reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam się dziewczynki :-) U mnie dzisiaj dziwna pogoda, temperatura wysoka bo 22 stopnie już o tej porze ale słońca brak i zanosi się na deszcz, tak więc bez kawusi ani rusz ;-)

Enni trzymam kciuki za wynik, będzie dobrze, zobaczysz :-) Kota nie ma - myszy harcują :-D;-):-D Wiesz ja przy IV IUI też poczułam silny ból, takie ukucie, gin powiedział, że mogę plamić czyli coś musiał mi naruszyć ale nie plamiłam:zawstydzona/y: W ogóle mam jakoś dziwnie teraz bo biorę luteinę i nie mam "gipsowego odlewu pochwy" (zapożyczone od Pole;-)) jak zawsze, tylko troszkę ze mnie wychodzi. Poprzednio czułam, że ciągle mam mokro, zmieniałam wkładkę za wkładką a teraz spokojnie między 1 a drugą tabletką (biorę 3 razy dziennie) mogłabym nie zmieniać. Nie wiem czy to dobrze czy źle:zawstydzona/y:

Jane i inne specjalistki od tempki - trzeci dzień z rzędu mam 36,9, może termometr się zepsuł? W sumie nowy jest ale jak wszystko może szwankuje?

reklama
jane cosik kumam:-) czyli najprawdopodobnej wychodzi na to że miałam owulacje ale nie wiem który skok:) Tak coś mi sie wydaje że ten pierwszy, bo wtedy czułam mega jajnik i zaczęły mnie piersi boleć, kurde ciężko bez monitoringu:-) Ten dzień przed pierwszym skokiem też działalismy:) a tak w ogóle kiedy idziesz do lekarza zaobaczyć maluszka?:)

kasik hehehe dobry tekst "gipsowy odlew" ale się uśmiałam:)
tak jak ja miałam takie ukłucie, a jak patrzałam to ten cewnik był dosyć ostro zakończony. Wiesz kasik co do sluzu to ja Ci nie pomogę bo ja mam z nim problemy, szczerze to nie pamiętam kiedy miałam "powódź sluzu" nie nosze nawet wkładek, po całym dniu nie mam ani sladu na majtakach po śluzie, dobrze że prze sexem jakoś się nawilża:-D

kasik nie koniecznie to coś dziwnego, poprostu masz stałą temp... a masz jedno czy dwa miejsca po przecinku?
zmierz sobie wieczorem tempkę albo pod pachą i zobacz co pokaże... jak dalej 36,9 to wtedy będzie dziwne:-p
co do upławów po luce to nie wiem ... bo już dawno nie brałam ale ja w tym cyklu jeszcze przed testem miałam taki gęsty lepki śluz....

enni napisałam ci pod wykresem info

Ostatnia edycja:
Jane mam 1 miejsce po przecinku :-( Może kupię taki co ma 2? Sprawdzę go wieczorem, pierwszego dnia sprawdziłam o 22 to była wyższa ale może popsuł się później. Widzę u Ciebie, że masz codziennie inną tempkę dlatego mnie to zaniepokoiło u mnie ale rzeczywiście Ty masz 2 miejsca po przecinku i różnice czasami setne więc może wszystko jest u mnie ok :-)

Enni ja odkąd odstawiłam tabletki anty, czyli prawie od 3 lat ze śluzem mam ok, podczas owu jest więcej a tak to umiarkowanie. Ale po luteinie zawsze miałam powódź a teraz tylko mała mżawka ;-) Popatrzyłam sobie na Twój wykres ale nie bardzo jeszcze umiem go interpretować, jestem początkująca;-) A dlaczego masz być wredna?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry