reklama
nati35
Fanka BB :)
Asita między 2 a 5 dc trzeba zrobić hormony:tsh, fsh, lh, estradiol, prolaktyna, testosteron.
Oczywiście aktualna cytologia, posiew z szyjki macicy, drożność jajników, przeciwciała przeciw plemnikom, badanie aktualne nasienia no i te które oboje z M mieliśmy zrobić HBs-Ag, Anty HCV i Anty HIV. I dopiero wtedy podeszliśmy do I iui w kwietniu. Nie przerażaj się tylko, a zresztą będziecie na pierwszej wizycie, to się wszystkiego dowiecie. Nas prowadzi dr Małek.
Oczywiście aktualna cytologia, posiew z szyjki macicy, drożność jajników, przeciwciała przeciw plemnikom, badanie aktualne nasienia no i te które oboje z M mieliśmy zrobić HBs-Ag, Anty HCV i Anty HIV. I dopiero wtedy podeszliśmy do I iui w kwietniu. Nie przerażaj się tylko, a zresztą będziecie na pierwszej wizycie, to się wszystkiego dowiecie. Nas prowadzi dr Małek.
nati35
Asita mieszkam między P-niem a Lesznem, a pierwsze badania miałam już 5lat temu, ale były małe problemy fin. i zaprzestaliśmy. Od tego roku wzieliśmy się ostro "do roboty"... latka mi lecą...
enni
Asita ja miałam iui w Gamecie w Łodzi prywatnie, teraz chcę podejść na NFZ w poznaniu na Polnej
ladybea wynik dopiero dzisiaj będzie, dzwoniłam do lekarza w zeszłym tygodniu i powiedział że mam dzwonic w piatek bo będzie miał wyniki.
ladybea wynik dopiero dzisiaj będzie, dzwoniłam do lekarza w zeszłym tygodniu i powiedział że mam dzwonic w piatek bo będzie miał wyniki.
kwiatuszekq20
Asita powozenia tak jak nati pisze na 1 wizycie soe dowiecie
nastaw sie na to ze te badania troszke kosztuja
nastaw sie na to ze te badania troszke kosztuja
ladybea
ENNI JAK MOJEJ KOLEŻANCE ŹLE WYSZŁA CYTOLOGIA TO Z LABOLATORIUM DZWONILI DO LEKARZA. BĘDZIE DOBRZE
nati35
Zgadza się, niestety kosztują, ale jak masz zaufanego swojego ginekologa, który Ci przepisze skierowania to niektóre badania można zrobić na NFZ. Mi się tak udało z niektórymi i "parę" złotych w kieszeni:-)
enni
ladybea dzięki za słowa pocieszenia:-)może masz i racje, jak się okaże że wszystko jest oki to odetchnę i z czystym sumieniem rozpocznę nową walkę Na razie walczę z moim kilogramami ale z tą tarczycą jakos waga ciężko schodzi
Esiek
Kasik36 - u mnie tez tendecja spadkowa, nie ma co sie oszukiwac. Moi klienci to w 90% pary, ktore mieszkaja za granica a slub robia w Polsce, w duzej czesci panna mloda to polka, a narzeczony - różnie. Ale slubow jest mniej niz 2-3 lata temu.
Zapomnialam Wam wczoraj napisac- moja klinika jest na liscie tych ktore refunduja in-vitr, wczoraj gin mi powiedzial. Ale szczegolow nie zna, powiedzial tylko ze pula jest taka ze jego zdaniem starczy dla wszystkich.... Cholera wie...
Dziś w nocy przylazła @, czyli od wtoreku GonalF zapodaje i jedziemy z stymulacja i druga IUI...
Zapomnialam Wam wczoraj napisac- moja klinika jest na liscie tych ktore refunduja in-vitr, wczoraj gin mi powiedzial. Ale szczegolow nie zna, powiedzial tylko ze pula jest taka ze jego zdaniem starczy dla wszystkich.... Cholera wie...
Dziś w nocy przylazła @, czyli od wtoreku GonalF zapodaje i jedziemy z stymulacja i druga IUI...
reklama
Esiek - moja klinika też jest i lekarz nam proponował. Powiedział, że zabieg jest w całości finansowany, my mielibyśmy zapłacić "tylko " za leki. Poprzednio cała procedura wyniosła nas 16 tysięcy, nie wiem ile może teraz kosztować "tylko za leki"
Podziel się: