miesięcy leżeć plackiem jak będzie trzeba... i dalej bym to zrobiła) ... a poza tym, cały czas sobie powtarzam że to, że było ciężko zajść nie oznacza, że teraz też będzie ciężko... przynajmniej taką mam nadzieję.. a tak poza tym to i tak siedzę na tyłku prawie cały czas:-p

a tak jeszcze poza tematem to wiedzę, że to co sobie myślałam przed zajściem, że będę teraz czuła, myślała i jak się zachowywała troszkę różni się od rzeczywistości i widzę, że niczego nie można sobie zaplanować i myśleć, że tak właśnie będzie...

a tak wogóle to hej:)
u nas piękna pogoda
idę zjeść śniadanko

kasik jak tempka dziś?
enni widziałam, że u Ciebie jakieś dziwy się dziej... nie mam pojęcia o co kaman??

I bardzo dobrze, ze sie tak czujesz. Nic sie nie martw jeszcze ciężkie chwile przyjdą i poczujesz trudy ciazy, Choc mam nadzieje, ze umiarkowane...

dzięki pole
sorry dziewczyny... chyba jednak zdziwiałam za bardzo:-p już przestaję... zjem ładnie śniadanko i się relaksuję:tak:

reklama
Jane tempkę zaraz uzupełnię a jest 36,9 czyli tak jak cały czas ale już czuję, że piersi robią się miękkie więc nic z tego:-( A co do farbowania włosów to rozmawiałam z fryzjerem i mówi, że w moim przypadku (z szatynki na blondynkę) niestety farby bez amoniaku (bo to jest główny problem) nie wchodzą w grę, nie dadzą rady aż tak bardzo rozjaśnić. No i mam dylemat bo w czwartek czyli w dniu testowania mam umówione farbowanie. Do tego fryzjera czeka się bardzo długo i nie bardzo mogę przełożyć. Zadzwonię jutro zapytam czy się uda ale czarno to widzę. Zresztą wydaje mi się, że i tak nic z tego nie wyszło więc nie powinnam się martwić ale wolę dmuchać na zimne i nie wyrzycać później sobie, że włosy były ważniejsze. A co do balsamów brązujących to chyba są też takie, które zawierają naturalne składniki z orzecha czy z czegoś tam, nie wszystkie to chemia. Tak więc skoro takie są to dlaczego nie skorzystać, to przecież nic złego:zawstydzona/y: Ja profilaktycznie przed każdą IUI chodzę do solarium bo lato z białymi nogami mnie przeraża ;-):-D Ale tak jak mówicie jak by trzeba było to leżałabym plackiem z odrostami i białymi nogami 9 miesięcy :tak:

Idę posiedzieć na słoneczku, kawusię wypić , nowy Twój styl poczytać :-) Miłej niedzieli dziewczynki :-)

Do góry