reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dzięki jane, jutro sie wyjasni...:-)nie wiem co sie dzieje bolały mnie cycki od niedzieli, dzisiaj przestały, zawsze mnie dłużej bolały.Po tej 2 miesięcznej stymulacji jakis inny mam ten cykl

WITAM SIĘ I JA,
KATE36 DZIEKUJĘ ZA PAMIĘĆ, TO RZECZYWIŚCIE MIŁE JAK KTOŚ MYŚLI. BYŁAM 10.06 NA PODGLĄDANIU I PĘCHERZYK MIAŁ 17MM. PANI DR WE WTOREK 11.06 ZADZWONIŁA DO LEKARZA, KTÓRY MIAŁ ROBIĆ IUI NA WIZYTĘ. WE WTOREK PĘCHERZYK MIAŁ 17MM, WIĘC MIAŁAM SIĘ Z NIM SPOTKAĆ W ŚRODĘ. WCZORAJ 12.06 WZIĘŁAM DO NIEGO WYNIKI MĘŻA I POWIEDZIAŁ, ŻE Z TAKIMI WYNIKAMI I TAK BY NIE ZROBIŁ IUI, A PĘCHERZYK (JEGO ZDANIEM) BYŁ DZIWNY I SPŁASZCZONY. JA PODOBNIE JAK DAGNA DAJĘ SOBIE SPOKÓJ NA JAKIŚ CZAS. CHCĘ TROCHĘ ODPOCZĄĆ I ZROBIĘ ŚWIEŻE BADANIA. A ZA CIEBIE KATE BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI.
BĘDĘ DO WAS ZAGLĄDAĆ. TYLE DOBREGO SIĘ TU OSTATNIO DZIEJE, NO I JESTEŚCIE SKARBNICĄ WIEDZY.
:tak:
WSZYSTKIM CZEKAJĄCYM ŻYCZĘ ZEBY CZAS SZYBKO PŁYNĄŁ, POZYTYWNYCH WYNIKÓW I WIELE SZCZĘŚCIA :tak:
DAGNA ŁĄCZĘ SIĘ Z TOBĄ. JAKOŚ OSTATNIO ZMIERZAMY TĄ SAMĄ (W KAŻDYM RAZIE PODOBNĄ) DROGĄ :eek:

Jestem już po pierwszym egzaminie :-) W sumie nie było tak źle bo do opisania, narysowania i wyliczenia kosztów był bukiet ślubny okrągły ale kwiaty i zieleń była po łacinie. Trudno powiedzieć jak mi poszło, napisałam wszystko ale jak podejdzie osoba sprawdzająca nie wiadomo, równie dobrze może być 100% jak i 10%;-) Dzięki za kciukasy, pamiętajcie o mnie też jutro o 12, tym razem test więc będę strzelać :-D

Ladybea szkoda, że tak wyszło, przykro mi ale może jak odpuścisz to zdarzy się naturals? Tego Ci życzę z całego serca.

Enni trzymam kciuki za wynik cytologii.

kasik36 - fajnie brzmią te Twoje studia. Ja zajmuje sie slubami więc dla mnie ciekawy temat!

Pole
- ksiazki Rosamund Lupton są mega dobre! Ja czekam z utesknieniem na kolejna choc z tego co wiem na razie nic sie nie kroi. Jak lubisz czytac to w tym klimacie polecam Ci np. "Bez śladu" Linwood Barclay, o ile jeszcze nie czytalas :)
Ja obecnie czytam nowa ksiazke tess gerritssen bo takie lekkie ksiazki tez lubie!

Pozdorwienia dziewczyny, weekend idzie !!!!!!!!!!!!!! ( dla mnie pracujacy ;/ )

Esiek zdradź coś więcej jeśli możesz. Ja też mam trochę wspólnego ze ślubami i weselami, oprócz kwiaciarni jestem też konsultantem ślubnym i zajmuję się organizacją wesel w naszej restauracji :-) Czyli Ty tak jak ja weekendy masz pracujące a w tygodniu luźniej. Dla wyjaśnienia to nie studia tylko szkoła policealna, trochę się cofnęłam w edukacji ale darmowa była więc skorzystałam ;-):-D:-)

kasik36 zatem ja się zajmuję dokładnie tym co ty :) Tylko, że nie w jednej restauracji ale ogólnie :) jest to moja praca od 5 lat, jako zajęcie dodatkowe - pracuję także zawodowo w innej branży.

reklama
kwiatuszek przykro mi :-(
po pracy byłam na lodach z kupmelą i super było taki luzik i piękne słoneczko:tak:

powiedzieliśmy rodzicom:-) teściowa prawie się popłakała

kasik a nie mówiłam że ich rozmieciesz :-p
idę jakiś film zapodać

Do góry