reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
GizaS, a może Ty wcale nie masz tej endometriozy? bo tak na prawdę oprócz tej z wątpliwego pochodzenia torbieli sprzed 4 lat to przecież nic się u Ciebie nie działo prawda? Moja kumpela cały czas buja się z endometriozą - to torbiel, to polip, wielkie bóle przy @ i przede wszystkim ciągle podwyższony marker Ca125.
Teraz miałam 2 cykle z Gonalem, a to jest "dopiero" moja druga torbiel. Pierwsza była po clo (6 cm) a druga teraz po Gonalu. Wcześniej zawsze pęcherzyki mi pękały

reklama
Smerfeta do 20 to krótko, zwykle pracuje do 23 albo i dłużej, ehh co zrobić
Gizas fajnie że się odezwałaś, kurde wychodzi na to że znowu coś spaprali :wściekła/y: I co teraz planujesz po wchłonięciu torbieli? podejście do ivf czy laparo? Może ten lekarz niepotrzebnie przerwał ci tą stymulację do ivf, pobrali by pęcherzyki mimo torbielki :baffled:

pełna wszystkiego naj z okazji rocznicy
gizas masarka jakaś.... dlaczego on wogóle dał di dupka przed owulacją??? \
enni ja to pytanie zadawałam sobie za każdym razem jak @ przychodziła... tyle jest rodzin które zaniedbują dzieci... nie chcą ich a je mają a my bardzo chcemy nie możemy...
smerfeta ja się nie znam ale może gizas ma rację...może warto to sprawdzić??

Enni masz absolutną rację!!!!
Smerfeta na monicie w poniedz. po południu był pęchol 2,21mm, a o 8 rano we wtorek płyn po pękniętym.
Gizas nawetsobie nie wyobrażam tego co czujesz:-(, to jest normalnie brakuje mi słów:-(....Ale trzymaj się kobieto, będzie dobrze....MUSI być dobrze!!!!!!, człowiek nie może mieć wiecznie pod górkę!!!!:angry:

Cześć dziewczyny...czytam na bieżąco, ale juz jakoś nie mam weny sie udzielać...

Jane: gratuluje babelka;) trzymam kciuki za dużo bete:)

Gizas: ty masz kobieto pecha z lekarzami i w ogóle...przykro mi...

Smerfeta: torbiele to okropienstwo...mam nadzieje ze następny cykl będzie bardziej owocny.

Ja zawieszam starania, na czas nieokreślony. Ale zostaje tu z Wami i bede czytać na bieżąco;)

Czy mam endo czy nie to temat nie do ogarnięcia, no chyba że laparo któremu się nie poddam:eek:
Jedno jest pewne mam pecha do lekarzy na całej linii, od początku do końca:zawstydzona/y: I nie ważne czy to zwykły lekarz, czy dr czy prof, każda wizyta była prywatnie, 3 kliniki niepłodności, ja się pytam ile można:baffled:
A dlaczego dupka przed owu, no miało być po owu ale dr nie pomyślał 9 ja też nie ale ja nie od tego jestem) choć mówiłam że mam długie cykle to kazał brać od 16 dc dupka, a 21 miałam scratching endo i akurat wtedy była owu więc dr nie może się tego wyprzeć, jak robił usg to powiedział "dzwine" a ja na to co ? mówię że mam chyab owu bo mnie jajnik kuje od rana a on że tak to jest owu, Pewnie już wtedy wiedział ze może być coś na rzeczy:szok: a jednak nie kazał przychjechac na wizytę 2 dc tylko dopiero 6 po pięciu zastrzykach za 2000 zł:wściekła/y: A ja nie wiedziałam że z tego może być az tak duży problem:zawstydzona/y:

reklama
Do góry