reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
GizaS, a może Ty wcale nie masz tej endometriozy? bo tak na prawdę oprócz tej z wątpliwego pochodzenia torbieli sprzed 4 lat to przecież nic się u Ciebie nie działo prawda? Moja kumpela cały czas buja się z endometriozą - to torbiel, to polip, wielkie bóle przy @ i przede wszystkim ciągle podwyższony marker Ca125.
Teraz miałam 2 cykle z Gonalem, a to jest "dopiero" moja druga torbiel. Pierwsza była po clo (6 cm) a druga teraz po Gonalu. Wcześniej zawsze pęcherzyki mi pękały

reklama
Smerfeta do 20 to krótko, zwykle pracuje do 23 albo i dłużej, ehh co zrobić
Gizas fajnie że się odezwałaś, kurde wychodzi na to że znowu coś spaprali :wściekła/y: I co teraz planujesz po wchłonięciu torbieli? podejście do ivf czy laparo? Może ten lekarz niepotrzebnie przerwał ci tą stymulację do ivf, pobrali by pęcherzyki mimo torbielki :baffled:

pełna wszystkiego naj z okazji rocznicy
gizas masarka jakaś.... dlaczego on wogóle dał di dupka przed owulacją??? \
enni ja to pytanie zadawałam sobie za każdym razem jak @ przychodziła... tyle jest rodzin które zaniedbują dzieci... nie chcą ich a je mają a my bardzo chcemy nie możemy...
smerfeta ja się nie znam ale może gizas ma rację...może warto to sprawdzić??

Enni masz absolutną rację!!!!
Smerfeta na monicie w poniedz. po południu był pęchol 2,21mm, a o 8 rano we wtorek płyn po pękniętym.
Gizas nawetsobie nie wyobrażam tego co czujesz:-(, to jest normalnie brakuje mi słów:-(....Ale trzymaj się kobieto, będzie dobrze....MUSI być dobrze!!!!!!, człowiek nie może mieć wiecznie pod górkę!!!!:angry:

Cześć dziewczyny...czytam na bieżąco, ale juz jakoś nie mam weny sie udzielać...

Jane: gratuluje babelka;) trzymam kciuki za dużo bete:)

Gizas: ty masz kobieto pecha z lekarzami i w ogóle...przykro mi...

Smerfeta: torbiele to okropienstwo...mam nadzieje ze następny cykl będzie bardziej owocny.

Ja zawieszam starania, na czas nieokreślony. Ale zostaje tu z Wami i bede czytać na bieżąco;)

Czy mam endo czy nie to temat nie do ogarnięcia, no chyba że laparo któremu się nie poddam:eek:
Jedno jest pewne mam pecha do lekarzy na całej linii, od początku do końca:zawstydzona/y: I nie ważne czy to zwykły lekarz, czy dr czy prof, każda wizyta była prywatnie, 3 kliniki niepłodności, ja się pytam ile można:baffled:
A dlaczego dupka przed owu, no miało być po owu ale dr nie pomyślał 9 ja też nie ale ja nie od tego jestem) choć mówiłam że mam długie cykle to kazał brać od 16 dc dupka, a 21 miałam scratching endo i akurat wtedy była owu więc dr nie może się tego wyprzeć, jak robił usg to powiedział "dzwine" a ja na to co ? mówię że mam chyab owu bo mnie jajnik kuje od rana a on że tak to jest owu, Pewnie już wtedy wiedział ze może być coś na rzeczy:szok: a jednak nie kazał przychjechac na wizytę 2 dc tylko dopiero 6 po pięciu zastrzykach za 2000 zł:wściekła/y: A ja nie wiedziałam że z tego może być az tak duży problem:zawstydzona/y:

reklama
Do góry