reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kasik nic nie wiadomo... trzymam kciuki&&&&&&
a co do farb to nie pomogę bo się na tym nie znam za bardzo bo nie farbuję włosów...ale myślałam że są teraz farby bezpieczne dla kobiet w ciąży. Może fryzjer Ci coś poradzi?

reklama
Cześc kobietki:)
jane czyli z moja tempką cos jest nie tak?:( ja się w ogóle na tym nie znam:-) a jeżeli o ciąze to ja w ogóle nie czułam że jestem w ciązy, nawet jak już wiedziałam, dopiero do mnie to dotarło jak poczułam ruchy maleństwa:tak:to zdałam sobie sprawę że naprawdę jestem w ciąży:-D

hej dziewczyny u mnie słonko tylko straszny wiaterek się zrobił :rofl2:
a więc w następnym cyklu będę miała IUI jesli będzie owulka z lewego jajnika bo prawy mam zapchany, jejku jak się cieszę :-D:-D:-D a bo bym zapomniała, mojemu mężowi poprawiło się nasienie nadal ilość poniżej normy ale już niewiele :tak: z 9 mln/ml na 11 mln/ml i ogólna koncentracja z 22,5 mln na 33 mln :-):-):-):-)
życzę miłego popołudnia :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny, czytam Was cały czas, a ze mam L4 i wiekszosc czasu leze, czytam i z mojej aktywnosci fizycznej uprawiam spacering to jestem lekko poddenerwowana pyptaniami czy w ciazy mozna biegac? farbowacz, ze ciaza to nie choroba.....mnie dr powiedział ze nie farbowac, przejsc na spokojny tryb zycia. Jest mi bardzo ciezko, bo zawsze pracowałam na pełym obrotach i na basen i na rower uwielbiam. Ale odpusciłam sobie, bo do pełni szczescia brakuje nam zdrowego bobaska, a tak cieko nam to przychodzia, ze jestem fotowa lezec. Ciaza to nie choroba ale jak przechodzi sie nieudane iui i inv u niektorych przypadkach tozachowujemh sie jakby to byłachoroba i hodujemy swoje fasolki.

ewis widzę, że chodzi ci o moje pytania odnośnie aktywności ale nie można też z góry zakładać, że będzie źle... w ciąży też można utrzymywać aktywność fizyczną ... wiadomo w miarę jak się dobrze czujemy ...a że ja się dobrze czuje stąd moje pytania... szczególnie, że jestem bardzo aktywną osobą. wiadomo, że w squasha grać nie będę i biegać w maratonach ale lekka aktywność jest nawet wskazana.

asita fajnie, że wyniki m się poprawiły:tak:

enni dziwna ta twoja tempka ale co tam się dzieje to pewnie tylko gin Ci powie....

Ostatnia edycja:
Kwiatuszekq a to nie miało być, tak że lekarz pierwszego kontaktu miał wypisać Ci skierowanie do poradni genetycznej, a tam dopiero dostaniesz skierowanie na kariotypy?

Kasik36, Esiek a co możecie fajnego doradzić na ślub/wesele? Mój braciszek za rok żeni się :)
Jane, nie dziwie Ci się, że kombinujesz co możesz a czego Ci nie wolno. Cały czas mówiłam, że będę grała w siatkówkę nawet w ciąży, jednak ciąża pozamaciczna bardzo zmieniła moje poglądy. Teraz nawet bałabym się ciąży bliźniaczej, po prostu byle bezpieczniej donosić... no ale co ja mówię o donoszeniu, skoro póki co nowe buciki do siatkóweczki kupiłam :sorry2::blink: tak jak Elianka, tracę już nadzieję, na szczęście mój mąż jeszcze chce się starać

Pozdrawiam Was staraczki i oczekujące :*

Smerfeta trudno cokolwiek doradzić nie znając pary :-) Co konkretnie Cię interesuje? Mają już salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografa itp? Może pytasz o jakieś atrakcje na ślubie i weselu?

hej dziewczyny :-)
ja wierze, że nam wszystkim się uda mieć bobaska :tak:
martwię się trochę kiedy przystąpię do IUI, bo owulkę muszę mieć tylko z lewego jajnika bo prawy zapchany, modlić sie żeby zabieg nie wypadł w weekend i żeby nasienie męża było OK.... ech chyba w nowym cyklu nie będę miała jeszcze IUI :-(
życzę miłego dnia i proszę się nie poddawać

reklama
Hej

Kasik36 mam na myśli coś ogólnego, czym można dogodzić gościom czy młodym, może jakiś mały myk który by wszystkich miło zaskoczył ;-) Mój brat jeszcze nic nie zarezerwował, gdy przyjadą do PL na urlop to będą załatwiać.

Asita, ja też poluję na owu z lewej strony bo prawego jajowodu nie mam.

Miłego dziewczyny!!!

Do góry