reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
jane miałam robione chyba 3 zdjęcia ale dostałam 2 a hsg miałam robione 29.4.2013 r. na poczatku poprzedniego cyklu, ale ja nie licze na takie szczęście jak miały inne dziewczyny że bo hsg zachodziły, ja na pewno będę wyjątkiem od reguły

edit
a Ty zaszłaś w tym samym cyklu co miałaś robione hsg czy w następnym???

Ostatnia edycja:
reklama
asita ja miałam HSG 25 kwietnia więc prawie w tym samym czasie co ty:-p a zaszłam w pierwszym cyklu po. Ten cykl w którym miałam HSG sobie odpuściliśmy bo gin mi powiedział, że tak będzie lepiej... też myślałam, że nam się nie uda... i w tym cyklu mieliśmy IUI mieć a tu surprise :-D

jane to super :tak: to ja 4 dni po tobie miałam hsg :tak: ja naprawdę nie wierze że się udało bo ja nie mam szczęścia więc nawet się łudzę :no: to by było zbyt piękne :zawstydzona/y:

edit
ja się żegnam, życzę udanego weekendu :-):tak:

Ostatnia edycja:
Ja sie witam:-)
Milego weekendu.
Esiek nie czytałam książki polecanej więc sie skusze;) Pani Tess czytałam dwie książki i za słabe, żebym skusila sie na jeszcze jedna.

Dziewczyny coś słabo trzymałyście kciuki bo kiepsko mi poszło ;-):-):-D No ale mam za swoje, trzeba było się uczyć a nie myśleć o tempkach, pęcherzykach, owulkach itp :-D Jak przeczytałam kilka pierwszych pytań od razu chciałam wyjść, sama łacina, nic nie rozumiałam. Pytań było 40 a ja na początku odpowiedziałam na te, które wiedziałam na 100% czyli na 7 :zawstydzona/y: Resztę metodą eliminacji, dedukcji i losowo zaznaczyłam. Teraz jak sprawdzam (nie wszystkie odpowiedzi pamiętam) to wychodzi mi, że 23 mam dobrze czyli powinnam zaliczyć ale nie wiem czy dobrze pamiętam. Podam Wam przykładowe pytanie: Organem dekoracyjnym Lunaria annua, decydującym o przydatności tej rośliny w suchej florystyce, są: A srebrzyste liście, B fioletowe kwiaty, C suche okrywy kwiatostanów, D blaszkowate przegrody łuszczyn :szok: Nieźle co?

Elianka kiedy miałaś dokładnie IUI, 7 czerwca? Wpiszę Cię na naszą listę tylko popraw mnie jeżeli zła data:
Ewis: 06.06.2013.
Elianka: 07.06.2013.
Kasik36: 08.06.2013.
Nati35: 11.06.2013.

Ostatnia edycja:
Pole - no Tołstoj to to nie jest z pewnością :) Ale te jej 3 ostatnie książki są do pocztania - serio, nie wiem moze czytalas wczesniejsze bo faktycznie byly slabe. !! A ty masz cos do polecenia?

A ja wiem:szok:
Bo ta roślinke to sie chyba judaszowe srebrniki nazywa i wyglada jak srebrne księżyce( luna z łac.).
Ale ja w miarę znam łacine.
Srednio fajny egzamin jak ktoś sie nie uczył:(
Ale zalapiesz sie na zaliczenie na pewno:happy2:
Zreszta od profesjonalistów wymaga sie nazw lacinskich, w każdym razie byłam na kilku wystawach i pokazach florystycznych za granica i tam sie takimi posługują.
A Ty przecież układasz piekne bukiety dla "zwykłych" ludzi.
Bedzie dobrze;)

Ewis no nie oczekiwalam fajerwerków, ale ja lubię thrillery medyczne i tu sie rozczarowalam. Nie wiem w sumie z jakiego były okresu, ale ostatnia, ktora czytałam była z udziałem jakiejs małpy czlekoksztaltnej co machala mieczem...
Jeszcze raz zapytam czy czytałas Nesbo, bo ja długo uznawalam, ze nie bede czytać skoro jest taki popularny, a potem przepadlam. Głownie dlatego, ze inteligentnie pisze i jest przygotowany merytorycznie do tego o czym pisze. Ma tez super prawdziwy język. Pijak mówi jak pijak, dziewczyna pisze pamiętnik jak dziewczyna itd

reklama
A i jeszcze Ann Patchett " Stan zdumienia" powiem szczerze, ze z takim wyrazem twarzy mnie ta książka pod koniec trzymała. Polecam!!!!

Do góry