reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole - dziękuję za propozycje książek, niestety Potem ani Siostry nie mają w mojej bibliotece :wściekła/y:, muszę poszukać gdzie indziej. Pożyczyłam sobie Tess Gerritsen - Bez skrupułów, mam nadzieję że będzie wciągająca :tak:

Jane - ja lubię się wygrzać na słońcu, ale nie opalałabym się ani nie smarowała balsamami brązującymi dla dobra maleństwa.

Kasik36 - też dostałam info w sprawie programu.

reklama
hej!!!!witam się po kilkudniowej przerwie....
Jene...według mnie ........................to odpuść sobie z tym balsamem brązującym//////,czy opalenizna jest najważniejsza??i brązowy odcień skóry???????:sorry2:,bo według mnie NIE!!!!!!!!!!!!!Ja,jakbym była na twoim miejsu to słońca i balsamów brązujących bym unikała.....SERIOOOOO!!!!!!!!!!ale to moje zdanie!!
Kobietki,mój maż ,ma badanie nasienia.................chodzi o badanie ogólne,o ruch plemników itd.................,a,ja juz cała w stresie!!!!!!!!!!!24 czerwac jedziemy do Warszawy do androloga z wynikiem.........

kasica wyobraź sobie, że dla mnie też nie jest najważniejsza opalenizna... planowałam się opalać zanim jeszcze się dowiedziałam o ciąży.... po prostu zadałam pytanie...nie znam się na wszystkim a że czasy się zmieniają i jak kiedyś włosów nie można było farbować w ciąży to teraz są bezpieczne farby....ciąża to nie choroba:-p

kciuki za wynik m&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Jane Oczywiscie ciąża to nie choroba, ale chyba miałas problemy, zeby w nią zajść stad Twoja obecność na tym wątku, prawda?
Tak samo jak reszta dziewczyn, ktore jesli by trzeba było pewnie leżały by plackiem przez 9 miesięcy, jadły tylko ryż i uzywaly tylko pasty do zębów z kosmetyków.
Więc sie nie dziw skoro Ty fokusujesz sie na tym czy możesz biegać i sie opalac, ze dziewczyny tak na to patrzą.

ok pole masz rację tylko ja się czuję bardzo dobrze jak na razie i jakoś nie umiem się przestawić tak z dnia na dzień, że mam się oszczędzać (choć myślałam dokładnie tak jak piszesz zanim się udało, że mogłabym całe 9 miesięcy leżeć plackiem jak będzie trzeba... i dalej bym to zrobiła) ... a poza tym, cały czas sobie powtarzam że to, że było ciężko zajść nie oznacza, że teraz też będzie ciężko... przynajmniej taką mam nadzieję.. a tak poza tym to i tak siedzę na tyłku prawie cały czas:-p

a tak jeszcze poza tematem to wiedzę, że to co sobie myślałam przed zajściem, że będę teraz czuła, myślała i jak się zachowywała troszkę różni się od rzeczywistości i widzę, że niczego nie można sobie zaplanować i myśleć, że tak właśnie będzie...

a tak wogóle to hej:)
u nas piękna pogoda
idę zjeść śniadanko

kasik jak tempka dziś?
enni widziałam, że u Ciebie jakieś dziwy się dziej... nie mam pojęcia o co kaman??

I bardzo dobrze, ze sie tak czujesz. Nic sie nie martw jeszcze ciężkie chwile przyjdą i poczujesz trudy ciazy, Choc mam nadzieje, ze umiarkowane...

dzięki pole
sorry dziewczyny... chyba jednak zdziwiałam za bardzo:-p już przestaję... zjem ładnie śniadanko i się relaksuję:tak:

reklama
Jane tempkę zaraz uzupełnię a jest 36,9 czyli tak jak cały czas ale już czuję, że piersi robią się miękkie więc nic z tego:-( A co do farbowania włosów to rozmawiałam z fryzjerem i mówi, że w moim przypadku (z szatynki na blondynkę) niestety farby bez amoniaku (bo to jest główny problem) nie wchodzą w grę, nie dadzą rady aż tak bardzo rozjaśnić. No i mam dylemat bo w czwartek czyli w dniu testowania mam umówione farbowanie. Do tego fryzjera czeka się bardzo długo i nie bardzo mogę przełożyć. Zadzwonię jutro zapytam czy się uda ale czarno to widzę. Zresztą wydaje mi się, że i tak nic z tego nie wyszło więc nie powinnam się martwić ale wolę dmuchać na zimne i nie wyrzycać później sobie, że włosy były ważniejsze. A co do balsamów brązujących to chyba są też takie, które zawierają naturalne składniki z orzecha czy z czegoś tam, nie wszystkie to chemia. Tak więc skoro takie są to dlaczego nie skorzystać, to przecież nic złego:zawstydzona/y: Ja profilaktycznie przed każdą IUI chodzę do solarium bo lato z białymi nogami mnie przeraża ;-):-D Ale tak jak mówicie jak by trzeba było to leżałabym plackiem z odrostami i białymi nogami 9 miesięcy :tak:

Idę posiedzieć na słoneczku, kawusię wypić , nowy Twój styl poczytać :-) Miłej niedzieli dziewczynki :-)

Do góry