reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kasik ja kupiłam właśnie z dwoma bo jest dokładniejszy :tak: microlife jest z dwoma.
nie masz się co martwić
mnie trochę brzuch pobolewa...

reklama
Hej dziewczyny czy mogę się przyłączyć???
Staram się z mężem o dziecko (intensywnie rok, decyzję o staraniu podjęliśmy 3 lata temu), mój gin. po zbadaniu drożności (prawy jajnik niedrożny, lewy drożny, w lewym torbiel ponad 3cm) i pozostałych badań (tsh i prolaktyna oraz cytologia w normie) skierował mnie do kliniki Invi-med w Poznaniu na IUI
mój mąż ma poniżej normy ilość plemników koncentr. plemników 9 mln/ml (norma >/= 15mln/ml) - całkow. liczba plemników 22,5 mln (norma >/= 39mln) wczoraj byliśmy w tej klinice aby mąż oddał nasienie do badania i w sobotę jedziemy na pierwszą konsultację
zastanawiam sie czy od razu zrobią mi IUI w następnym cyklu czy skierują mnie jeszcze na badania??? widzę, ze wy już miałyście IUI i jesteście bardziej doświadczone, a może któraś tez była w tej klinice???

Enni wysłałam Ci link na priv na enpr ale u mnie nie ma co jeszcze patrzeć, tempkę mierzę od 3 dni i jest stała ;-) pierwszy pomiar wyższy ale wieczorny więc niemiarodajny:-(

A ja zamiast przygotowywać się do egaminu to o tempce myślę ;-):-D Trzymajcie kciuki od 12 do 14. Lecę, odezwę się po 16.

Ostatnia edycja:
Dziekuję kasik :-)od nowego cyklu już nie będę śledzić Twojego wykresu boo tempka nie będzie spadać;:) czego Ci zycze;-)
Asita witaj, pewnie że możesz się dołączyć, chociaż lepiej jakbys nie musiała:) Wydaje mi się że na pewni dostaniesz jeszcze jakieś badania, estradiol,fsh,....i tym podobne które przeważnie robi sie między 2 a 5 dc, pewnie posiew z pochwy też trzeba będzie zrobić, chociazby na chlamydie. Dziewczyny tutaj więcej się znają niż ja i na pewno duzo Ci powiedzą

Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było... jakoś tak chyba dojrzałam do myśli, że nigdy nie zajdę w ciążę. Odpuściłam. Mój maż nie - więc tydzień temu miałam czwartą IUI.

Wyjątkowo źle się czuję tym razem :/ Od luteiny ciągle mi gorzko w ustach, ciągle się czuje jak na kacu i boli mnie brzuch. I to od 5 dnia po zabiegu, chyba mi lekarz coś tam uszkodził w środku :( Pewnie mąż mnie zagoni do kliniki jeszcze ze dwa razy i wreszcie pójdziemy do OAO.

Poczytam Was troszkę - komuś się udało jak mnie nie było..? Mam nadzieję, że tak. Buziaki!

Witam się i ja:) Pogodę mam w kratkę, nic mi się niechce i czekam z niecierpliwością na koniec pracy....

Kasik
POWODZENIA na egzaminie!!!!&&&&&

Enni
nie martw się na zapas, daj znać co i jak!

Witaj Asita, ja miałam w ten wtorek trzecią iui. U kogo byłaś??

nati35 konsultacje w klinice w Poznaniu z lekarzem mam w sobotę nie powiedziano mi jak się nazywa :-( wcześniej chodziłam do gin. w Wolsztynie Janusz Hawełka a Ty skąd jesteś??? a kiedy trafiłaś do kliniki??? jakieś badania zrobili Ci przez IUI??? ja jestem w tym temacie zielona :(

reklama
Do góry