reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
znowu z iui nici, znowu torbiel :-:)-( jednak z zeszłego mies musiało nie pęknąć mimo, że dostałam ovitrelle. Teraz ma 19 mm. Ciągle się cofam.. teraz 2 mies do dupy bo przecież za miesiąc będzie owulka z jajnika bez jajowodu, całe wakacje bez nadziei

reklama
smerfeta właśnie też mi się jakaś mała ta torbiel wydaje...

kurcze ale się teraz dobiłam... weszłam sobie na wątek lutówek i tam laski mają takie wysoki bety, że moja przy ich to się może schować.... jutro to chyba większy stres będę mieć niż w poniedziałek:-(

Jane spokojnie, u Ciebie było troszkę później zagnieżdżenie, beta na pewno będzie pięknie rosła, no ale stresik jutro Cie nie ominie, ja pamiętam że jak klikałam na stronkę labo to ręce mi się trzęsły jak cholipa, a serce waliło jak dzwon zygmunta i jeszcze do tego najpierw spojrzałam na wynik progesteronu i myślałam że beta mi spadła ze 100 na 21 :-p
Trzymam już dziś kciuki za jutrzejszą betę :tak:

g.png

smerfeta przykro:-(dobrze że ta torbiel nie jest duża, ale szkoda cyklu...
Nati - kciukasy:-)
jane kukniesz na ten wykres?

reklama
Do góry