reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dzięki jane, jutro sie wyjasni...:-)nie wiem co sie dzieje bolały mnie cycki od niedzieli, dzisiaj przestały, zawsze mnie dłużej bolały.Po tej 2 miesięcznej stymulacji jakis inny mam ten cykl

WITAM SIĘ I JA,
KATE36 DZIEKUJĘ ZA PAMIĘĆ, TO RZECZYWIŚCIE MIŁE JAK KTOŚ MYŚLI. BYŁAM 10.06 NA PODGLĄDANIU I PĘCHERZYK MIAŁ 17MM. PANI DR WE WTOREK 11.06 ZADZWONIŁA DO LEKARZA, KTÓRY MIAŁ ROBIĆ IUI NA WIZYTĘ. WE WTOREK PĘCHERZYK MIAŁ 17MM, WIĘC MIAŁAM SIĘ Z NIM SPOTKAĆ W ŚRODĘ. WCZORAJ 12.06 WZIĘŁAM DO NIEGO WYNIKI MĘŻA I POWIEDZIAŁ, ŻE Z TAKIMI WYNIKAMI I TAK BY NIE ZROBIŁ IUI, A PĘCHERZYK (JEGO ZDANIEM) BYŁ DZIWNY I SPŁASZCZONY. JA PODOBNIE JAK DAGNA DAJĘ SOBIE SPOKÓJ NA JAKIŚ CZAS. CHCĘ TROCHĘ ODPOCZĄĆ I ZROBIĘ ŚWIEŻE BADANIA. A ZA CIEBIE KATE BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI.
BĘDĘ DO WAS ZAGLĄDAĆ. TYLE DOBREGO SIĘ TU OSTATNIO DZIEJE, NO I JESTEŚCIE SKARBNICĄ WIEDZY.
:tak:
WSZYSTKIM CZEKAJĄCYM ŻYCZĘ ZEBY CZAS SZYBKO PŁYNĄŁ, POZYTYWNYCH WYNIKÓW I WIELE SZCZĘŚCIA :tak:
DAGNA ŁĄCZĘ SIĘ Z TOBĄ. JAKOŚ OSTATNIO ZMIERZAMY TĄ SAMĄ (W KAŻDYM RAZIE PODOBNĄ) DROGĄ :eek:

Jestem już po pierwszym egzaminie :-) W sumie nie było tak źle bo do opisania, narysowania i wyliczenia kosztów był bukiet ślubny okrągły ale kwiaty i zieleń była po łacinie. Trudno powiedzieć jak mi poszło, napisałam wszystko ale jak podejdzie osoba sprawdzająca nie wiadomo, równie dobrze może być 100% jak i 10%;-) Dzięki za kciukasy, pamiętajcie o mnie też jutro o 12, tym razem test więc będę strzelać :-D

Ladybea szkoda, że tak wyszło, przykro mi ale może jak odpuścisz to zdarzy się naturals? Tego Ci życzę z całego serca.

Enni trzymam kciuki za wynik cytologii.

kasik36 - fajnie brzmią te Twoje studia. Ja zajmuje sie slubami więc dla mnie ciekawy temat!

Pole
- ksiazki Rosamund Lupton są mega dobre! Ja czekam z utesknieniem na kolejna choc z tego co wiem na razie nic sie nie kroi. Jak lubisz czytac to w tym klimacie polecam Ci np. "Bez śladu" Linwood Barclay, o ile jeszcze nie czytalas :)
Ja obecnie czytam nowa ksiazke tess gerritssen bo takie lekkie ksiazki tez lubie!

Pozdorwienia dziewczyny, weekend idzie !!!!!!!!!!!!!! ( dla mnie pracujacy ;/ )

Esiek zdradź coś więcej jeśli możesz. Ja też mam trochę wspólnego ze ślubami i weselami, oprócz kwiaciarni jestem też konsultantem ślubnym i zajmuję się organizacją wesel w naszej restauracji :-) Czyli Ty tak jak ja weekendy masz pracujące a w tygodniu luźniej. Dla wyjaśnienia to nie studia tylko szkoła policealna, trochę się cofnęłam w edukacji ale darmowa była więc skorzystałam ;-):-D:-)

kasik36 zatem ja się zajmuję dokładnie tym co ty :) Tylko, że nie w jednej restauracji ale ogólnie :) jest to moja praca od 5 lat, jako zajęcie dodatkowe - pracuję także zawodowo w innej branży.

reklama
kwiatuszek przykro mi :-(
po pracy byłam na lodach z kupmelą i super było taki luzik i piękne słoneczko:tak:

powiedzieliśmy rodzicom:-) teściowa prawie się popłakała

kasik a nie mówiłam że ich rozmieciesz :-p
idę jakiś film zapodać

Do góry